Реклама на тролейбусах Луцьк

Реклама на тролейбусах Луцьк
Реклама на тролейбусах Луцьк

Реклама на луцьких тролейбусах є ефективним методом інформування про товари і послуги. Саме з допомогою якісних рекламних зображень можна досягти значного збільшення продаж за порівняно короткий час.

Загалом безрейковий електротранспорт вважається надзвичайно затребуваним засобом пересування в обласному центрі Волині. Сьогодні по місту діють 14 зручних маршрутних сполучення, які об’єднують усі найважливіші частини населеного пункту.

Станом на 1 липня 2016 року в Луцьку активно функціонують 66 робочих машин таких моделей, як Skoda 9Tr, ЗіУ-682, ЮМЗ-Т1, ЮМЗ-Т2, ЛАЗ-52522, ЗіУ-682Г-016(012)П, Богдан Т501.10, Богдан Е231 (до речі, його ще по-іншому називають «крокодил» через повністю зелене фарбування), Jelcz PR110E, Jelcz 120MT/MTE, Jelcz М121E, Mercedes-Benz O405NE.

Відтак повідомлення потенційних споживачів про появу чи розширення мережі конкретного виду товарів, послуг з використанням тролейбусного корпусу під рекламу є престижним методом. Адже саме в такий спосіб можна результативно збільшити об’єми Ваших продаж, зацікавити цільову аудиторію Вашими високоякісними та унікальними послугами або продукцією.

Так функціонує реклама на тролейбусах: Луцьк відразу набуває більш насиченого забарвлення, коли його вулицями, проспектами курсує безрейковий електротранспорт, оформлений креативною рекламою від наших фахівців.

Реклама на тролейбусах Луцьк
Реклама на тролейбусах Луцьк

Наша рекламна компанія спеціалізується на комплексному підході до розповсюдження якісної реклами на луцьких тролейбусах. Для прикладу, ми створюємо наступні різновиди зовнішньої реклами для поширення на безрейковому електротранспорті у місті Луцьку:

  • рекламні зображення на бортах та вікнах тролейбусів;
  • рекламні повідомлення в салонах транспорту, зокрема, різноманітні листівки на вікнах та банерні розтяжки;
  • рекламні зображення у спеціальних конструкціях у вагонах тролейбусів. 

Чому реклама на тролейбусах, виготовлена та розміщена нашими сумлінними працівниками, користується такою популярністю, зокрема в обласному центрі Волині? Рекомендуємо ознайомитися з найбільш доцільними перевагами розповсюдження рекламних зображень на боках цього різновиду електротранспорту.

  1. Ми виготовляємо рекламу для поширення на луцьких тролейбусах із застосуванням найновітніших технологій

Під час створення унікальних рекламних продуктів, які згодом поширюємо на якісному рекламному носієві – луцьких тролейбусах, наша агенція послуговується лише устаткування на основі матеріалів відомих брендових компаній, перевірених часом і досвідом: Oracal, Ritrama, 3 M.

Поза тим, плівки під рекламу, які використовують працівники нашої агенції у процесі виробництва рекламного продукту, мають універсальну структуру походження. Завдяки можливості пристосовуватися до особливостей будь-якого тролейбусного покриття плівки надійно експлуатуються на різних типах поверхонь: гладких, рельєфних, тентових, скляних.        

Реклама на тролейбусах Луцьк
Реклама на тролейбусах Луцьк

Також під час безпосереднього виробництва того чи іншого рекламного замовлення наша компанія вдається до використання власного якісного та надсучасного обладнання для друку реклами, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування тролейбусів та інших транспортних засобів, а також устаткування для здійснення поклейки готових рекламних матеріалів.

  1. Масштабність охоплення потрібних реципієнтів

Реклама, яку ми розміщуємо на бортах луцьких тролейбусів, перебуває у безперервному потоці споглядання, оскільки вона знаходиться у постійному русі, мандруючи проспектами, вулицями Луцька разом із електротранспортом. Ознака перманентного демонстрування суттєво впливає на динаміку та прогресивність усієї рекламної кампанії.

Саме тому рекламні зображення мають бути наділені такими показниками:

  • виразність – чіткий колір, виразний текст, який легко читається та є зрозумілим цільовій аудиторії. Так, інформативно актуальні складники реклами повинні відігравати роль не лише повідомлення, але й функцію центрального важелю впливу. Тобто саме від грамотно побудованого тексту залежить реакція потенційних споживачів: чи імпонуватиме їм обгортка, під якою пропонується Ваш неповторний товар або послуга? Тому слід враховувати ефективні прийоми оформлення, що орієнтуються на чітко визначені шрифти, розміри текстів та зображень;
  • правильність побудови заголовка – повинен чітко відображати головну ідею реклами. Важливий момент: справді якісний заголовок має не тільки привертати увагу потенційних споживачів, але, в першу чергу, формулювати головну суть повідомлення. Принагідно зазначимо, що наша команда рекламних творців має у своєму складі високопрофесійних фахівців, які ретельно вивчають усі особливості рекламованого товару чи послуги для створення якісних та впливових заголовків, текстів та інших елементів рекламного проекту;
  • оригінальність – застосування дотриманих естетичних штрихів є вагомим чинником для привернення уваги потрібних реципієнтів та отримання симпатії з боку цільової аудиторії.
  1. Маршрути луцьких тролейбусів об’єднують усі великі та малі частини міста в одне ціле
Реклама на тролейбусах Луцьк
Реклама на тролейбусах Луцьк

Наша компанія знає, як ефективно використовувати специфіку такого транспортного засобу, як тролейбус. Адже реклама на безрейковому громадському електротранспорті знаходиться у перманентній динаміці, курсуючи разом із тролейбусом по усіх важливих регіонах Луцька, сповіщаючи в такий спосіб пасажирів, пішоходів, водіїв інших транспортних засобів про унікальні можливості Вашого товару чи послуги.

Тож у питаннях задуму, розробки та втілення в життя інформативної, унікальної та надзвичайно ефективної реклами на луцьких тролейбусах ми розбираємося краще за інших!

Для того щоб замовити результативний рекламний проект для розміщення на бортах луцького безрейкового електротранспорту, достатньо лише зателефонувати нам. Ми визначимо найбільш ефективні шляхи збільшення Ваших продаж за короткий термін та з найвищою якістю.

Реклама на тролейбусах Луцьк
9.6 з 10 базується на 23 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні