Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

РЕКЛАМА В ТРАНСПОРТІ ЧЕРКАСИ

Етапи роботи

Крок

Відправити заявку

Відправте заявку через форму або зателефонуйте за номерами вказаними на сайті
Крок

Підготовча робота

• Вибір маршрутів транспорту • Розробка дизайну реклами
Крок

Передоплата

(Оплата згідно умов договору)
Крок

Виробництво розміщення рекламних листівок

• Друк реклами • Розкрій • Розміщення рекламних листівок
Крок

Фотозвіт

(Комплект фотографій розміщених рекламних листівок)

У ЧЕРКАСАХ РОЗМІЩАЄМО В:

50-ТИ маршрутках

8, 21, 26, 27

65-ТИ тролейбусах

1, 2, 3, 4, , 7, , 8, , 10, 11, 14, 50

25-ТИ приміських автобусах

114, 115

2 562 500 сукупний місячний пасажиропотік

Розрахувати ціну онлайн

У вас є власний продукт або послуга? Навіть з хорошими результатами ви зможете заробляти більше, якщо вами буде замовлена ​​в Черкаси реклама в маршрутках у вигляді наліпок. Один з найбільш економних і дієвих способів – реклама в транспорті Черкаси. Звертаючись до нас ви можете отримати якісне просування, і в Черкаси реклама принесе вам вигоду. Замовляючи в Черкаси реклама ви отримаєте десятки оголошень, розміщені у маршрутках, автобусах та іншому транспорті.

реклама в транспорті Черкаси

Зовнішня реклама Черкаси – наша сфера, і ми зможемо наклеїти ваші логотипи, пропозиції, афіші та багато іншого на скло. Також реклама в транспорті Черкаси буде всередині салону і інших місцях, які будуть видні людям.

На сайті реклама в Черкаси може бути замовлена ​​протягом декількох хвилин. Зв’яжіться з менеджером для безкоштовної консультації і обговоріть всі нюанси.

РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ ЧЕРКАСИ

Маршрутками користується досить великий відсоток жителів, на який вплине зовнішня реклама Черкаси від нашої компанії. Тому ваша реклама в маршрутках Черкаси буде помітна величезній кількості людей, що можна порівняти з телевізором або групою в соціальних мережах.

реклама в маршрутках Черкаси

До Черкас реклама в маршрутках дозволить просувати свій бізнес в будь-якій точці міста і необмеженій кількості осіб, перед якими буде реклама в маршрутках Черкаси від нас.

РЕКЛАМА В АВТОБУСАХ ЧЕРКАСИ

На цьому сайті замовляється реклама в автобусах Черкаси. Завдяки великому розміру ваша послуга буде грамотно красиво розташована в різних місцях, тому реклама в автобусах Черкаси надасть максимальну користь вашому бізнесу.

реклама в автобусах Черкаси

Ваша реклама в Черкасах не буде прив’язана до певної локації, адже автобус буває в різних районах і реклама в Черкасах завжди привертає увагу людей.

РЕКЛАМА В ТРОЛЕЙБУСАХ ЧЕРКАСИ

Кожен відвідувач тролейбуса – реальна людина зі своїми потребами і хобі. Напевно кожен з них хоч раз користувався послугами, які демонструє реклама в Черкаси під час поїздки.

Реклама в тролейбусах Черкаси

Реклама в тролейбусах Черкаси – найкращий варіант, якщо ви шукайте людей середнього достатку. До того ж, реклама Черкаси вплине на те, що потенційний покупець краще ознайомиться з пропозицією.

Розрахуйте, скільки коштує зовнішня реклама Черкаси і почніть роботу по просуванню продукту. Наша компанія надасть вам кращі пропозиції і зробить всю роботу за вас.


Калькулятор вартості реклами

Якщо вас цікавить скільки коштує реклама, для вашої зручності розроблений калькулятор, який миттєво розрахує вартість рекламної компанії. Всього декілька кліків і точні розрахунки автоматично з’являться у вас на електронній пошті.  Ціна вас приємно здивує 🙂

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти