Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

РЕКЛАМА В ТРАНСПОРТІ ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

Етапи роботи

Крок

Відправити заявку

Відправте заявку через форму або зателефонуйте за номерами вказаними на сайті
Крок

Підготовча робота

• Вибір маршрутів транспорту • Розробка дизайну реклами
Крок

Передоплата

(Оплата згідно умов договору)
Крок

Виробництво розміщення рекламних листівок

• Друк реклами • Розкрій • Розміщення рекламних листівок
Крок

Фотозвіт

(Комплект фотографій розміщених рекламних листівок)

У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ РОЗМІЩАЄМО НА:

83 маршрутках

222325262829313233364243

20-ТИ тролейбусах

23456710

60-ТИ приміських автобусах

2 290 000 сукупний місячний пасажиропотік

Розрахувати ціну онлайн

Реклама в транспорті Івано-Франківськ користується особливою популярністю серед жителів міста та їх гостей. Завдяки цьому інструменту маркетингової політики більшість пасажирів дізнаються про відкриття нових компаній, дієві знижки, надходження товару та інше. Франківськ реклама дозволяє розмістити різноманітну інформацію.

реклама в транспорті івано-франківськ

На відміну від інформування по телебаченню, реклама в приміських маршрутках Івано-Франківськ не є нав’язливою. Реклама в Івано-Франківську розташована всередині салону (на вікнах, стенді, за місцем водія). Всі, кого зацікавила яскрава реклама Франківськ, можуть ознайомитися з інформацією, зробити фото, записати контактні номери.

Реклама в транспорті Івано-Франківськ виготовляється на листівках формату А3 або А4. Також можлива зовнішня реклама в Івано-Франківську, розташування на капоті, склі чи дверцятах транспортного засобу.

РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

Дуже часто жителі та гості міста користуються маршрутками. Зовсім не дивно, що реклама в маршрутках Івано-Франківськ приводить нових покупців в магазини. Заздалегідь відповідально поставившись до розробки та виготовленню листівок, можна домогтися поставленої мети. Франківськ реклама дозволить збільшити перелік своїх постійних клієнтів.

реклама в маршрутках івано-франківськ

Якісна реклама в приміських маршрутках Івано-Франківськ від нашої компанії допомагає в досягненні поставленої мети.

РЕКЛАМА В ТРОЛЕЙБУСАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

Наша компанія виготовляє листівки не лише для маршруток Івано-Франківськ, реклама яких дієва. Популярністю користується реклама в тролейбусах Івано-Франківськ. Реклама Івано-Франківськ виготовляється в комплексі. Спочатку працівники спілкуються з замовником, розробляється макет. Замовнику показують, якою буде внутрішня чи зовнішня реклама в Івано-франківську. Після відбувається виготовлення листівок, розміщується реклама в тролейбусах Івано-Франківськ.

реклама в тролейбусах івано-франківськ

РЕКЛАМА В ПРИМІСЬКИХ МАРШРУТКАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

В нашій компанії кожен може замовити таку послугу, як реклама в Івано-Франківську від професіоналів. Зовнішня реклама Франківськ яскрава та сучасна, вона запам’ятовується.

Наша реклама Івано-Франківськ — переваги:

  • реклама Франківськ має помірні ціни;
  • можлива зовнішня реклама Франківськ та внутрішня (листівки всередині салону);
  • висока якість реклами Івано-Франківськ, завдяки новітнім технологіям виготовлення, сучасному обладнанню, кращим матеріалам та фарбам;
  • всі терміни дотримуються — зовнішня реклама Івано-Франківськ розміщується в затверджений заздалегідь день;
  • творчий підхід робить листівки яскравими, реклама в маршрутках Івано-Франківськ запам’ятовується.

Для всіх, кого цікавить зовнішня реклама Івано-Франківськ, терміни виготовлення та її ціни завжди можуть зв’язатися з представниками компанії для отримання комплексної консультації. Співробітник вислухає всі побажання й зробить так, щоб Івано-Франківськ реклама привела нових клієнтів.


Калькулятор вартості реклами

Якщо вас цікавить скільки коштує реклама, для вашої зручності розроблений калькулятор, який миттєво розрахує вартість рекламної компанії. Всього декілька кліків і точні розрахунки автоматично з’являться у вас на електронній пошті.  Ціна вас приємно здивує 🙂

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти