Реклама на автобусах Тернопіль

Реклама на автобусах Тернопіль
Реклама на автобусах Тернопіль

Реклама на автобусах у місті Тернополі  це оригінальні текстові, графічні зображення, що розповсюджуються на бортах тернопільського міського, приміського транспорту з метою проведення успішної рекламної кампанії.

Реклама на автобусах Тернопіль буде по-справжньому ефективною, якщо Ви звернетеся до нашої агенції. Замовляти добірні та результативні рекламні зображення у нас вигідно, тому що:

1). Ми займаємося повнометражним виробництвом реклами під автобуси, інший громадський транспорт у Тернополі та всіх містах на території Західної України.

Це означає, що наша агенція спеціалізується на повному циклі виготовлення якісної реклами – від опрацювання ідей кваліфікованих дизайнерів, художників, інших фахівців, оформлення макета, до фактичного поширення на бортах тернопільських автобусів.

Важливо підкреслити, що ми маємо власну потужну виробничу базу для створення різноформатних якісних рекламних проектів. Для прикладу, серед засобів щодо втілення замовлень переважають устаткування для друку реклами, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування автобусів та інших транспортних засобів, а також обладнання для здійснення поклейки готових рекламних матеріалів.

Беззаперечний бонус для замовників полягає в тому, що під час узгодження того чи іншого рекламного макету клієнт має унікальну можливість ознайомитися з так званим чорновим варіантом рекламного взірця, щоб належним чином оцінити рівень кольоропроби рекламного зображення, який перманентно є високим завдяки використанню найновітніших технологій.

Ми завжди йдемо на зустріч клієнту, якщо він має бажання внести певні зміни у майбутній рекламний проект, оскільки під час співпраці для нас є вагомими засади сумлінного виконання обов’язків, взаєморозуміння, толерантності.

2). У складі нашої команди наявні виключно професіонали рекламної справи  

Реклама на автобусах Тернопіль
Реклама на автобусах Тернопіль

Наша компанія вже близько семи років позиціонує себе на ринку сучасної рекламної індустрії як цілісна дружня команда справжніх знавців мистецтва рекламування. Наші фахівці ретельно підходять до вивчення, детального аналізу, напрацювання оригінальних та дієвих ідей для їхнього втілення в продуктивну рекламу на тернопільських автобусах.

Ми завжди знаємо, як виготовляти по-справжньому успішні рекламні проекти у чітко встановлені терміни та без застосування додаткових фінансових затрат. Ми дбаємо про надійну співпрацю та відмінний результат. Приміром, наші майстри працюють над розробкою того чи іншого рекламного дизайну, враховуючи всі нюанси, пов’язані з комплектацією конкретної моделі тернопільського автобуса (особливості конструкцій дверей, вікон, сидінь, розміри, об’ємність тощо).

3). Тривале співробітництво без посередників

Суттєва перевага співпраці з нами! Справа в тому, що ми взаємодіємо з клієнтами без втручання третіх осіб. Це дозволяє замовникам значно заощаджувати кошти, час та інші важливі ресурси, оскільки, спілкуючись напряму з нашими кваліфікованими фахівцями, рекламодавець не витрачає додаткових коштів на послуги третіх осіб. Поза тим, замовник суттєво економить ціннісний час, узгоджуючи всі важливі деталі, тонкощі, нюанси безпосередньо з нами, якщо раптом виникає подібна потреба.

4). Наявність нового сучасного устаткування   

Під час виробництва добірних рекламних ілюстрацій для розповсюдження на зовнішніх боках тернопільських міських автобусів працівники нашої агенції послуговуються матеріалами винятково якісних відомих компаній таких, як 3 M, Oracal, Ritrama.

До речі, плівки під рекламні зображення, якими користуються експерти нашої агенції під час безпосереднього виготовлення рекламного продукту, наділені універсальною структурою походження. Завдяки можливості пристосовуватися до особливостей будь-якого автобусного покриття такі плівки відмінно виконують свої функції на різних типах поверхонь, приміром, тентових, скляних, гладких, рельєфних тощо.

5). Високий рівень кваліфікації у кожному рекламному питанні

Працівники нашої рекламної агенції знають, як продуктивно використовувати специфіку такого транспортного засобу, як тернопільський міський автобус. Так, реклама на громадському транспорті автобусного типу знаходиться у постійному русі, пересуваючись разом із автобусом по усіх важливих мікрорайонах Тернополя, повідомляючи в такий спосіб пасажирів, пішоходів, водіїв інших транспортних засобів про унікальні можливості Вашої продукції.

Серед повного циклу послуг по виготовленню та розповсюдженню реклами на міських тернопільських автобусах ми пропонуємо наступні варіанти:

  • унікальні рекламні зображення на бортах і вікнах автобусів;
  • рекламні постери на задніх вікнах транспортних засобів. До речі, цільовою аудиторією є в основному водії автомобілів на дорозі;
  • листівки з рекламою в салонах автобусів: на вікнах та спеціально влаштованих комірцях;
  • листівки з рекламою на спинках сидінь в автобусних салонах.
Реклама на автобусах Тернопіль
Реклама на автобусах Тернопіль

Зазвичай автобусні маршрути сполучають центр, з його масштабними торговельними комплексами, розважальними закладами, та всі віддалені мікрорайони Тернополя. Внаслідок зручної транспортної мережі комфортабельний рекламний носій у якості автобуса дозволяє успішно втілювати комплексні рекламні заходи, охоплюючи цільову аудиторію всього обласного центру Тернопільщини.

Цікаво, що пропонування тієї чи іншої продукції завдяки бортовій рекламі на тернопільських автобусах є доволі поширеною у сфері сучасного рекламного бізнесу. Оскільки цим видом громадського транспорту користується значний відсоток жителів та гостей міста, розміщувати оригінальні рекламні повідомлення на габаритних бортах автобусів у місті Тернопіль надзвичайно вигідно та продуктивно.

Зазначимо, що станом на травень 2016 року тернопільськими вулицями курсує приблизно 41 різних маршрутних та автобусних машин. Таким чином інтенсивний пасажиропотік сприяє утворенню позитивного клімату для проведення рекламних кампаній саме на бортах тернопільських автобусів.

Реклама на автобусах Тернопіль
9.1 з 10 базується на 47 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні