Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

РЕКЛАМА В ТРАНСПОРТІ ДНІПРО

Етапи роботи

Крок

Відправити заявку

Відправте заявку через форму або зателефонуйте за номерами вказаними на сайті
Крок

Підготовча робота

• Вибір маршрутів транспорту • Розробка дизайну реклами
Крок

Передоплата

(Оплата згідно умов договору)
Крок

Виробництво розміщення рекламних листівок

• Друк реклами • Розкрій • Розміщення рекламних листівок
Крок

Фотозвіт

(Комплект фотографій розміщених рекламних листівок)

У ДНІПРІ РОЗМІЩАЄМО В:

234 маршрутках

18, 34, 35, 60, 95-95А, 109, 111, 119, 120, 121, 125, 155, 223

115 – ТИ трамваях

1, 5, 6, 9, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 18, 19

125 – ТИ тролейбусах

1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, А, Б

30 – ТИ приміських маршрутках

Розрахувати ціну онлайн

Шукаєте, яка реклама в транспорті Дніпро принесе більше клієнтів? Наша сфера діяльності – реклама в електричках Дніпро, реклама в трамваях Дніпро і багато іншого. Професіонали будуть готові допомогти вам і підказати, яка зовнішня реклама Дніпро (Дніпропетровськ) більше підходить.

реклама в транспорті Дніпро

Якщо ви хочете, щоб реклама в транспорті була корисною і вигідною, звертайтеся до нас. Якісна реклама в транспорті Дніпро дозволить вашому бізнесу зростати, а зовнішня реклама від поганих фахівців може навіть нашкодити. Тому вибір компанії – дуже відповідальний крок, від цього залежить, як буде виглядати зовнішня реклама, і що про неї подумають звичайні люди. Також реклама в транспорті зможе показати ваш товар середньому класу населення. Так як реклама Дніпро буде помітна всім відвідувачам.

РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ ДНІПРО(ДНІПРОПЕТРОВСЬК)

Знаєте, що реклама в маршрутках Дніпро (Дніпропетровськ) в деяких випадках вигідніша за будь-яку іншу? Звичайно, ціна на таку послугу не дешева, але розміщена реклама в маршрутках Дніпро (Дніпропетровськ) зможе окупити себе.

реклама в маршрутках Дніпро (Дніпропетровськ)

РЕКЛАМА В АВТОБУСАХ ДНІПРО

Замовлена ​​у нас реклама в автобусах Дніпро вийде максимально якісною і ефективною. Наші фахівці зроблять все, щоб реклама в автобусах Дніпро була красивою і доречною.

Тільки грамотна реклама в трамваях Дніпро (Дніпропетровськ) дозволила нашій компанії стати настільки популярною. Тепер і ви зможете звернутися до нас, щоб реклама в автобусах Дніпро рекламувала ваш продукт або захід.

реклама в автобусах Дніпро

Звертаючись до нас, реклама в маршрутках Дніпро ціна доступна для кожного підприємця. Для обговорення всіх деталей, а саме як виглядатиме реклама Дніпро потрібно зв’язатися з менеджером особисто.

РЕКЛАМА В МЕТРО

Для багатьох реклама в метро – джерело інформації і цікавих пропозицій. Відвідувачі метрополітену проводять в ньому кілька десятків хвилин, тому часу, щоб ознайомитися з товаром, який презентує ваша реклама в трамваях Дніпро (Дніпропетровськ), буде більш ніж достатньо.

реклама в метро

РЕКЛАМА В ЕЛЕКТРИЧКАХ ДНІПРО

Зв’яжіться з менеджером, щоб зрозуміти яка реклама в електричках Дніпро вам підходить. Також фахівець скаже, яка буде приблизна ціна, щоб ваша Дніпро (Дніпропетровськ) реклама була розміщена. У будь-якому випадку все обійдеться недорого, тому не варто відкладати, щоб реклама в громадському транспорті Дніпро (Дніпропетровськ) була зроблена вчасно.

реклама в електричках Дніпро

РЕКЛАМА В ТРАМВАЯХ ДНІПРО (ДНІПРОПЕТРОВСЬК)

Ми маємо величезний досвід, тому зовнішня реклама Дніпро (Дніпропетровськ) буде виконана в ідеальному вигляді. У нас є безліч відгуків від реальних клієнтів, для яких зовнішня реклама товару була зроблена недорого.

реклама в трамваях Дніпро (Дніпропетровськ)

РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ ДНІПРО ЦІНА

Чи часто вам зустрічається реклама в під’їздах Дніпро, яка здатна вас зацікавити? Ми зможемо зробити більш ефективну і продати ваш товар. У Дніпро зовнішня реклама помітна сотням тисяч людей, і всі вони є потенційними покупцями. Тому вам не варто втрачати часу і вигоду, адже реклама в громадському транспорті Дніпро (Дніпропетровськ) може бути узгоджена вже зараз.

Реклама в маршрутках Дніпро ціна

Калькулятор вартості реклами

Якщо вас цікавить скільки коштує реклама, для вашої зручності розроблений калькулятор, який миттєво розрахує вартість рекламної компанії. Всього декілька кліків і точні розрахунки автоматично з’являться у вас на електронній пошті.  Ціна вас приємно здивує 🙂

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти