Реклама на маршрутках

Реклама на маршрутках

Реклама на маршрутках – це доступний та ефективний варіант розміщення рекламного оголошення зовні на бортах і вікнах транспортного засобу. Основне завдання такої реклами створити природній інтерес у потенційного клієнта до рекламованого бренду.

Реклама на маршрутках

Брендування маршруток вважається дієвою рекламою, тому що великий відсоток водіїв, а також пішоходів, інших учасників дорожнього руху отримують нагоду як слід ознайомитись, прочитати, розглянути, у разі потреби – записати контактні дані, поки, маршрутка стоїть на зупинці, наповнюючи салон охочими до короткотривалих мандрівок по місту.

Географія діяльності

Розмістимо для Вас рекламу на маршрутках по всій території України, а саме: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Миколаїв, Хмельницький, Херсон, Полтава, Житомир, Маріуполь, Чернівці, Львів, Кривий Ріг, Вінниця, Чернігів, Черкаси, Кременчук, Кропивницький, Ужгород, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Суми, Кам’янське, Біла Церква, Кременчук.

Реклама на маршрутках фото:

реклама на маршрутках Одеса
Реклама на маршрутках Одеса
реклама на маршрутках Київ
Реклама на маршрутках Київ
реклама на маршрутках Львів
Реклама на маршрутках Львів

Переваги співпраці з Промоекспрес

Наша рекламна агенція займається створенням, розповсюдженням та подальшим гарантійним обслуговуванням реклами на маршрутних таксі вже більше семи років. Зовнішня реклама ефективно підвищує впізнаваність фірми, сприяє продажам різних товарів і послуг.

Протягом довгого часу сумлінного функціонування на ринку сучасної транспортної реклами ми зарекомендували себе як компанія, що надає виключно якісні послуги з дотриманням усіх домовленостей.

Варіанти розміщення реклами на маршрутках

Наша рекламна компанія пропонує широкий спектр послуг по виготовленню та розміщенню рекламних зображень на:

  • задніх вікнах маршрутних таксі
  • зовні на бортах і вікнах маршруток
  • всередині маршрутних таксі (на спеціальних конструкціях або позаду водія)

Вартість реклами на маршрутках

У вартість розміщеної реклами в маршрутках входить: виготовлення рекламного зображення та його прокату на транспортному засобі. Ціна прокату реклами на маршрутках залежить від обраного міста та маршруту, а вартість виготовлення залежить від фактично обклеєної площі маршрутки (борти, задні вікна тощо).

Як замовити рекламу на маршрутках?

Для замовлення реклами достатньо залишити заявку на нашому сайті або зателефонувати нам. Послуга доступна в будь-кому місті України. Тому звертайтесь до нас, ми пропонуємо повний спектр послуг, починаючи від розробки дизайну до оздоблення транспортного засобу.

Реклама на маршрутках
9.3 з 10 базується на 38 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні