Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

РЕКЛАМА В ТРАНСПОРТІ ОДЕСА

Етапи роботи

Крок

Відправити заявку

Відправте заявку через форму або зателефонуйте за номерами вказаними на сайті
Крок

Підготовча робота

• Вибір маршрутів транспорту • Розробка дизайну реклами
Крок

Передоплата

(Оплата згідно умов договору)
Крок

Виробництво розміщення рекламних листівок

• Друк реклами • Розкрій • Розміщення рекламних листівок
Крок

Фотозвіт

(Комплект фотографій розміщених рекламних листівок)

У ОДЕСІ РОЗМІЩАЄМО В:

156 – ТИ маршрутках

121146168175, 185190232А242250

30 – ТИ приміських маршрутках

2 010 000 сукупний місячний пасажиропотік

Розрахувати ціну онлайн

Замовлена ​​реклама в транспорті Одеса – це економія власних сил і грошей. Ми – команда професіоналів, для яких зовнішня реклама є основною роботою.

реклама в транспорті одеса

А ви знали, що правильна реклама Одеса приносить бізнесу збільшення клієнтів і заробітку? Покладіть всі турботи, які стосуються розміщення реклами в Одесі , на нас. Ми якісно розмістимо листівки, і ваша реклама в маршрутних таксі Одеса виявиться корисною.

Розміщена реклама в транспорті Одеса вимагає ретельної обробки і дизайну. Зверніться в нашу компанію, щоб реклама в Одесі була в кращому вигляді, і вам не довелося напружуватися зайвий раз.

РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ ОДЕСА

Чи помічали ви, протягом якого часу реклама в маршрутках Одеси супроводжує вас? Як відомо, маршрутки – основний спосіб пересування середнього класу. А це означає, що реклама в маршрутках Одеси буде показуватися людям із середнім достатком.

реклама в маршрутках Одеса

Наша реклама в маршрутках Одеса для ваших послуг буде красуватися на кращих і найбільш помітних місцях, де реклама Одеса принесе максимум користі. Зверніться до нас, щоб реклама в маршрутках Одеса була готова протягом певного терміну.

Ми робимо грамотне розміщення реклами в маршрутках Одеса, тому ваша реклама в маршрутці буде помітна і ефективна. Можливо саме реклама в маршрутці принесе вам основну кількість клієнтів

 РЕКЛАМА В АВТОБУСАХ ОДЕСА

Куплена реклама в автобусах Одеса у наших фахівців дозволить збільшити кількість клієнтів, які будуть зацікавлені в тій послузі, що пропонує реклама в громадському транспорті Одеса ​​на листівках.

реклама в автобусах Одеса

Ваша реклама в автобусах Одеса буде видна сотням тисяч жителів. Майже всі користуються таким транспортом, як маршрутки, тому реклама Чорноморськ та інших міст зробить свою справу.

РЕКЛАМА В ТРАМВАЯХ ОДЕСА

Зверніться до нас, щоб реклама в трамваях Одеса була виконана в кращому вигляді. Замовлена ​​реклама в трамваях Одеса вимагає професійного підходу, який ми можемо забезпечити. Для жителів міста Одеса реклама є непоганим джерелом інформації про нові послуги та продукти, на які ставиться реклама в громадському транспорті Одеса ​​від наших фахівців.

реклама в трамваях Одеса

РЕКЛАМА В ЕЛЕКТРИЧКАХ ОДЕСА

Дізнайтеся, скільки коштує реклама в Одесі, зателефонувавши менеджеру. Також він зможе розповісти про розміщення реклами в маршрутках Одеса і про все, що стосується роботи.

реклама в електричках Одеса

Дізнатися, скільки коштує реклама в електричках Одеса можна за пару хвилин. Також за пару хвилин ви зможете домовитися про розміщення та деталі, якими буде володіти реклама в електричках Одеса, з нашим менеджером.

РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ ОДЕСА ЦІНА

Остаточна на реклама в маршрутках Одеса ціна обговорюється з менеджером, який розбирається в тому, як зробити розміщення реклами в Одесі і інших нюансах. Наше завдання – реклама в маршрутних таксі Одеса, тому всі деталі ми беремо на себе. Ви можете довірити нам:

  • Дизайн;
  • Різні деталі;
  • Розміщення реклами Одеса
реклама в маршрутках Одеса ціна

Також у нас може бути замовлена ​​реклама Білгород-Дністровський, або реклама в Одесі, клієнт має право самостійно вибирати послугу. Адже зовнішня реклама – справа, яка потребує професіоналізму.


Калькулятор вартості реклами

Якщо вас цікавить скільки коштує реклама, для вашої зручності розроблений калькулятор, який миттєво розрахує вартість рекламної компанії. Всього декілька кліків і точні розрахунки автоматично з’являться у вас на електронній пошті.  Ціна вас приємно здивує 🙂

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти