Переваги роботи з професіоналами

Наша рекламна агенція позиціонує себе у сфері сучасної реклами як компанія, що надає повний цикл послуг по виготовленню бортових транспортних зображень. Тобто ми обслуговуємо своїх клієнтів з урахуванням усіх етапів створення реклами на транспорті. Базою нашого продуктивного функціонування є цілісний та систематичний підхід до вирішення поточних завдань, які отримуємо від замовників.

Ми втілюємо в життя успішні рекламні кампанії з залученням громадських і приватних транспортних засобів протягом семи років. Розробляємо результативні рекламні продукти з подальшим їх поширенням на борти трамваїв, тролейбусів, приміських, міжміських та міських автобусів, маршрутних таксі. Поза тим, здійснюємо ефективне брендування автотранспорту, виготовляючи та розміщуючи рекламні ілюстрації з логотипами фірми, слоганами, унікальними зображеннями на бортах корпоративного або власного, легкового чи вантажного автотранспорту (вантажівки, фури, цистерни, фургони, буси тощо).

Отож, підкреслимо, що рекламна агенція повного циклу, якою ми, власне, являємося, – це спеціалізована установа, що надає високопрофесійний спектр послуг, враховуючи всі можливі стадії просування продукції, послуг, іміджу фірми. За підтримки різних комунікаційних каналів ми влаштовуємо, втілюємо проекти, що стосуються планування, просування, виробництва реклами під усі види транспорту.

Ми працюємо завжди якісно, швидко, професійно, пропонуючи продуктивні рекламні ілюстрації на транспорт в усіх західноукраїнських обласних центрах (Львів, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Чернівці, Ужгород) та інших населених пунктах у цих областях.

Переваги співпраці з нашим рекламним агентством

  1. Повний цикл виробництва транспортної реклами

Вважається найбільш суттєвою перевагою. Звертаючись до нас за послугами створення реклами на транспорті, замовники отримують подвійний бонус:

  • економія фінансів і часу – клієнти мають нагоду заощаджувати бюджет своєї компанії, тому що їм не потрібно переплачувати іншим особам, дотичним до процесу виробництва реклами. Відповідно економиться ще й ціннісний час;
  • гарантія якості – замовляючи в нас рекламу під громадський чи приватний транспорт, Ви одержуєте в результаті ефективний продукт, який пройшов усі стадії формування з дотриманням чітко встановлених домовленостей, термінів та рамок дієвості.

Наприклад, команда наших фахівців детально вивчає, аналізує потенційних споживачів рекламованої продукції, послуг з метою правильного формування рекламної пропозиції. Ми також реалізовуємо та здійснюємо моніторинг рекламної кампанії. Розробляємо та виготовляємо ексклюзивні рекламні зображення. Далі поширюємо їх на бортах тролейбусів, автобусів, маршруток, трамваїв, легкових та вантажних машинах. Забезпечуємо гарантійне та післягарантійне обслуговування поклеєних рекламних матеріалів. Згодом слідкуємо, аналізуємо, оцінюємо результативність втілених заходів. Надаємо консультації, рекомендації щодо подальшого просування товарів, послуг, іміджу фірми на сучасному ринку.

  1. У нас – перевірені новітні технології

Наші постійні клієнти давно переконалися у якісному виконанні рекламних замовлень, тому що важливу роль під час створення реклами на транспорті відіграють використані технології, методики, обладнання, а також своєчасність, витриманість та сумлінне виконання кожного замовлення.

Так, у складі нашої компанії наявна власна потужна виробнича база. Весь інструментарій відповідає європейським стандартам. Ми виготовляємо прогресивні рекламні зображення для розповсюдження на зовнішніх боках громадського та приватного транспорту, використовуючи матеріали брендових виробників, відомих в усьому світі. До них належать марки: 3M, Oracal, Ritrama.

Звернемо увагу, що плівки для рекламних матеріалів, які застосовує наш кваліфікований персонал в процесі безпосереднього виготовлення рекламного продукту, наділені універсальною структурою походження. Завдяки можливості пристосовуватися до особливостей будь-якого транспортного покриття такі плівки відмінно виконують свої функції на різних типах поверхонь (тентових, скляних, гладких, рельєфних та інших).

Працюючи над розробкою нового рекламного проекту під конкретно обраний транспорт, досвідчені працівники нашої агенції використовують обладнання для друку реклами, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування усіх видів транспортних засобів, а також інструменти для здійснення поклейки готових рекламних ілюстрацій.

Відповідно, якщо Ви замовляєте транспорту бортову рекламу в нас, можете бути впевненими у якості та ефективності кінцевого результату.

  1. Широке географічне поле діяльності

Професійний рівень функціонування рекламної агенції повного циклу не може обійтися без широкого сегменту реалізації. Відтак наше агентство втілює ефективні рекламні рішення з метою стабілізації ситуації на ринку товарів замовника, збільшення його прибутків, покращення впливовості, іміджу тощо.

Ми співпрацюємо з багатьма компаніями різнопланового напрямку (будівельна, фінансова, промислова, харчова, фармацевтична галузі, Інтернет-магазини багатовекторного спрямування тощо) у Львові, Рівному, Луцьку, Івано-Франківську, Тернополі, Хмельницьку, Чернівцях, Ужгороді.

Рекламна агенція Львів – працівники нашої компанії забезпечують широкий спектр послуг зі створення та поширення реклами на громадському, приватному транспорті, який їздить на території Львова, Львівської області. Бортова львівська реклама від нашої агенції є досить ефективною, порівняно недорогою та повсякчас успішною.

Рекламна агенція Луцьк – ми співпрацюємо з різноманітними виробниками, що реалізовують свою продукцію, послуги в межах Луцька та всієї Волині. Відтак до нас вигідно звертатися за послугами виготовлення та розміщення результативної реклами на транспорті, якщо Ваша діяльність стосується цього географічного діапазону.  

Рекламна агенція Рівне – наш досвідчений персонал здійснює ділову комунікацію з представниками різних сфер бізнесу, які функціонують на території Рівного, Рівненщини. Ми здійснюємо «під ключ» всі етапи формування реклами на рівненських тролейбусах, автобусах, маршрутках. Також робимо якісне брендування рівненських приватних, корпоративних вантажівок, фур, фургонів, цистерн, легкових машин.

Рекламна агенція Хмельницький – якщо Ви реалізовуєте, активно розвиваєте свою справу на території Хмельницького, Хмельниччини та за її межами, рекомендуємо звертатися до послуг нашої рекламної агенції! З нашою допомогою Ви зможете отримати швидкісне покращення бюджету Вашої фірми, установи, корпорації.

Ми пропонуємо ексклюзивні та максимально дієві методики, технології, формування та виготовлення результативних рекламних ілюстрацій для подальшого поширення на хмельницький громадський (тролейбуси, автобуси, маршрутні таксі) чи приватний транспорт (наприклад, брендування легкових, вантажних машин, фур, цистерн, фургонів, бусів).

Рекламна агенція Івано-Франківськ – без комплексного та систематичного підходу неможливо здійснити якісну рекламну кампанію. Ми пропонуємо весь спектр послуг по виготовленню, розміщенню рекламних зображень на зовнішніх боках електро- та автотранспорту в Івано-Франківську. Поза тим, працівники нашої агенції проводять гарантійне та післягарантійне обслуговування реклами на транспорті. Тому Ви можете залишатися впевненими в добірному функціонування рекламних матеріалів на бортах транспорту впродовж всього терміну проведення рекламної кампанії.

Рекламна агенція Тернопіль – ми запрошуємо до співпраці підприємства, організації, філії, корпорації, виробників різноманітних товарів, послуг, які працюють на ринку в місті Тернопіль та усій Тернопільщині. Підберемо найбільш оптимальне рішення. Зробимо максимально продуктивну рекламну кампанію з використанням рухливих рекламних носіїв у вигляді громадського та приватного транспорту.  

Рекламна агенція Чернівці – якщо прагнете виконати успішні заходи по просуванню товарів, послуг, ласкаво просимо до нашої рекламної агенції! Ми займаємося створенням, виробництвом та поширенням унікальних рекламних проектів під усі види транспорту в Чернівцях та всій Чернівецькій області. Втілимо все «під ключ», від початку до завершення всієї кампанії.

Рекламна агенція Ужгород – якщо Вам потрібна якісна, ефективна і недорога транспортна реклама, яка покликана інформувати населення Ужгорода, Закарпаття про діяльність Вашої фірми, організації, унікальні можливості Вашої продукції, послуг, запрошуємо до співпраці! Ми позиціонуємо себе як агенція з повного циклу виробництва добірної реклами на транспорті. Тому в питаннях ефективності, якості, прогресивності ми розбираємося краще за інших!   

  1. Багаторічний досвід – вагомий фактор до співпраці

Нам довіряють, оскільки ми знаємо все, що стосується результативної бортової транспортної реклами. Наприклад, відомі потужні виробники продукції, послуг різного спрямування повсякчас замовляють в нас послуги виробництва та розповсюдження реклами на транспорті, тому що вони неодноразово мали нагоду переконатися у високому рівні професіоналізму наших фахівців, майстерному виготовленні результативних рекламних зображень під громадські чи приватні засоби пересування.

Для ознайомлення звернемо увагу, що свого часу ми співпрацювали і продовжуємо донині плідне співробітництво з наступними фірмами, установами, корпораціями, філіями, що відомі своєю продукцією не лише в Україні, але й по всьому світу: філія американської фармацевтичної компанії Уніфарм, медичний центр Medicover, інтернаціональний виробник будівельних матеріалів Knauf, європейський виробник абразивних матеріалів Klingspor, салон дверей та підлоги Albero, Лео Кераміка, будівельні компанії «Добра оселя» та «Львівська мрія», ПроКредит банк‎, ТзОВ «Радехівський цукор», ломбард «Сейф», Тепло Плюс, Торгова мережа «ЕлектроМайстер», торгово-розважальний комплекс Victoria Gardens, львівський аквапарк, компанія «Фабрика Воріт», Лімо і багато інших, не менш важливих наших клієнтів.

  1. Кваліфікований підхід до рекламної справи

Ми вказали, що займаємося повним циклом виробництва. У цьому контексті важливо підкреслити, що наш персонал виважено підходить до реалізації кожної стадії формування транспортної реклами:

  • освоєння ринку рекламованого продукту, послуг, іміджу фірми – вивчаємо сегмент потенційних споживачів (вік, національність, смакові уподобання, сфери зацікавлень тощо);
  • розробка стратегічних планувань – розставляємо цілі, визначаємо територіальну сегментацію ринку, плануємо бюджет;
  • втілення практичних рішень – відповідно до сформованого витратного кошторису наші працівники комбінують оптимальні рішення, що згодом втілюються на макеті;
  • фактичне виготовлення транспортної реклами – послуговуючись винятково власними добірними технологіями, обладнанням, втілюємо в життя майбутні рекламні зображення, що незабаром прикрашатимуть борти конкретно обраних тролейбусів чи трамваїв, автобусів чи маршрутних таксі, легкових чи вантажних автомобілів;
  • вивчення, дослідження, аналіз продуктивності реалізованої реклами на транспорті.

Як бачимо, майстерний підхід до реалізації рекламної справи вимагає дотриманості у багатьох аспектах. До прикладу, в контексті кваліфікації працівників, фахівці нашої рекламної агенції наділені високим рівнем досвідченості. Це передбачає професіоналізм у транспортній рекламі, маркетингу, можливість постійно налагоджувати і підтримувати ділову комунікацію з клієнтами, добірні комунікативні навички, здатність формувати та генерувати різні творчі ідеї, ерудованість, художній смак і багато інших тонкощів.

Тож не зволікайте. Телефонуйте! Професіонали рекламної справи підберуть найбільш оптимальні рішення саме для Вас і Вашої компанії.

Переваги роботи з професіоналами
9.6 з 10 базується на 34 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні