Якщо треба збільшити продажі, зацікавити цільову аудиторію, нагадати мешканцям міста про відомий бренд, Вам допоможе наша рекламна агенція. Івано-Франківськ, зокрема місцеві, приїжджі оперативно довідаються про Вашу компанію з допомогою класного зображення на бортах електротранспорту.

Реклама на тролейбусах – це зручний метод привабити потенційних клієнтів своєю продукцією, послугами. Для просування товарів масового споживання, різних магазинів, банківських, туристичних, косметологічних та інших послуг, реклама на тролейбусах – ефективний інструмент.     

Рекламні можливості сучасних тролейбусів в Івано-Франківську дуже великі. На сьогодні в місті активні 6 тролейбусних маршрутів із загальною протяжністю 88 км. Тролейбусна мережа залучає центральний Івано-Франківськ, а також спальні райони. Саме звідти до центру кожного дня на роботу, навчання їдуть сотні пасажирів. Скористайтеся регулярним масовим потоком людей, щоб знайти і зацікавити свого потенційного покупця.

Типи реклами різні. Але саме транспортна реклама може залучити найбільший відсоток споживачів! Адже вона рухлива і регулярно курсує найбільш людними вулицями міста.

Реклама на тролейбусах добре працює у різних випадках, наприклад, коли треба:

  • розкрутити нову компанію;
  • нагадати мешканцям міста про відому торгову марку;
  • зацікавити покупців знижками, акціями, новинками.
Плюси транспортної реклами в Івано-Франківську
  • Рухливість. Рекламне зображення Вашого бренду завжди в динаміці. Це суттєвий плюс, якого немає у стаціонарних сітілайтах, бігбордах, газетах і навіть в інтернеті.
  • Масштабність. Тролейбус – габаритний транспорт. Оформити його з усіх сторін класною рекламою – означає забезпечити хорошу видимість зображення всіма учасниками дорожнього руху. Постійно!
  • Регулярний контакт із потенційними споживачами. Приблизна довжина одного маршруту івано-франківських тролейбусів – 10 км. Регулярність рейсів – кожні 5-10 хв. Це гарантує постійний зв’язок із цільовою аудиторією.
  • Легкий доступ до реклами. Інформація про Вашу компанію доступна всім. Крім того, така реклама безкоштовна: не треба витрачати кошти на газету, журнал, пошуки вакансій в мережі. Отже, Вашу рекламу на тролейбусі побачать швидше, ніж на будь-яких інших носіях.
  • Вигідна ціна. Транспортна реклама коштує дешевше, ніж реклама на бігбордах. Додаємо рухливість тролейбуса – і отримаємо справді ефективний інструмент для просування Вашої продукції!
  • Унікальність. Тролейбус – це оригінальний рекламний носій. Креативний дизайн зображення забезпечить позитивне сприйняття у перехожих.
  • Ненав’язливість. Реклама на радіо, телебаченні, на зупинках часто дратує людей. Вона відволікає від улюбленого серіалу, пісні. Натомість зображення на громадському транспорті не відволікає, не зобов’язує тратити свій час на її перегляд. Але дивитися на яскравий тролейбус все одно хочеться!

Ось чому зручно замовляти у нас виготовлення реклами: Івано-Франківськ, зокрема місцеві, приїжджі регулярно будуть бачити інфо про Вашу компанію.  

Цільова аудиторія

Мережа івано-франківського електротранспорту проходить через місця з постійним скупченням людей: університети, школи, поліклініки, торгові центри, ринки, банки, магазини з товарами різного типу. Тролейбуси курсують часто. Отже, Ви можете бути впевненими у тому, що Ваша реклама дійде до цільової аудиторії, причому неодноразово!

Ефективно замовляти рекламу на транспорті особливо у тих випадках, коли треба зацікавити широке коло потенційних покупців. Для цього добре підходять товари масового споживання (продукти харчування, побутова хімія, косметика, одяг), а також послуги, якими користується більшість населення Івано-Франківська (банківська сфера, туризм, вакансії тощо).

Реклама на транспорті
Реклама на транспорті

Додаємо ще динаміку рекламного носія – і маємо дієву рекламну кампанію. Адже немає потреби в тому, щоб зумисне шукати цільову аудиторію: реклама на тролейбусі вирішить це завдання замість Вас!

Скільки коштує реклама на тролейбусах в Івано-Франківську
  • Виготовлення оригінальної реклами на тролейбусах в Івано-Франківську – від 20 тис. грн.
  • Ціна за експонування в місяць – 2 900 грн.

Вартість на виготовлення зображення може змінюватися, враховуючи:

  • площу заклейки;
  • вид плівки;
  • якість фарби.

Під час створення реклами застосовуємо Oracal, Orajet від перевіреної німецької компанії Orafol. Ми не використовуємо китайські матеріали, а також не клеїмо плівки з інших друкарень. Наша мета – успішний рекламний проект і задоволений клієнт.

Як замовити рекламу на тролейбусах в Івано-Франківську

Бажаєте втілити ефективну рекламну кампанію? Телефонуйте до агентства «АртПром»!

  1. Понад 7 років досвіду у зовнішній рекламі.
  2. Перевірені способи просування товарів, послуг, іміджу.
  3. Якісні німецькі матеріали для поклейки реклами на транспорті.
  4. Гарантійне обслуговування.
  5. Кваліфіковані працівники.

Робимо рекламу на тролейбусах, інших видах транспорту вчасно, на найвищому рівні:

  • створення + затвердження макету з клієнтом – протягом 2-3 робочих днів;
  • розробка, фарбування, поклейка реклами – протягом 14 робочих днів.
Зовнішня реклама Івано-Франківськ
Зовнішня реклама Івано-Франківськ

Під час роботи над рекламним проектом керуємося принципами:

  • своєчасності;
  • персонального підходу до кожного замовника;
  • досвідченості (Закон про рекламу – це основа для кожного рішення).

Наші контакти:

м. Львів, вул. Б. Хмельницького

тел. (063) 632 91 35

тел. (068) 134 94 41

ел. пошта: mayovets.oleg@gmail.com

Вибирайте дієві методи рекламування – замовляйте рекламу на тролейбусах у нас!