Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

РЕКЛАМА В ТРАНСПОРТІ СУМИ

Етапи роботи

Крок

Відправити заявку

Відправте заявку через форму або зателефонуйте за номерами вказаними на сайті
Крок

Підготовча робота

• Вибір маршрутів транспорту • Розробка дизайну реклами
Крок

Передоплата

(Оплата згідно умов договору)
Крок

Виробництво розміщення рекламних листівок

• Друк реклами • Розкрій • Розміщення рекламних листівок
Крок

Фотозвіт

(Комплект фотографій розміщених рекламних листівок)

У СУМАХ РОЗМІЩАЄМО В:

81 маршрутці

11013151823245254565761

16 – ТИ тролейбусах

123, 457, 8910А12131515А161718.

10 приміських маршрутках

1 137 500 сукупний місячний пасажиропотік

Розрахувати ціну онлайн

Потрібна реклама в місті Суми, але не знаєте, куди звернутися? Наша зовнішня реклама в сумах користується попитом і буде корисна для вашого бізнесу. У штаті працюють професіонали, так що ваша реклама центр суми буде зроблена на вищому рівні. Замовляючи реклама в транспорті Суми, ви можете бути впевнені, що з нашого боку все буде зроблено максимально якісно. Ми заздалегідь обговорюємо нюанси і терміни, на які розміщується реклама в транспорті Суми, так що проблем виникнути не повинно.

реклама в транспорті Суми

Щоб замовлена ​​реклама центр Суми працювала, ми вивчаємо ринок, створюємо дизайн і продумуємо все до дрібниць. Тому довіряючи нам просування бізнесу, ви можете бути впевнені, що зовнішня реклама Суми викличе тільки позитивні емоції у людей.

Розроблена реклама в Сумах має безліч плюсів. Зателефонуйте нашому менеджеру і обговоріть всі нюанси. Спеціаліст з радістю розповість вам умови, правила та іншу інформацію. Завдяки професіоналам зовнішня реклама Суми стала ще грамотніше.

РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ СУМИ

Знаєте, чим примітна реклама в маршрутках Суми і іншому транспорті? Ця реклама в маршрутках Суми буде помітна безлічі людей. Людина буде йти на роботу, додому, в магазин, пересуватися по місту, і наша зовнішня реклама Суми порекомендує йому ваш товар. Тільки якісна реклама Суми зможе принести клієнтів, тому вам варто звертатися саме до нас. В іншому випадку реклама в місті Суми може не дати позитивних результатів.

реклама в маршрутках Суми

РЕКЛАМА В ТРОЛЕЙБУСАХ СУМИ

Замовлена ​​у нас реклама в тролейбусах Суми буде готова до точної дати. Ми заздалегідь уточнюємо деталі у клієнтів, щоб реклама Суми відповідала всім вимогам. Також реклама в Сумах має низьку вартість, що дозволить заощадити на бюджеті компанії. Однак зовнішня реклама в Сумах зможе бути корисною.

реклама в тролейбусах Суми

Варто відзначити, зовнішня реклама Суми має вплив в будь-який час доби. Люди будуть бачити вашу пропозицію днем, вночі та вранці, так що кількість потенційних клієнтів зростає.


Калькулятор вартості реклами

Якщо вас цікавить скільки коштує реклама, для вашої зручності розроблений калькулятор, який миттєво розрахує вартість рекламної компанії. Всього декілька кліків і точні розрахунки автоматично з’являться у вас на електронній пошті.  Ціна вас приємно здивує 🙂

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти