Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

РЕКЛАМА В ТРАНСПОРТІ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

Етапи роботи

Крок

Відправити заявку

Відправте заявку через форму або зателефонуйте за номерами вказаними на сайті
Крок

Підготовча робота

• Вибір маршрутів транспорту • Розробка дизайну реклами
Крок

Передоплата

(Оплата згідно умов договору)
Крок

Виробництво розміщення рекламних листівок

• Друк реклами • Розкрій • Розміщення рекламних листівок
Крок

Фотозвіт

(Комплект фотографій розміщених рекламних листівок)

У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ РОЗМІЩАЄМО НА:

100 маршрутках

2, 18, 23, 24, 25, 25А, 26, 27, 29, 30, 32, 35, 38, 39, 40, 43, 46, 47, 49, 52

50 – ТИ тролейбусах

1, , , 3, 5, 7, , , 9, 10, 11, 11А, 12, 13, 14, 15, 16, 17

30 – ТИ міських автобусах

70 – ТИ приміських автобусах

Розрахувати ціну онлайн

Помітна реклама в транспорті Хмельницький входить в топ найбільш вигідних маркетингових стратегій. Популярна у малого та середнього бізнесу Хмельницький реклама виправдовує всі вкладені кошти та гарантує прибуток. У місті Хмельницький зовнішня реклама — дієвий спосіб розповісти про себе великому колу людей.

реклама в транспорті Хмельницький

Які переваги має реклама Хмельницький у міському транспорті перед іншими видами просування? Зовнішня реклама в транспорті Хмельницький та внутрішня реклама в транспорті Хмельницький характеризується наступними функціями:

  • Збільшує клієнтську базу та зрощує фінансові показники.
  • Низька вартість, що швидко окупається.
  • Транспортна реклама в Хмельницькому забезпечує широке охоплення потенційних клієнтів.
  • Універсальність: підходить для різних цілей.

Для жителів міста Хмельницький зовнішня реклама — це спосіб отримати інформацію по дорозі на роботу або просто прогулюючись. Яскраві пости добре запам’ятовуються і залучають маси. Ефективна реклама в транспорті Хмельницький розміщується на будь-яких засобах пересування: в маршрутках, автобусах, тролейбусах і трамваях. Яскрава і помітна зовнішня реклама Хмельницький не тільки стає прикрасою транспорту, але й знайомить з новинками бренду, та розповідає про компанію.

РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ 

Ефективна реклама в маршрутках Хмельницький розміщується в салонах у вигляді наклейок, наліпок, різного формату. Листівки будь-яких розмірів розміщують на рівні очей пасажирів. Кількість відгуків від цільової аудиторії, з якою «працює» реклама в маршрутках Хмельницький, пропорційна обсягу територіального покриття, протяжності маршруту.

реклама в маршрутках Хмельницький

Ціни за дизайн, виготовлення, розміщення, взагалі готова друкована реклама в маршрутках Хмельницький, залежать від обсягу робіт, собівартості матеріалів, витрат часу і попередньо обговорюються з замовником.

РЕКЛАМА В ТРОЛЕЙБУСАХ ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ 

Ефективна реклама Хмельницький включає замовників різного віку та способу життя. Наприклад, послуги медичних центрів, масажистів важливі для літніх людей. Традиційний тролейбус, перевозить здебільшого старше покоління. Салонна реклама в тролейбусах Хмельницький включає оголошення тематичних напрямків: здоров’я, сад/город, послуги доглядальниці й т. п. Будь-яка інформація, яку доносить реклама в тролейбусах Хмельницький, знайде своїх клієнтів. Відбираючи транспортний засіб, слід попередньо вивчити цільову аудиторію, розташування стратегічних об’єктів для найбільш ефективної реклами.

реклама в тролейбусах Хмельницький

Друк листівок, і розміщення їх у салоні маршрутки чи тролейбуса — це робота рекламного агентства. Наша компанія виконає весь спектр послуг, реклама в Хмельницькому в повному обсязі: від розробки дизайну до розміщення на об’єкті. Замовлена зовнішня реклама Хмельницький в нашому агентстві, вигідно відрізняється від конкурентів, адже ми маємо власне виробництво, використовуємо тільки надійну плівку та якісну фарбу. Кращі ціни та висока якість роботи Хмельницький реклама завжди чекають наших клієнтів!


Калькулятор вартості реклами

Якщо вас цікавить скільки коштує реклама, для вашої зручності розроблений калькулятор, який миттєво розрахує вартість рекламної компанії. Всього декілька кліків і точні розрахунки автоматично з’являться у вас на електронній пошті.  Ціна вас приємно здивує 🙂

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти