Реклама на маршрутках Львів

Реклама на маршрутках Львів
Реклама на маршрутках Львів

Сьогодні досить результативною вважається реклама на маршрутках. Львів, наповнений громадським транспортом, що оздоблений унікальними рекламними зображеннями від наших фахівців, стає більш насиченим, організаційно налаштованим.

Наша рекламна агенція пропонує широкий спектр послуг по виготовленню і розміщенню добірних та ефективних рекламних зображень на маршрутних таксі у Львові:

  • створення і поширення рекламних ілюстрацій на бортах і вікнах львівських маршрутних таксі;
  • рекламні постери, стікери на задніх вікнах маршрутних транспортних засобів у Львові. Традиційно цільовою аудиторією стають водії автомобілів на дорозі;
  • оригінальні рекламні листівки в салонах маршрутних таксі, зокрема на вікнах та спеціальних комірках;
  • інформативно наповнені рекламні листівки на спинках сидінь в салоні маршруток.

Жоден інший спосіб зовнішнього рекламування не здатен настільки продуктивно реалізовувати поставлені цілі. Реклама на львівських маршрутних таксі завжди гарантує успіх, оскільки рекламний носій на колесах у вигляді маршрутки перебуває у постійному русі, щодень перевозячи сотні, тисячі пасажирів, перманентно контактуючи з іншими учасниками дорожнього руху в Львові (пішоходи, водії, туристи тощо).

Звернемо увагу на цікавий факт. Середньостатистичний пасажир львівської маршрутки проводить у цьому різновиді громадського транспорту близько 30-40 хвилин. Пересувається цей самий пасажир із використанням послуг маршрутних таксі приблизно двічі, а то й навіть чотири-вісім разів на день. Поза тим, візьмемо до уваги інших учасників повсякчас інтенсивного дорожнього руху у Львові. Приміром, кожного дня пішоходи рухаються вулицями міста у справах, перебуваючи на проспектах, вулицях щонайменше 15 хвилин, а максимум – до однієї-двох годин.

Тепер давайте поміркуємо, наскільки глобальною виявляється так звана споживча цінність реклами від наших майстрів, що прикрашає борти львівських маршрутних таксі. Погодьтеся, рекламні зображення на маршрутках – надзвичайно вигідний варіант поширення інформації про Ваші унікальні товари та послуги, про позитивний імідж Вашої фірми. Адже на подібні рекламні ілюстрації щодня споглядають тисячі мешканців та гостей Львова! Принагідно не забуваймо про значний сегмент туристів, котрі кожного дня створюють неабиякий ажіотаж у легендарному місті Лева.

Реклама на маршрутках Львів
Реклама на маршрутках Львів

Чому цей різновид зовнішньої реклами є доволі затребуваним у Львові та інших західноукраїнських містах?

По-перше, ефективність. Згідно зі статистичними даними, протягом одного місяця у великому місті на маршрутне таксі, оформлене під нашу ексклюзивну рекламу, звертають увагу приблизно 15 тисяч осіб. Чималий показник, погоджуєтеся?

По-друге, динаміка. Цей фактор тісно пов’язаний з попереднім. Так, без активної рухливості львівських маршруток неможлива посилена ефективність. Відомо, що реклама на громадському транспорті, зокрема на маршрутних таксі, є повсякчас рухливою.

Динамічність цього методу рекламування підкріплюється також розгалуженою гілкою маршрутних сполучень, які грамотно об’єднують всі частини Львова в одне ціле. Відповідно рекламна кампанія з використанням бортів львівського громадського автотранспорту дозволяє ненав’язливо перевтілювати всіх мешканців, гостей міста, туристів в активних учасників запланованого рекламного процесу.

По-третє, вартість. Ніщо не може так привалювати, як комбінація високої якості та низької вартості. Але це можливо із рекламою на львівських маршрутних таксі, особливо якщо Ви зателефонуєте нам із пропозицією зробити замовлення! У нас постійно функціонує вигідне поєднання помірних цін та добірної якості готових рекламних матеріалів.

За потреби наш персональний менеджер безкоштовно розрахує всю вартість реклами під львівські маршрутки, винайде найбільш оптимальне рішення для Вашої ситуації, проконсультує у всіх питаннях, які Вас зацікавлять.

Крім того, для постійних клієнтів у нас діє гнучка система знижок та інших надзвичайно вигідних пропозицій.

По-четверте, привабливість. Можливо, не всі вірять у те, що рекламу на бортах громадського транспорту, зокрема на львівських маршрутних таксі, справді-таки читають. Доведеться повірити, оскільки цей дієвий метод рекламування вирізняється особливою естетикою, привабливими або гумористичними ілюстраціями та багато іншими тонкощами, на які неможливо не звертати уваги.

На противагу повідомленням у газетах, журналах, на телебаченні чи радіо реклама на зовнішніх боках львівських маршруток перманентно знаходиться на виду. Вона не ховається на сторінках каталогу чи брошури. Її видно – постійно, без можливості перемикання на інший канал чи радіостанцію.

А ще вона досить-таки приваблива та ексклюзивна. Поки Ви стоїте, приміром, на зупинці, чекаєте на потрібний номер тролейбуса чи автобуса, раптом проїжджає маршрутне таксі, прикрашене унікальними рекламними ілюстраціями, що вдало інформують про важливе для Вас рішення.

Реклама на маршрутках Львів
Реклама на маршрутках Львів

Задля максимальної дієвості реклами на бортах львівських маршруток наші кваліфіковані фахівці повсякчас послуговуються наступними важливими тонкощами:

  • Використання великих, зручних та читабельних шрифтів у текстах.
  • Формування рекламного звернення із застосуванням конкретного звернення, без «води» і зайвих слів.
  • Під час створення макета (ми використовуємо винятково добірні технології у процесі виробництва реклами; маємо у складі виробничої бази матеріли відомих брендів типу Oracal, Ritrama, 3 M) наші дизайнери знають, як ефективно використовувати кольорову палітру (не більше 3-4 кольорів) та варіації шрифтів (1-2 різновиди).
  • Всю важливу інформацію (контактні дані: адреси, телефони, місця розповсюдження тощо) найкраще розміщувати вище (якраз на рівні очей пішоходів).
  • Ми завжди дотримуємося унікальних рішень, які формують успішні рекламні кампанії та гарантійне збільшення об’ємів Ваших продаж.
Реклама на маршрутках Львів
8.8 з 10 базується на 25 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні