Реклама на тролейбусах
Реклама на тролейбусах

Сучасний ринок рекламних послуг представлений широким видовим різноманіттям. Серед усього спектру доволі поширеним є формат зовнішньої реклами, зокрема реклама на транспорті. Так, сьогодні популярністю серед рекламодавців користується реклама на тролейбусах.

Протягом семи років професійної діяльності наша рекламна агенція втілила у життя близько 150 успішних проектів по розміщенню ефективної реклами на тролейбусах, охоплюючи територію всієї Західної України.

Ми рекомендуємо розповсюдження креативних рекламних продуктів у великих західноукраїнських містах: Львів, Рівне, Тернопіль, Луцьк, Хмельницький, Івано-Франківськ, Чернівці. Власне, реклама на бортах тролейбусів є дуже дієвою через можливість оглядового охоплення по всій території того чи іншого міста. Адже традиційно тролейбусні гілки покривають усі найважливіші площини конкретного обласного центру. Цей факт дозволяє здійснювати масштабну рекламну кампанію, привертаючи до уваги потрібний відсоток цільової аудиторії.

Реклама на тролейбусах
Реклама на тролейбусах

Наша рекламна агенція надає весь діапазон послуг по розміщенню якісних рекламних повідомлень на бортах цього виду електротранспорту:

  • розміщення рекламних зображень на бортах та вікнах тролейбусів;
  • поширення реклами в салонах електротранспорту – листівки на вікнах та банерні розтяжки;
  • унікальна реклама в спеціалізованих конструкціях у вагонах тролейбусів.

Суттєва перевага замовлення реклами у нас полягає в наступному: наша рекламна агенція координується власними виробничими ресурсами. Ми працюємо без посередників і знаємо, як зробити ефективну рекламу для розміщенні на тролейбусах, використовуючи найновітніші технології. Крім того, наша компанія перманентно керується такими засадами, як своєчасність виконання рекламного замовлення, високий рівень якості, довготривалої експлуатації, надійності, креативності.

Підсумовуючи вищесказане, структуруємо найбільш актуальні переваги замовлення реклами на тролейбусах у нашій рекламній компанії:

1. Вчасне виконання замовлення

Керуючись принципом добірного виготовлення реклами під тролейбус, ми завжди дотримуємося аспекту своєчасності. Адже для нас є вагомим високий рівень професіоналізму, етики та якості. Ми знаємо, що формування позитивного іміджу компанії та показника фактичної кваліфікації прямо пропорційно залежить від вчасної реалізації задуманого проекту.

2. Робимо все під ключ без втручання посередників

Беззаперечний плюс роботи з рекламною агенцією, яка працює без залучення третіх осіб.

Реклама на тролейбусах
Реклама на тролейбусах

За період тривалого існування компанії наші експерти зуміли виробити спеціальні методики ефективної співпраці з рекламодавцями. Одним із пунктів результативного партнерства є виробництво якісної реклами, що не потребує втручання сторонніх осіб. Відтак, Ви маєте чудову нагоду звертатися безпосередньо до нас зі своїм ексклюзивним замовленням, суттєво економлячи власні кошти, оскільки уникнете необхідності переплачувати посередникам. В свою чергу ми, як дружня команда кваліфікованих творців реклами, дотримуємося усіх норм, правил, способів, секретів для виготовлення по-справжньому дієвого рекламного продукту.

Перевага співпраці рекламної агенції з рекламодавцем без участі будь-яких посередників полягає у можливості спілкуватися напряму, без викривлених реалій та фактажу. Так, замовник реклами на тролейбусах має чудову нагоду як слід презентувати власні ідеї, задуми, побажання та пропозиції щодо майбутнього рекламного продукту. В той час як наша компанія, отримуючи конкретну та не спотворену через посередників (ми не маємо на увазі перманентність такого казусу, однак подібні випадки все ж трапляються) інформацію, відразу приступає до виконання того чи іншого проекту.

3. Якість та ефективність – понад усе

Наша рекламна агенція має за плечима чималий досвід виготовлення високоякісної реклами на тролейбусах по всій території Західної України. За сім років існування компанії наші фахівці сумлінно продовжують підтверджувати високий рівень кваліфікації.

Реклама на тролейбусах
Реклама на тролейбусах

Приміром, під час виготовлення рекламних продуктів для розповсюдження на тролейбусах ми застосовуємо добірні новітні технології таких відомих брендів, як Oracal, Ritrama, 3 M. Зазначимо, що плівки, якими ми послуговуємося в процесі роботи над рекламою, мають широкий спектр вжитку, зокрема для гладких, рельєфних, тентових, скляних поверхонь. Тому ми знаємо, як ретельно та якісно прилаштувати рекламне зображення до будь-якого типу верхнього транспортного шару.

Також ми використовуємо власне новітнє обладнання для друку рекламних зображень, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування транспортних засобів та поклейки готових рекламних продуктів.

Поза тим, керуючись принципами якості та ефективності, ми завжди пам’ятаємо про наступні основні засади, які втілюємо на практиці:

  • «думати не про себе» – так званий сценарій розробки зовнішньої реклами під електротранспорт, якого варто постійно дотримуватися. Трапляється, що під час творчої роботи над дизайном майбутньої реклами фахівці схиляються більше до тих варіацій, які імпонують рекламодавцю, а не можливим покупцям. Проте наша компанія завжди враховує адресатний фактор: для кого планується реклама на тролейбусах? Звісно, що для пасажирів, мешканців міста, для покупців. Тому всі творчі наміри ми конструктивно скеровуємо саме в русло майбутніх споживачів;
  • творчість не заради творчості – реклама на тролейбусах покликана привернути якомога більшу кількість зацікавлених осіб. Відомо, що збільшення продаж прямо пропорційно залежить від якісного формату реклами. Тому для заохочення потенційних споживачів однієї лиш естетики мало. Насамперед, рекламна творчість покликана не просто прикрашати, дарувати насолоду від споглядання. Ціллю якісної реклами на тролейбусах є ненав’язливе заохочення цільової аудиторії до купівлі Вашого унікального товару.