Вибір маршрутів та транспорту

Зовнішня реклама

Зовнішня реклама. Наша рекламна компанія займається виготовленням високоякісної рекламної продукції для розміщення на усіх можливих видах транспорту вже близько семи років.

Ми працюємо швидко, злагоджено, ефективно без посередників, що дозволяє значно економити Ваші фінанси під час здійснення рекламної кампанії. Поза тим, у процесі виробництва зовнішньої реклами під конкретний різновид транспорту наша агенція послуговується лише найновітнішими технологіями, що гарантують добірний друк зображення та довготривалу експлуатацію Вашої реклами на тому чи іншому рухливому носієві (приміром, тролейбус, автобус, маршрутне таксі, автомобіль тощо).

У процесі організації рекламної кампанії та створення рекламного проекту команда наших професіоналів ретельно вивчає всю сітку маршрутів громадського транспорту в конкретному обласному центрі чи відразу в декількох центрах з метою максимально щільного охоплення потрібного сегменту цільової аудиторії.

При цьому важливо підкреслити, що ми здійснюємо регулярне і часто повторюване дослідження маршрутів тієї чи іншої транспортної мережі для того, щоб наші клієнти мали нагоду отримувати щоразу винятково свіжу інформацію. Відтак наші експерти постійно слідкують за оновленням адресних програм з переліком тролейбусних, маршрутних, автобусних, трамвайних маршрутів. Адже високий рівень кваліфікації, надання тільки актуальних повідомлень, виготовлення реклами найвищої якості та дієвості є нашими пріоритетними засадами під час співпраці з клієнтами.

Для більш ефективного ознайомлення з питанням вибору маршрутів під той чи інший вид громадського транспорту пропонуємо деталізувати інформацію відповідно до конкретного засобу пересування.

Зовнішня реклама на маршрутках

Являє собою креативні рекламні зображення, які розміщують на зовнішніх боках міських маршрутних таксі. Ми поширюємо власноручно створені оригінальні рекламні проекти на маршрутках у таких містах: Львів, Луцьк, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Чернівці, Ужгород.

Впродовж тривалого часу існування компанії нашим висококваліфікованим фахівцям вдалося реалізувати близько 650 унікальних рекламних проектів під маршрутні таксі у зазначених обласних центрах Західної України. Вражаючий цифровий показник свідчить про:

  • високий рівень професіоналізму та відповідальності нашої команди рекламних творців;
  • суттєву затребуваність у подібних замовленнях – зовнішня реклама на маршрутках користується неабиякою популярністю серед рекламодавців.

Так, просувати конкретні товари та послуги з допомогою розміщення реклами на бортах маршрутних таксі з допомогою послуг нашої агенції є продуктивно, оскільки:

  • наша команда знає, як найкраще підібрати маршрути під рекламу, щоб про Вашу продукцію дізнався потрібний сегмент цільової аудиторії та неодмінно забажав його придбати, причому неодноразово. Для цього Вам слід зробити неважкий крок: звернутися до нашого персонального менеджера, який краще за інших орієнтується у системі маршрутних гілок конкретного міста. В разі особистісних бажань Ви маєте чудову нагоду підібрати оптимальні маршрути самостійно;
  • ми знаємо всі секрети по виготовленню по-справжньому результативного рекламного проекту – використання новітніх технологій, сумлінне вивчення сегменту цільової аудиторії (психологічні особливості, смакові уподобання, бажання, мрії та потреби тощо), виважений підхід дизайнерів та інших фахівців до розробки макета, у разі потреби – консультації з експертами суміжних галузей (психологи, соціологи, маркетологи, художники, журналісти і т.д.).

Зовнішня реклама на автобусах

Це рекламні зображення з високим рівнем якості та інформативності, які розміщують наші спеціалісти на зовнішніх боках міських автобусів.

Наша рекламна агенція займається повнометражним виготовленням реклами для поширення на міських автобусах різних обласних центрів Західної України:

  • рекламні зображення на бортах і вікнах автобусів;
  • рекламні постери на задніх вікнах транспортних засобів. Зазначимо, що це місце розташування дієве, оскільки цільовою аудиторією є переважно водії автомобілів на дорозі;
  • оригінальні та інформаційні листівки з рекламою в салонах автобусів, на вікнах та спеціальних комірках;
  • листівки з рекламою на спинках сидінь в автобусних салонах.

За час нашої діяльності майстри рекламної справи успішно реалізували приблизно 300 проектів, пов’язаних із просуванням товарів та послуг на автобусах, що курсують в західноукраїнських обласних центрах.

Експерти нашої рекламної компанії знають, як підібрати найбільш оптимальну сітку автобусних маршрутів, щоб завдяки нашій ексклюзивній рекламі Ваша продукція стала потребою номер один для потенційних споживачів! Відтак ми щоразу регулярно слідкуємо за змінами в адресних програмах з переліками автобусних сполучень, аби наші клієнти володіти лише достовірною інформацію з перших рук.

Зовнішня реклама на автобусах є надзвичайно дієвим засобом інформування населення про товари та послуги. Візьмемо до прикладу хоча би найбільш потужні габарити сучасного міського автобуса. Подібними площинами не володіє жоден рухливий рекламний носій. Відтак експресивні зображення з життєво важливою інформацією не зможуть залишитися осторонь від поля зору пішоходів, пасажирів, водіїв, усіх мешканців конкретного обласного центру Західної України.

Зовнішня реклама на трамваях

Є способом повідомлення про конкретний вид товару чи послуги з використанням такого рекламного носія, як трамвай.

Протягом тривалих років активної професійної діяльності нам вдалося реалізувати більше, ніж 400 рекламних проектів для розміщення на міському рейковому транспорті у західноукраїнських обласних центрах, зокрема у Львові.

Ми створюємо рекламу на трамваях із застосуванням виключно своїх виробничих потужностей, завжди вчасно надаємо послуги без посередників. Відтак, звертаючись до нас, Ви значною мірою зможете економити дорогоцінний час, кошти та отримувати в результаті дієвий рекламний продукт високої якості.

Наша компанія надає широкий спектр послуг по розповсюдженню оригінальної реклами на трамваях:

  • реклама на бортах та вікнах трамвайних вагонів;
  • реклама у вагонах трамваїв: постери на вікнах, у рекламних кишеньках, або листівки в спеціальних конструкціях на ручках;
  • банерні розтяжки в салонах трамвайних вагонів.

Майже кожен трамвай, що курсує на території Західної України (наприклад, лише у Львові функціонує цей рейковий електротранспорт), прикрашений ексклюзивними рекламними зображеннями, які майстерно інформують, інтригують, привертають увагу, ненав’язливо пропонують купити саме цю продукцію.

Відтак напрошується запитання на кшталт: чому продуктивно вибирати безрейковий електротранспорт в ролі рекламного носія?

Справа в тому, що комбінація таких чинників, як постійна динаміка, гнучкість маршрутних сполучень, широкий обхват потрібних реципієнтів, ексклюзивні дизайнерські рішення спроможна успішно реалізовувати рекламну кампанію, ефективно просуваючи товари чи послуги, суттєво збільшуючи об’єми Ваших продаж.

Пам’ятаймо, що яскраві рекламні зображення на зовнішніх боках трамваїв активно залучають до огляду тисячі мешканців та гостей міста. Подібний різновид зовнішнього рекламування не приховується від реципієнтів у газетах, журналах, каталогах; не очікує своєї черги для запуску відеоролика в спеціально зазначений час. Реклама на трамваях активно інформує населення про той чи інший різновид товарів і послуг, оскільки вона перманентно перебуває у зоні видової доступності.

Не забуваймо також, що трамваї, а також і реклама на них, постійно рухаються. Кожного дня вулицями міста курсує чимало різних трамвайних маршрутів. Відповідно реклама на бортах рейкового електротранспорту також рухається, постійно привертаючи увагу значну кількість пішоходів, пасажирів інших видів транспорту, тих, хто чекає чи поспішає. Словом, така реклама разом із трамваями перебуває у регулярному переміщенні.

Зовнішня реклама на тролейбусах

Наша компанія надає широкий спектр послуг по ефективному просуванню Ваших товарів та послуг з допомогою об’ємного тролейбусного покриття. Ми створюємо рекламу від початку до кінця (робота над ідеями, розробка макетів, безпосереднє виготовлення рекламних продуктів та їх поклейка на боках тролейбусів). Поширюємо ефективну рекламу на безрейковому електротранспорті у такому видовому форматі:

  • рекламні зображення, повідомлення на бортах та вікнах тролейбусів;
  • виготовлення рекламних проектів в салонах транспорту – різноманітні листівки на вікнах та банерні розтяжки;
  • оформлення рекламних зображень для розміщення у спеціальних конструкціях у вагонах тролейбусів.

Підкреслимо, що протягом чималого терміну сумлінної праці нашій рекламній агенції вдалося реалізувати близько 150 продуктивних рекламних кампанії, пов’язаних із розповсюдженням креативної реклами на бортах безрейкового електротранспорту, що курсує на території всієї Західної України. Така популярність пояснюється вигідним функціонуванням тролейбуса в ролі масштабної рекламної площини.

Насамперед, ефективність використання електротранспорту в якості рекламного носія полягає у постійній динаміці як самого транспорту, так і, відповідно, реклами. Адже безперервно рухаючись по території всього міста, транспортний рекламний носій без зайвої напруги привертає увагу величезний відсоток потенційних споживачів, зацікавлює їх у придбанні конкретного різновиду рекламованої продукції.

Саме завдяки ексклюзивним зображенням, гумористичному чи інформативному тексту можна постійно перебувати у центрі уваги. Таким чином про Ваш товар чи послугу завжди пам’ятатимуть та виявлятимуть бажання його купити. Відповідно, кількість можливих покупців щоразу зростатиме, коли грамотно оздоблений безрейковий транспорт курсуватиме вулицями, проспектами конкретного міста. Пішоходи, пасажири інших видів громадського транспорту, водії та й загалом усі учасники дорожнього руху поступово будуть перевтілюватися зі звичайних перехожих в активних покупців Вашої продукції.

Крім того, з метою більш продуктивного та глобального охоплення необхідного кола реципієнтів фахівці нашої рекламної компанії пропонують використовувати комбінацію маршрутних сполучень різного виду громадського транспорту.

Приміром, добре об’єднувати рекламні носії (тролейбуси, трамваї, автобуси, маршрутні таксі) для розповсюдження інформації про Вашу фірму, компанію, організацію, товар чи послугу. Адже залучення додаткових важелів впливу дозволить ще масштабніше охопити площину всього міста, усі можливі гілки транспортного сполучення, щоб кожен мешканець чи гість населеного пункту змогли бути в курсі новинок, акцій, знижок, бонусів від Вашої фірми.

Як бачимо, серед різних методів інформування про товари й послуги найбільш ефективним вважається зовнішня реклама. Цей спосіб просування різноформатної продукції давно перетворився на традиційний антураж міських панорам та пейзажів. Зовнішньою рекламою оздоблюють всі можливі елементи вуличного декору: архітектурні елементи, лавки, вітрини, щити, частини будівельних конструкцій, транспорт…

Винахідливі рекламісти використовують під зовнішню рекламу всі можливі варіації форм, сегментів на проспектах, вулицях, скверах для того, щоб привернути увагу потенційних споживачів, заінтригувати, викликати позитивні емоції в реципієнтів, а, отже, – інтенсивно збільшити об’єми Ваших продаж.

Тому в цьому контексті особливу увагу ми приділяємо такому методу, як зовнішня реклама на транспорті. Адже саме цей різновид зовнішнього інформування про товари й послуги користується чи не найбільшою популярністю серед рекламодавців, рекламних агенцій та потенційних споживачів.