Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

РЕКЛАМА В ТРАНСПОРТІ РІВНЕ

Етапи роботи

Крок

Відправити заявку

Відправте заявку через форму або зателефонуйте за номерами вказаними на сайті
Крок

Підготовча робота

• Вибір маршрутів транспорту • Розробка дизайну реклами
Крок

Передоплата

(Оплата згідно умов договору)
Крок

Виробництво розміщення рекламних листівок

• Друк реклами • Розкрій • Розміщення рекламних листівок
Крок

Фотозвіт

(Комплект фотографій розміщених рекламних листівок)

У РІВНОМУ РОЗМІЩАЄМО НА:

30 – ТИ маршрутках

3738394142454751, 57646566

70 – ТИ тролейбусах

1234679101112

20 – ТИ приміських автобусах

Розрахувати ціну онлайн

Якщо плануєте розвивати бізнес, допоможе зовнішня реклама з широким охопленням цільової аудиторії. Друкована реклама в транспорті Рівне по часу впливу на потенційних клієнтів має певні переваги. Але її вартість значно менша, ніж ціна об’ємної зовнішньої реклами.

реклама в транспорті Рівне

РЕКЛАМА В МАРШРУТКАХ РІВНЕ

Салонна реклама в маршрутках Рівне — це дієва стратегія по просуванню послуг та продуктів. Наша компанія пропонує: реклама Рівне «під ключ» для відомих брендів та нещодавно створених підприємств. Завдяки великій протяжності доріг реклама в маршрутках Рівне має великий потенціал. Яскраві листівки різного формату розміщуються у маршрутках любого напрямку.

реклама в маршрутках Рівне

РЕКЛАМА В АВТОБУСАХ РІВНЕ

Дієва також друкована реклама в автобусах Рівне у вигляді: листівок, наліпок. Пасажирські автобусні перевезення по місту здійснюються щодня, в різних напрямках, кожну годину. Час руху автобусів достатній для впливу на свідомість людини, дає можливість вивчити та записати корисні контакти, запам’ятати цікаві анонси та дізнатися новини. Прибуткова реклама в автобусах Рівне має дуже помірну ціну!

реклама в автобусах Рівне

РЕКЛАМА В ТРОЛЕЙБУСАХ РІВНЕ

Не варто нехтувати традиційним транспортом. Пропонуємо вигідну кампанію: реклама в тролейбусах Рівне за цінами виробника. Регулярні поїздки надають інформацію у повторі. Недорога реклама Рівне швидко окупається, з кожним новим клієнтом. Яскраві брендовані тролейбуси, трамваї щодня долають величезні відстані та перевозять пасажирів в різні частини міста. Вражаюча реклама в тролейбусах Рівне працює 7 днів на тиждень!

реклама в тролейбусах Рівне

РЕКЛАМА В ПРИМІСЬКИХ МАРШРУТКАХ РІВНЕ

Салонна реклама в приміських маршрутках Рівне вигідна завдяки великій географії переміщення носіїв та потужному потоку пасажирів. Якщо плануєте розвивати бізнес за межами міста — потрібна реклама в приміських маршрутках Рівне з великим обхватом цільової аудиторії.

реклама в приміських маршрутках Рівне

Запропонована реклама в транспорті Рівне працює на різну цільову аудиторію та створює привабливі умови для розвитку бізнесу. Доступна ціна та якісна зовнішня реклама, що ми пропонуємо, відповідають європейським стандартам. Власне виробництво дозволяє нам запропонувати невисоку вартість послуг — недорога реклама Рівне заощадить ваші гроші!


Калькулятор вартості реклами

Якщо вас цікавить скільки коштує реклама, для вашої зручності розроблений калькулятор, який миттєво розрахує вартість рекламної компанії. Всього декілька кліків і точні розрахунки автоматично з’являться у вас на електронній пошті.  Ціна вас приємно здивує 🙂

Також ви можете нам зателефонувати і ми підберемо для Вас найкращі варіанти