Для кого ефективна реклама на транспорті

Реклама на транспорті. Динаміка сучасного рекламного бізнесу спричиняє відповідні тенденції у цій галузі. Щоразу серед виробників інтернаціональних, всеукраїнських масштабів дедалі більшої популярності набуває метод просування власної продукції, послуг, іміджу фірми з допомогою зовнішньої реклами, зокрема реклами на транспорті.

Саме у цій ділянці рекламування наша рекламна компанія успішно реалізовується понад сім років. Протягом тривалого та продуктивного часу існування ми давно встигли зарекомендувати себе як агентство з виготовлення успішних рекламних проектів під усі можливі різновиди громадського та приватного транспорту (тролейбуси, трамваї, маршрутні таксі, приміські, міжміські та міські автобуси, корпоративний та власний, легковий та вантажний автотранспорт, фури, цистерни, фургони тощо).

Відповідно, протягом довгих років сумлінної праці на ринку зовнішньої реклами ми реалізували чималий обсяг успішних рекламних проектів для різних видів транспорту на території Західної України. Конкретизуємо цей факт наступними цифрами:

  • приблизно 650 одиниць реклами під маршрутні таксі міського, приміського та міжміського сполучення;
  • більше, ніж 400 рекламних продуктів під борти трамваїв;
  • понад 150 рекламних зображень під тролейбуси, що курсують у Львові, Рівному, Луцьку, Івано-Франківську, Тернополі, Хмельницьку, Чернівцях;
  • близько 300 рекламних проектів під міські автобуси в усіх західноукраїнських обласних центрах.

Наша реклама є ефективною для багатьох сфер діяльності. Приміром, до нас неодноразово зверталися та продовжують замовляти бортові рекламні проекти під будь-який вид транспорту малі та великі, міжнародні та національні компанії, що реалізовуються у наступних життєво важливих сферах:

  • будівництво (продажі новобудов, будівельні матеріали, опалення, водопостачання, двері, вікна, підлоги різного типу та конфігурації, ворота, кухні, меблі і т.д.);
  • фінансова галузь (банки, ломбарди, кредитні спілки);
  • мототехніка (мототранспортні засоби);
  • Інтернет-магазини найрізноманітніших спрямувань;
  • продукти харчування (молочна продукція тощо);
  • фармацевтика (аптеки, медикаменти, клініки).

Свого часу ми співпрацювали й продовжуємо плідне співробітництво з такими відомими фірмами, корпораціями, установами, проектами, як Лімо, торгово-розважальний комплекс Victoria Gardens, львівський аквапарк, філія американської фармацевтичної компанії Уніфарм, медичний центр Medicover, інтернаціональний виробник будівельних матеріалів Knauf, європейський виробник абразивних матеріалів Klingspor, салон дверей та підлоги Albero, Лео Кераміка, будівельні компанії «Добра оселя» та «Львівська мрія», ПроКредит банк‎, ТзОВ «Радехівський цукор», ломбард «Сейф», Тепло Плюс, Торгова мережа «ЕлектроМайстер», компанія «Фабрика Воріт»…

Важливий момент: щойно зазначені сфери життєдіяльності та конкретні приклади реалізації цих сегментів у формі згаданих компаній активно послуговуються рекламою на транспорті. Скажімо, ці та багато інших фірм регулярно замовляють у нас зовнішню бортову рекламу під усі можливі види транспорту, оскільки вони мали нагоду переконатися у високому рівні професіоналізму наших фахівців, майстерному виготовленні результативних рекламних зображень під громадські чи приватні засоби пересування.

Наші постійні клієнти давно пересвідчилися, що ми якісно, швидко та вчасно створюємо ексклюзивні, ефективні, запам’ятовуючі рекламні проекти з подальшим їх поширенням на бортах трамваїв, тролейбусів, маршрутних таксі, автобусів, корпоративних, власних, легкових чи вантажних машин.

У нас реклама на транспорті проходить усі етапи становлення: від пошуків креативних та успішних маркетингових ідей, розробки макетів, безпосереднього виробництва рекламних зображень до фактичного розповсюдження готових проектів на борти конкретно обраних типів транспорту.

Поза тим, до послуг нашої агенції входить гарантійне та післягарантійне обслуговування поширеної на зовнішніх боках реклами. Це означає, що ми дотримуємося критеріїв високого професіоналізму та ретельно дбаємо про якість виготовленої продукції. Зокрема, у питаннях гарантійного та післягарантійного обслуговування кваліфікований персонал нашої компанії здійснює фотозвіти поклеєної реклами на трамваях, тролейбусах, автобусах, маршрутних таксі, вантажних, легкових машинах.

Регулярна звітність у форматі фотографій виконаних робіт свідчить про високий рівень довіри, якості та максимальної ефективності реклами на транспорті. Адже замовник може бути впевненими у добірному, сумлінному, професійному підході наших працівників до рекламної справи.

Крім того, протягом часу експлуатації рекламних зображень на зовнішніх боках того чи іншого громадського, приватного транспорту досвідчені фахівці нашої агенції повсякчас стежать за якістю бортових рекламних ілюстрацій. У непередбачених випадках (поломка транспорту, надзвичайні погодні умови тощо) ми пропонуємо ретельний догляд за Вашою рекламою на транспорті.

Однак наша власна потужна виробнича база попереджає подібні випадки. Приміром, завдяки високим технологіям, новітнім стандартам європейського зразка створена нашими кваліфікованими працівниками бортова реклама здатна слугувати довго, надійно та ефективно, виконуючи свої функції на всі сто відсотків, привертаючи увагу цільової аудиторії, перевтілюючи її на активних споживачів Ваших послуг, продукції.

Зокрема, серед ресурсного потенціалу для втілення замовлень ми маємо добірні устаткування для друку реклами, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування усіх видів транспортних засобів, а також обладнання для здійснення поклейки готових рекламних матеріалів.

У процесі виробництва продуктивних рекламних ілюстрацій для розповсюдження на зовнішніх боках громадського та приватного транспорту працівники нашої агенції послуговуються матеріалами винятково якісних відомих компаній: 3M, Oracal, Ritrama.

Підкреслимо, що плівки під рекламні зображення, якими користуються експерти нашої агенції під час безпосереднього виготовлення рекламного продукту, наділені універсальною структурою походження. Завдяки можливості пристосовуватися до особливостей будь-якого транспортного покриття такі плівки відмінно виконують свої функції на різних типах поверхонь, приміром, тентових, скляних, гладких, рельєфних.

Враховуючи надійний рівень якісного та повного комплектування усього обладнання, замовляти рекламу в нас дуже вигідно та зручно невеликим компаніям, які перебувають на ринку товарів чи послуг порівняно нещодавно. Наприклад, якщо до нас звертаються подібні замовники, ми пропонуємо їм увесь спектр наших послуг: від планування максимально дієвих ідей, розробки макета, виробництва рекламних зображень – до фактичної поклейки готових рекламних проектів на маршрутку, автобус, трамвай, тролейбус чи автомобіль.

У цьому контексті підкреслимо, що в складі штатного персоналу нашої компанії є досвідчені працівники, які створюють рекламний дизайн з урахуванням усіх особливостей, пов’язаних із конкретним видом транспортного засобу (автобуса, маршрутного таксі, трамвая, тролейбуса чи автомобіля), його об’ємами, формами та розмірами вікон, дверей, бамперів, маршрутних таблиць.

Також ми володіємо своєю базою даних, що містить щоразу оновлену необхідну інформацію про всі параметри моделей будь-якого громадського транспорту, який курсує вулицями таких західноукраїнських міст, як Львів, Луцьк, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Ужгород та Чернівці. З врахуванням необхідних розмірів ми прилаштовуємо власноруч виготовлені рекламні зображення, які разом із засобом пересування рухаються вулицями конкретного населеного пункту, зацікавлюючи, запрошуючи реципієнтів стати активними покупцями товару або послуги.

Наше устаткування розраховане на обробку великих масивів графічних зображень високої якості, які потім наші працівники розміщують на бортах тролейбусів, трамваїв, автомобілів, маршрутних таксі, автобусів, фур.

Готовий, розроблений нашими фахівцями дизайн реклами виконує функцію основи для розрахунку вартості виготовлення самої реклами. Адже ціна готового рекламного продукту формується на базі витрат матеріалів на втілення в життя конкретного проекту.

Поза тим, наголосимо, що для наших замовників маємо бонус. Так, розробка дизайну може бути безкоштовною, якщо Ви замовите послугу виготовлення реклами у нашій компанії. Поза тим, зазначимо, що у нас передбачене зберігання в архіві готового дизайну Вашої реклами: у разі повторних замовлень його можна буде використати як основу чи доповнення до наступних креативних ідей.

Окрім малих підприємств надзвичайно ефективно функціонує наша бортова реклама і для великих потужних фірм чи корпорацій, чий досвід, тривалість існування та якість продукції, послуг давно відомі в Україні та усьому світі. Наша ексклюзивна реклама для них є надзвичайно вигідною. Справа в тому, що нам продуктивно співпрацювати через наявність у брендів власних маркетингових відділів. Це означає, що такі клієнти переважно звертаються до нас із уже готовими рекламними ідеями, рішеннями, стратегіями. Нам залишається лише відмінно виробити сам рекламний продукт.

Успішні фірми, корпорації знають, що запорукою максимально ефективної рекламної кампанії є не що інше, як транспортна реклама. Тому різнопланові брендові компанії регулярно звертаються до нас!

Нагадаємо, що ми реалізовуємо оригінальні рекламні проекти на транспорт в усіх західноукраїнських обласних центрах. Відтак, наша реклама є ефективною для усіх компаній, фірм, корпорацій, різних філій, організацій, які функціонують на території Західної України та за її межами.

Реклама на транспорті Львів – являє собою рекламні зображення, які поширюють наші працівники на борти громадського та приватного транспорту у Львові та Львівській області. Такий метод рекламування є ефективним для фірм, корпорацій, які реалізовують свою продукцію, послуги на території всієї Львівщини.

Реклама на транспорті Луцьк – представлена у вигляді дієвих рекламних ілюстрацій, що розміщені на бортах громадського та приватного транспорту у Луцьку, Волинській області.

Реклама на транспорті Рівне – досвідчений персонал нашої агенції реалізовує успішні рекламні проекти під усі види транспорту у Рівному та на Рівненщині загалом.

Якщо бажаєте замовити такий продукт, як реклама на транспорті Івано-Франківськ, рекомендуємо звертатися до послуг нашої рекламної компанії. Ми втілимо в життя максимально вигідні рішення задля оптимального функціонування Вашої фірми, стрімкого збільшення продажів.

Реклама на транспорті Тернопіль – це унікальні рекламні ілюстрації, які створюють та поширюють наші кваліфіковані фахівці на бортах громадського, приватного транспорту у Тернополі, Тернопільській області.

Реклама на транспорті Хмельницький від наших майстрів забезпечить успішне проведення всієї рекламної кампанії на території Хмельницького та всієї Хмельниччини. Працюємо з усіма варіаціями громадського чи приватного транспорту. Розміщуємо креативні рекламні зображення на будь-який тип транспортного покриття.

Реклама на транспорті Чернівці – являє собою ексклюзивні рекламні зображення, які поширюють наші працівники на борти громадського та приватного транспорту у Чернівцях, Чернівецькій області. Такий метод рекламування є надзвичайно ефективним, тому що охоплює великий сегмент цільової аудиторії. Отже, більше глядачів – більше продажів Ваших послуг та продукції.

Реклама на транспорті Ужгород – представлена у вигляді дієвих рекламних продуктів, що прикрашають борти ужгородських автобусів, маршруток та приватного транспорту.

Телефонуйте! Звертайтеся, будемо раді співпраці. Втілимо максимально ефективні рішення для досягнення добробуту Вашої компанії!