Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

РЕКЛАМА В ТРАНСПОРТІ ВІННИЦЯ

Етапи роботи

Крок

Відправити заявку

Відправте заявку через форму або зателефонуйте за номерами вказаними на сайті
Крок

Підготовча робота

• Вибір маршрутів транспорту • Розробка дизайну реклами
Крок

Передоплата

(Оплата згідно умов договору)
Крок

Виробництво розміщення рекламних листівок

• Друк реклами • Розкрій • Розміщення рекламних листівок
Крок

Фотозвіт

(Комплект фотографій розміщених рекламних листівок)

У ВІННИЦІ РОЗМІЩАЄМО НА :

93 маршрутках

12, 5, 6, 7810а11141616а1717а17б192020а21,

 21а, 22, 24, 27, 30.

100 тролейбусах

123, 456, 6а789101112131415

60 – ТИ трамваях

123456

20 – ТИ автобусах

Розрахувати ціну онлайн

Замовлена ​​реклама Вінниця – дієвий спосіб зробити свій бізнес успішнішим і вигіднішим. Купуючи послуги у нас ви отримуєте можливість, щоб ваша реклама в транспорті Вінниця отримала максимальну кількість глядачів.

реклама в транспорті вінниця

Співпраця з нами передбачає:

  • Розробку листівок, наклейок і іншого;
  • Печатка;
  • Розміщення.

Працюючи з нами, зовнішня реклама Вінниця ціни нижчі, ніж у конкурентів. Ви зможете самостійно переконатися в цьому, прорахувавши вартість, у скільки вам обійдеться зовнішня реклама Вінниця з повним супроводом.

РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ ВІННИЦЯ

Грамотна реклама в транспорті Вінниця приверне покупців. А реклама в маршрутках Вінниця зробить це з адекватними вкладеннями. Ваше оголошення побачать величезна кількість людей, які можливо зацікавлені в тому, що рекламує ваша зовнішня реклама Вінниця на листівках. Дізнайтеся, яка реклама в маршрутках Вінниця вам більше підходить, зателефонувавши за вказаним номером.

реклама в маршрутках Вінниця

РЕКЛАМА В ТРАМВАЯХ ВІННИЦЯ

Для багатьох людей реклама в трамваях Вінниця є вагомим джерелом інформації про нові послуги та заходах. Тому реклама Вінниця просто необхідна для будь-якого бізнесу. Поїздка займає кілька хвилин, тому реклама в трамваях Вінниця точно не залишиться непоміченою.

реклама в трамваях вінниця

РЕКЛАМА В ТРОЛЕЙБУСАХ ВІННИЦЯ

Поклеєна Вінниця реклама зробить ваш бренд упізнаваним. Ваша реклама в тролейбусах Вінниця зустрічатиме людей під час поїздки на роботи або додому.

реклама в тролейбусах Вінниця

Громадським транспортом користується більша частина міста, так що зовнішня реклама Вінниця дозволить охопити максимальну кількість потенційних покупців.

РЕКЛАМА В ПРИМІСЬКИХ МАРШРУТКАХ ВІННИЦЯ

Якісна зовнішня реклама Вінниця ціни стане відмінним способом отримувати більше прибутку. Ви зможете зробити це, якщо реклама в приміських маршрутках Вінниця буде замовлена ​​саме у нас.

реклама в приміських маршрутках Вінниця

Наша зовнішня реклама Вінниця гармонійно виглядає на будь-яких поверхнях і автомобілях. Ми розуміємо, що Вінниця реклама повинна бути красивою і привабливою.


Калькулятор вартості реклами

Якщо вас цікавить скільки коштує реклама, для вашої зручності розроблений калькулятор, який миттєво розрахує вартість рекламної компанії. Всього декілька кліків і точні розрахунки автоматично з’являться у вас на електронній пошті.  Ціна вас приємно здивує 🙂

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти