Реклама на тролейбусах Рівне

Реклама на тролейбусах Рівне
Реклама на тролейбусах Рівне

В обласному центрі Рівненщини цей вид електротранспорту є дуже затребуваним. Щодня ним користуються сотні рівнян та гостей міста. Активний пасажиропотік спричинений відносно малою вартістю проїзду та меншим напливом осіб ніж, скажімо, в маршрутних таксі.

Цікаво, що на сьогодні у Рівному курсують 78 тролейбусних машин, які, згідно з чітко встановленим графіком, розподіляються на 9 різних маршрутів. Рівненська тролейбусна гілка являє собою грамотно сформовану площину, яка покриває усі життєво важливі регіони міста. Так, відповідно до статистичних даних за період 2011 року, рівненський безрейковий електротранспорт перевіз майже 30 тисяч осіб.

Підсумовуючи наведений фактаж, можна сміливо сказати, що просування різноманітних товарів і послуг з допомогою використання площин рівненських тролейбусів є доволі продуктивним методом для швидкісного збільшення продаж. У такий спосіб активно функціонує реклама на тролейбусах. Рівне має у своєму складі чимало робочих тролейбусів (наприклад, такі моделі, як Jelcz PR110E, Jelcz PR110T, Jelcz 120MT, Skoda 9Tr, Skoda 14Tr, ЮМЗ-Т1, ЮМЗ-Т2, ЛАЗ Е183, Богдан Т601.11), використання яких дозволяє реалізовувати прогресивні рекламні кампанії.

Наша рекламна агенція займається повноцінним спектром по розповсюдженню якісної реклами на рівненських тролейбусах. Зокрема, ми виготовляємо такі різновиди зовнішньої реклами для поширення на безрейковому електротранспорті Рівного:

  • рекламні зображення на бортах та вікнах тролейбусів;
  • рекламні повідомлення в салонах транспорту – різноманітні листівки на вікнах та банерні розтяжки;
  • рекламні зображення у спеціальних конструкціях у вагонах тролейбусів. 
Реклама на тролейбусах Рівне
Реклама на тролейбусах Рівне

Переваги замовлення реклами під рівненські тролейбуси саме у нашій агенції полягають у наступних критеріях.

  1. Виготовлення високоякісної реклами для поширення на бортах тролейбусів у Рівному, враховуючи всі етапи створення

Наша рекламна компанія має власну повноцінну й потужну виробничу базу для виробництва різноманітних добірних рекламних проектів. Зокрема, серед варіацій засобів для втілення замовлень переважають устаткування для друку реклами, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування тролейбусів та інших транспортних засобів, а також обладнання для здійснення поклейки готових рекламних матеріалів.

Важливо підкреслити, що під час узгодження того чи іншого рекламного макету замовник має цілковите право на отримання попереднього взірця, щоб належним чином оцінити рівень кольоропроби рекламного зображення. В разі побажань з боку рекламодавця щодо внесення певних корективів ми завжди йдемо на зустріч клієнту. Адже у процесі співробітництва для нас є важливими засади взаєморозуміння, толерантності, сумлінного виконання обов’язків.     

  1. Наявність у штаті лише висококваліфікованих експертів рекламної галузі
Реклама на тролейбусах Рівне
Реклама на тролейбусах Рівне

Наша агенція є дружньою командою істинних професіоналів рекламної справи, які працюють швидко, якісно, злагоджено вже протягом семи років. Експерти нашої компанії завжди ретельно підходять до вивчення, детального аналізу, напрацювання оригінальних та дієвих ідей для їхнього втілення в ефективну рекламу на рівненських тролейбусах.

Працівники нашої рекламної агенції перманентно знають, як створювати високоякісні рекламні продукти у чітко встановлені терміни та без застосування додаткових фінансових затрат. Наші фахівці працюють над розробкою того чи іншого рекламного дизайну, враховуючи всі нюанси, пов’язані з комплектацією конкретної моделі рівненського тролейбуса: параметри, масштабність, особливості конструкцій дверей, вікон, сидінь.

  1. Надійна співпраця без участі третіх осіб

Позитивним фактором співпраці з нами є поетапне виготовлення високоякісних рекламних зображень для розміщення на бортах рівненських тролейбусів без втручання посередників. Таким чином рекламодавець має унікальну нагоду для економії фінансів, часу та інших життєво необхідних ресурсів. Адже спілкуючись напряму з нашими експертами, замовник не витрачає додаткових коштів на послуги третіх осіб. Також рекламодавець суттєво економить дорогоцінний час, узгоджуючи всі важливі деталі, тонкощі, нюанси безпосередньо з нами.

  1. Ретельно відібрані та перевірені новітні технології
Реклама на тролейбусах Рівне
Реклама на тролейбусах Рівне

У процесі виготовлення рекламних зображень з метою поширення на бортах рівненського безрейкового електротранспорту ми застосовуємо лише матеріали відомих брендових компаній, перевірених часом і досвідом, приміром, Oracal, Ritrama, 3 M.

Плівки під рекламу, якими користуються фахівці нашої агенції у процесі виробництва рекламного продукту, мають універсальну структуру походження. Завдяки можливості пристосовуватися до особливостей будь-якого тролейбусного покриття такі плівки відмінно виконують свої функції на різних типах поверхонь: гладких, рельєфних, тентових, скляних тощо.       

  1. Ми знаємо все!

Тільки по-справжньому професійна і дружня команда творців реклами здатна реалізовувати успішні рекламні кампанії. Саме до такої категорії належить наша агенція. Адже ми вміємо, можемо та знаємо все, що пов’язано з особливостями функціонування рівненських тролейбусів, їхню специфіку та географію діяльності. Цей важливий рівень знань дозволяє нам охоплювати весь спектр цільової аудиторії, ненав’язливо перевтілюючи її в активних покупців Ваших товарів та послуг.

Власне, розміщення креативних рекламних повідомлень на боках рівненського безрейкового електротранспорту від наших майстрів гарантує проведення ефективної рекламної кампанії. Справа в тому, що дієвість такого різновиду зовнішнього рекламування пояснюється:

  • постійним візуальним нагадуванням про товар чи послугу для пішоходів, пасажирів, інших учасників дорожнього руху;
  • добірною інформативністю – великі шрифти, грамотно підібрані кольорові сегменти, якісно оформлений текст дозволяють привертати увагу сотні, тисячі рівнян та гостей міста під час повільного руху тролейбуса;
  • експресивністю, креативністю – наші експерти гарантують добірні зображення, оригінальні слогани, зворушливі сценарії рекламних звернень, що розміщені на бортах рівненських тролейбусів.

Ось чому така реклама не залишить байдужим жодного учасника міського життя у Рівному!

Реклама на тролейбусах Рівне
9.4 з 10 базується на 39 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні