Реклама на тролейбусах Хмельницький

Реклама на тролейбусах Хмельницький
Реклама на тролейбусах Хмельницький

У порівнянні з іншими різновидами рекламування зовнішня реклама вважається однією з найбільш популярних методів. Скажімо, просувати конкретну продукцію на бортах хмельницьких тролейбусів – результативний спосіб для активізації продаж рекламодавця, особливо, якщо Ви звернетеся до послуг нашої агенції.

Якщо є сумніви, де зробити замовлення, телефонуйте до нас! Ми завжди вчасно та продуктивно створюємо такий дієвий продукт, як реклама на тролейбусах: Хмельницький, його жителі та гості міста відразу зацікавляться Вашим неповторним товаром чи послугою, зображення якого прикрашатиме боки хмельницьких тролейбусів.

Зазначимо, що ми займаємося виготовленням високоякісної та ефективної реклами на хмельницьких тролейбусах вже близько семи років. За час активної праці нам вдалося реалізувати 150 різноманітних та успішних проектів, пов’язаних із розміщенням рекламних зображень на бортах безрейкового електротранспорту по всій території Західної України.

До нас неодноразово звертаються чимало відомих компаній, тому що вони знають: найкращу рекламу на транспорті, зокрема на хмельницьких тролейбусах, можна замовити лише у нас! Приміром, серед постійних клієнтів нашої рекламної продукції є такі престижні бренди, як Greenvillе, Лео Кераміка, Knauf, Добряна, Nestle, Ласунка, Лімо, Фуршет, Сільпо, Планета Кіно (IMAX), Перша Приватна Броварня, Моршинська, Мережа аптек DS, ОККО, Aris… І це не все!

Реклама на тролейбусах Хмельницький
Реклама на тролейбусах Хмельницький

До нас вигідно звертатися з замовленням ефективної реклами на транспорті, на тролейбусах, оскільки ми робимо все під ключ без посередників, тобто без переплати. Також наша агенція займається виготовленням реклами на хмельницьких тролейбусах із використанням найновітніших технологій, надійного добірного друку зображень. Наші майстри рекламної справи професійно підходять до процесу виготовлення реклами для розміщення на бортах хмельницького електротранспорту, виважено опрацьовуючи кожен етап роботи – від виникнення ідей, розробки макета до безпосереднього розміщення на тролейбусах.

Зокрема наша рекламна компанія займається створенням рекламних зображень з метою поширення на бортах безрейкового електротранспорту у місті Хмельницькому та інших обласних центрів Західної України, а саме:

  • рекламні повідомлення, зображення на бортах та вікнах тролейбусів;
  • рекламні проекти в салонах транспорту – різноманітні листівки на вікнах та банерні розтяжки;
  • рекламні зображення у спеціальних конструкціях у вагонах тролейбусів.
Реклама на тролейбусах Хмельницький
Реклама на тролейбусах Хмельницький

Цікаво, що сучасна хмельницька тролейбусна система складається з 19 актуальних маршрутів, які покривають центр міста, а також всі віддалені від нього мікрорайони. Наразі тролейбусна гілка Хмельницького включає в себе 125 пасажирських машини та 4 спеціалізованих. В активній експлуатації перебувають близько 80 робочих машин відомих моделей на кшталт: ЗіУ-682 (і його різновиди ), ЮМЗ-Т2, Богдан Т601, Дніпро Е187, Електрон Т19101, Богдан Т701.17.

Не зайвим буде підкреслити, що безрейковий електротранспорт користується популярністю серед хмельничан та гостей міста. Про це беззаперечно свідчать статистичні дані. Так, протягом 2011 року хмельницьким тролейбусам вдалося перевезти майже 43 тисячі осіб. На сьогодні ситуація не надто відрізняється, оскільки цей екологічно чистий громадський транспорт є відносно дешевим засобом для пересування містом. Відповідно послуги хмельницького безрейкового електротранспорту є доволі затребуваними, а разом з ними інтенсивно зростає ефективність реклами від наших фахівців.

Отже, розміщувати оригінальні рекламні зображення на боках хмельницьких тролейбусів є дуже результативним методом повідомлення про товари та послуги через те, що:

  • реклама на тролейбусах Хмельницького спроможна охопити величезну кількість цільової аудиторії – перманентна рухливість безрейкового електротранспорту неабияк впливає на відсоток осіб, зацікавлених у купівлі конкретного різновиду рекламованої продукції. Завдяки оригінальним зображенням, комедійному чи інформативному тексту можна постійно перебувати у центрі уваги. Погодьтеся, важко пройти повз, не помітивши естетично оформлених картинок, що сяють з бортів хмельницького тролейбуса.
Реклама на тролейбусах Хмельницький
Реклама на тролейбусах Хмельницький

Так, кількість потенційних споживачів щоразу зростатиме, коли грамотно оздоблений безрейковий транспорт курсуватиме вулицями, проспектами міста Хмельницького. Пішоходи, пасажири інших видів громадського транспорту, водії та й загалом усі учасники дорожнього руху, поступово будуть перевтілюватися зі звичайних перехожих у можливих покупців Вашої якісної продукції;

  • повільний рух безрейкового електротранспорту – завжди «грає на руку» рекламодавцям, а також потенційним споживачам. Справа в тому, що середня швидкість тролейбуса, особливо в години посиленого трафіку, сягає близько 30 км /год. Відтак можливі покупці мають чудову нагоду належним чином оцінити унікальність та переваги користування Вашим товаром чи послугою, поки хмельницький тролейбус неквапливо рухається вулицями міста;
  • великі об’єми під рекламну поверхню – значні габарити тролейбуса дозволяють втілювати ефективні та оригінальні дизайнерські ідеї без остраху залишитися непоміченими. Відповідно до довжини самої машини площа зовнішньої поверхні безрейкового електротранспорту може коливатися від 59 до 77 кв.м. Ось чому реклама на транспорті, зокрема на тролейбусах, вважається одним із найбільш дієвих засобів інформування про товари та послуги: величезні площі громадського транспорту дозволяють реалізовувати по-справжньому унікальні, гарні та результативні дизайнерські рішення;
  • – орієнтування реклами на потрібне коло потенційних споживачів – рекламні зображення на бортах хмельницьких тролейбусів ефективні також через те, що з їх допомогою можна автоматично приваблювати необхідний сегмент цільової аудиторії. Для цього варто лише зорієнтуватися у наступному питанні: де найчастіше перебуває частка реципієнтів, для яких є вкрай важливими Ваші товари та послуги? Там, де зосереджена Ваша цільова аудиторія, слід активізувати відповідні тролейбусні маршрути.
Реклама на тролейбусах Хмельницький
9.5 з 10 базується на 53 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні