Реклама на автобусах Чернівці

Реклама на автобусах Чернівці
Реклама на автобусах Чернівці

Реклама на чернівецьких автобусах являє собою графічні, текстові зображення, які розміщують працівники нашої компанії на бортах цього різновиду громадського транспорту в місті Чернівці. Маршрути автобусів побудовані таким чином, що сполучають центр міста зі всіма важливими віддаленими точками. Тому чернівчанам та гостям населеного пункту користуватися автобусами зручно й практично.

Загалом автобуси та маршрутні таксі складають основний набір громадського транспорту в Чернівцях. Приміром, кожного дня вулицями обласного центру Чернівецької області курсують приблизно 41 різних маршрутних та автобусних маршрути, які перевозять жителів і гостей міста до потрібних пунктів призначення.

За подібним принципом функціонує і реклама на автобусах: Чернівці, його мешканці безперервно інформуються про всі важливі новинки, пропозиції, акційні сюрпризи, бонуси завдяки майстерно оформленим бортам громадського транспорту під нашу рекламу.

Наша рекламна компанія надає широкий спектр послуг по розміщенню ефективних інформативних продуктів на зовнішніх боках чернівецьких автобусів. Серед різновидів рекламованої продукції на громадському транспорті, яку ми виготовляємо, є такі варіанти:

  1. Реклама на бортах і вікнах громадського транспорту  

Являє собою текстові, графічні рекламні зображення, які розміщують на зовнішніх боках чернівецьких автобусів.

Це дуже продуктивний метод просування тієї чи іншої продукції, оскільки глядачами подібного формату рекламних звернень є всі учасники дорожнього руху: пасажири, пішоходи, водії тощо. Згадаємо, що кожного дня на вулицях, проспектах, площах, скверах перебувають сотні чернівчан та гостей міста. Тому існує велика ймовірність того, що на бортову рекламу звертатимуть увагу, цікавитимуться інформацією про Ваші товари чи послуги, що естетично зринають зі сторін чернівецьких автобусів.

Поза тим, реклама на бортах від наших майстрів дозволяє використовувати сміливі дизайнерські ідеї, втілювати креативність дизайнерів по максимуму. Оскільки привертати увагу здатна лише та реклама, яка є по-справжньому якісною (використання тонкощів гумору, естетики, експресії, витонченості; вдале поєднання короткого тексту та спеціально підібраної палітри кольорів і так далі).

Саме таку рекламу найчастіше запам’ятовують реципієнти. Саме таку рекламу хочеться згадувати, ділитися враженнями, емоціями від переглядів оригінальних зображень із друзями, знайомими, колегами.

Реклама на автобусах Чернівці
Реклама на автобусах Чернівці

Створюючи бортову рекламу під чернівецькі автобуси, наша команда кваліфікованих фахівців послуговується обладнанням для обробки величезних масивів графічних зображень у високій якості для громіздких площин громадського транспорту. Наше устаткування відповідає усім стандартам, вимогам європейської якості та відмінно виконує свої функції для виробництва добірної та ефективної рекламної продукції.

Також варто підкреслити, що подібний різновид бортової реклами чудово орієнтується на потрібний сегмент цільової аудиторії. Адже реклама на чернівецьких автобусах є відмінною нагодою для рекламодавця самостійно обирати ту частку населення міста Чернівці, до якої він бажає донести корисну інформацію про власний товар чи послугу. Тобто він може проектувати рекламне звернення, відсортовуючи необхідний та вигідний для нього рівень добробуту: мається на увазі випуск чернівецьких автобусів з оформленою бортовою рекламою від наших творців по тих частинах міста, де є активною цільова аудиторія (приміром, престижні центральні райони чи спальні мікрорайони тощо).

Крім того, реклама на бортах і вікнах чернівецьких автобусів дозволяє розповсюджувати інформацію винятково у тих місцях, де, для прикладу, розташовані фірмові крамниці, магазини рекламованого бренду чи інформувати повністю всі Чернівці з метою активізації так званої іміджевої реклами. Подібна необхідність відбувається за рахунок вибору найбільш відповідного маршруту чернівецького автобуса.

  1. Постери на задніх вікнах транспортних засобів

Це інформативні повідомлення, креативні ілюстрації-плакати, які розраховані переважно на водіїв інших транспортних засобів, що їдуть позаду автобуса. Однак постери на задніх вікнах чернівецьких автобусів часто впадають в око й іншим учасникам дорожнього руху.

Така реклама на транспорті є досить результативною, оскільки завдяки значним параметрам, експресивності чи важливій інформативності спроможна інтригувати, зацікавлювати пішоходів, водіїв, пасажирів інших видів громадського транспорту.

  1. Листівки з рекламою в салонах автобусів: на вікнах та спеціально влаштованих комірцях
Реклама на автобусах Чернівці
Реклама на автобусах Чернівці

Слугують ефективним методом просування конкретної продукції, оскільки постійно знаходяться на виду в пасажирів. Нагадаємо, що кожного дня чернівецькими автобусами користується значний відсоток жителів та гостей міста. Такими чином формується масовий та перманентно інтенсивний пасажиропотік. Цей фактор, в свою чергу, позитивно впливає на продуктивність проведення рекламної кампанії з використанням також і внутрішніх площин чернівецьких автобусів, де комфортно не лише їхати до точки призначення, але й користуватися послугами рекламних звернень.

  1. Листівки з рекламою на спинках сидінь в автобусних салонах у місті Чернівці  

Здатні зручно, швидко та результативно повідомляти населення Чернівців про новинки, акції, знижки, бонуси, про появу нового продукту чи унікальної послуги, про престижність тієї чи іншої фірми, яка краще за інших знає, як допомогти саме Вам, пасажиру чернівецького міського автобуса, вирішити конкретний сегмент проблем.

Такий формат рекламного повідомлення є дієвим через те, що розташовується трохи нижче рівня очей пасажира, який сидить, та є у постійному полі зору потенційного споживача. Крім того, така реклама є завжди оригінальною, яскравою, наповненою естетичними відтінками та експресією, зі зручним для читання шрифтом, наповнена лише необхідною інформацією, яка не нав’язує, а ввічливо рекомендує.

Тож задля проведення по-справжньому ефективної рекламної кампанії з використанням бортів чернівецьких автобусів рекомендуємо звертатися до нас!

Реклама на автобусах Чернівці
9.6 з 10 базується на 43 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні