Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

РЕКЛАМА В ТРАНСПОРТІ КРОПИВНИЦЬКИЙ

Етапи роботи

Крок

Відправити заявку

Відправте заявку через форму або зателефонуйте за номерами вказаними на сайті
Крок

Підготовча робота

• Вибір маршрутів транспорту • Розробка дизайну реклами
Крок

Передоплата

(Оплата згідно умов договору)
Крок

Виробництво розміщення рекламних листівок

• Друк реклами • Розкрій • Розміщення рекламних листівок
Крок

Фотозвіт

(Комплект фотографій розміщених рекламних листівок)

У КРОПИВНИЦЬКОМУ РОЗМІЩАЄМО В:

177 – МИ маршрутках

458115577104111112113134

2 212 500 місячний пасажиропотік

Розрахувати ціну онлайн

Навіщо потрібна реклама в транспорті Кропивницький? Грамотно запущена рекламна кампанія кратно збільшує клієнтську базу. Однак в місті Кіровоград реклама не завжди здатна привести покупців або донести до них потрібну інформацію. Що робити в ситуації, коли немає гарантії успіху?

Використовуючи точкову реклама в транспорті Кропивницький, ви отримуєте перевагу перед конкурентами. Наша місія – професійне виготовлення в місті Кіровоград реклама і рекламних наліпок.

реклама в транспорті Кропивницький

Статистика показує, що зовнішня реклама Кіровоград вже не здатна працювати ефективно. Величезні плакати і розтяжки тільки дратують місцевих жителів. Саме тому реклама Кропивницький повинна бути компактною і ненав’язливою. Довірливий психологічний контакт з потенційним клієнтом дуже важливий. Громадський, міський та приміський транспорт ідеальний для просування товарів і послуг. Залишившись в салоні автобуса наодинці з думками, пасажир зверне увагу на реклама в транспорті Кропивницький і протягом поїздки обміркує пропозицію. Оскільки пасажиропотік рухається в обидва боки маршруту, то рекламі гарантується багаторазова повторюваність. Практично 70% місцевих жителів використовують громадський транспорт для щоденних поїздок. А серед міського транспорту найбільш популярними залишаються маршрутні таксі.

РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ КІРОВОГРАД (КРОПИВНИЦЬКИЙ)

Даний тип суспільного транспорту охоплює всю територію міста. Тому реклама в маршрутках Кіровограда буде працювати з максимальним залученням цільової аудиторії. Розмістивши оголошення на кількох напрямках, клієнт самостійно може відстежувати їх стан. У разі невдачі на одному з маршрутів частина реклама в маршрутках Кропивницький (Кіровоград) легко переміщується на більш перспективні. Таким чином можна зорієнтувати всю кампанію. Мобільність – головний критерій успіху реклама Кіровоград.

реклама в маршрутках Кіровоград (Кропивницький)

РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ КІРОВОГРАДА

Ваша реклама в маршрутках Кіровограда – перший крок до успіху
Звернувшись до нас, підприємцю не доведеться домовлятися про розміщення реклама в маршрутках Кіровограда з власниками транспортних компаній. Досвідчені фахівці із задоволенням візьмуть на себе цю функцію, а також врегулюють всі адміністративні питання. Тісні контакти з усіма перевізниками міста дозволяють нам надавати значні знижки для своїх замовників.

реклама в маршрутках Кіровограда

Своїм клієнтам ми гарантуємо:

  • Тільки якісна і стильна реклама в маршрутках Кропивницький (Кіровоград);
  • Оригінальні дизайнерські рішення для реклама Кропивницький;
  • Прості легкі до сприйняття образи і слогани;
  • Демократичні ціни на всі види зовнішня реклама Кропивницький;
  • Оперативне виготовлення реклама Кіровоград “під ключ” з урахуванням всіх побажань клієнта;
  • Можливість додрукувати невеликий тираж наліпок, ставших непридатними для реклама в транспорті Кропивницький;
  • Виготовлення наліпок для реклама в маршрутках Кіровоград (Кропивницький) на високоякісній плівці, яка є стійкою до механічних пошкоджень.

РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ КРОПИВНИЦЬКИЙ (КІРОВОГРАД)

Стильна реклама в маршрутках – сучасне рішення для бізнесу. Вивчивши світові практики і вітчизняну статистику, ми прийшли до висновку, що велика зовнішня реклама Кіровоград підійшла до межі сприйняття. Потенційні клієнти все частіше занурені в смартфони і рідко відволікаються на сторонні подразники. Тому створюючи проекти для зовнішня реклама Кропивницький ми вдаємося до впізнаваних мемів, онлайн-шрифтів і компактних форм. Стильні наліпки з реклама в маршрутках Кропивницький залучать найбільш активну і платоспроможну частину населення.

реклама в маршрутках Кропивницький (Кіровоград)

Запуск реклами здійснюється за 4 простих кроки:

  • Вибір маршруту і поверхонь в салоні;
  • Укладання договору;
  • Узгодження дизайну, тексту для реклама в маршрутках Кіровоград (Кропивницький);
  • Друк необхідного тиражу.

Потрібна консультація з питань розміщення реклами в маршрутках Кропивницький (Кіровоград)? Зв’яжіться з нами по телефону або залиште заявку на сайті. Ми відповімо в найкоротші терміни. З нашою рекламою ви завжди будете на крок попереду.


Калькулятор вартості реклами

Якщо вас цікавить скільки коштує реклама, для вашої зручності розроблений калькулятор, який миттєво розрахує вартість рекламної компанії. Всього декілька кліків і точні розрахунки автоматично з’являться у вас на електронній пошті.  Ціна вас приємно здивує 🙂

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти