Реклама на маршрутках Ужгород

Реклама на маршрутках Ужгород
Реклама на маршрутках Ужгород

Кожного дня вулицями Ужгорода курсує близько 25 різних маршрутів цього різновиду громадського автотранспорту. Міські, приміські маршрутні таксі є пріоритетним засобом пересування на території обласного центру Закарпаття та за його межами. Щодня пасажиропотік в ужгородських маршрутках є доволі насиченим.

Тому вирізняється особливою затребуваністю бортова реклама на маршрутках. Ужгород, його мешканці та гості міста є повсякчас поінформовані про переваги користування рекламованою продукцією, послугами, а також про престижність тієї чи іншої фірми, корпорації.

Наша рекламна компанія спеціалізується на великому сегменті послуг із виробництва та розповсюдження високоякісних рекламних проектів на маршрутних таксі в Ужгороді:

  • виробництво, безпосереднє розповсюдження рекламних зображень на бортах і вікнах ужгородських маршрутних таксі;
  • рекламні постери, стікери на задніх вікнах маршрутних транспортних засобів в обласному центрі Закарпаття. Переважно потенційними споживачами стають водії автомобілів на дорозі;
  • оригінальні рекламні листівки в салонах маршрутних таксі, зокрема на вікнах та спеціальних комірках;
  • інформативно наповнені рекламні листівки на спинках сидінь в салоні ужгородських міських та приміських маршруток.

Наша рекламна агенція вже близько семи років являється надійним партнером з повнометражного виготовлення та безпосереднього розміщення реклами на маршрутних таксі, автобусах, тролейбусах, інших видах транспорту в Ужгороді та решті обласних центрах Західної України (Хмельницькому, Львові, Рівному, Тернополі, Луцьку, Івано-Франківську, Чернівцях).

Спеціальна узгодженість з маршрутною мережею, зокрема у місті Ужгород, забезпечує відбір індивідуальної та максимально ефективної програми по розповсюдженню якісної реклами на бортах ужгородських маршрутних таксі, враховуючи всі необхідні тонкощі рекламованого товару чи послуги, рівень бюджету замовника, його побажання, пропозиції щодо оформлення транспорту під оригінальну, а головне, результативну рекламу.

Кваліфікований персонал нашої агенції постійно реалізовує рекламні проекти під ключ, від самого початку до завершення. Тобто, звертаючись до нас, Ви одразу отримуєте повнометражний комплекс рекламного замовлення. Адже ми самостійно, вчасно та якісно проходимо усі стадії формування реклами під маршрутні таксі в Ужгороді:

  • Збір ефективних ідей, унікальних рішень

У нашому штаті наявні досвідчені дизайнери, які працюють над повсякчас індивідуальними та неповторними рішеннями задля проведення успішної рекламної кампанії, а, отже, для збільшення Ваших прибутків. Зокрема, наші фахівці розробляють дизайн майбутнього проекту з врахуванням всіх особливостей маршрутних таксі (параметри та форма всієї  машини, вікон, дверей, маршрутних таблиць, бамперів тощо), які курсують на території обласного центру Закарпаття та за його межами.

Крім того, у нас наявна база всіх потрібних розмірів моделей ужгородських маршруток. Ми прилаштовуємо рекламні зображення до відповідних параметрів.

  • Творча праця над макетом

Готовий до подальших процесів виробництва рекламний дизайн слугує за основу для вирахування розцінки повнометражного виготовлення реклами під ужгородський автотранспорт. Це пояснюється тим, що вартість на рекламу визначається з урахуванням витрат на матеріали, які застосовуються з метою втілення в життя конкретного рекламного проекту.

Поза тим, у нас є бонус для приємної співпраці з клієнтами. Так, розробка дизайну може бути безкоштовною за умови, якщо Ви здійснюєте замовлення реклами під ужгородські маршрутні таксі у нашій компанії.

  • Виготовлення готового рекламного продукту   

У галузі сучасного рекламного бізнесу ми позиціонуємо себе як компанія з довготривалим досвідом виробництва якісних та результативних рекламних проектів, що має у своєму складі власну виробничу базу. Ми володіємо відмінним устаткуванням, що відповідає всім європейським стандартам, для друку реклами, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування різних транспортних засобів, в тому числі й ужгородських маршрутних таксі, та безпосередньої поклейки готових рекламних матеріалів на транспортні площини.

Реклама на маршрутках Ужгород
Реклама на маршрутках Ужгород

Для виробництва реклами з подальшим розповсюдженням на зовнішні боки ужгородських маршруток ми використовуємо ресурси таких відомих в усьому світі виробників, як Oracal, Ritrama, 3M. Плівки, якими послуговуємося під час виробництва рекламних ілюстрацій, чудово функціонують на будь-яких типах маршрутних поверхонь (гладкі, рельєфні, тентові, скляні тощо).

Таким чином фахівці нашого рекламного агентства послуговуються винятково фарбами високої якості, а пристрої для друку спеціально прилаштовані до цих фарб. Відтак ми отримуємо готове рекламне зображення досить стійкого рівня до ультрафіолетового випромінювання та інших пагубних чинників навколишнього середовища на кшталт атмосферних опадів, надмірного рівня вологи, бруду, пилу тощо.

  • Фактичне розміщення реклами на ужгородському автотранспорті  

Отримавши готовий рекламний продукт, кваліфіковані працівники нашої агенції реалізовують поклейку рекламних проектів на конкретно обрані площини маршрутних таксі в Ужгороді.

Відсутні будь-які сумніви щодо професійного підходу до цього та всіх інших етапів створення реклами під громадський автотранспорт в обласному центрі Закарпаття. Справа в тому, що після кожної поклейки наші працівники проводять спеціальний фотозвіт виконаних робіт. Демонстрація сумлінно розклеєних зображень дає гарантію якісного проведення всієї рекламної кампанії.

  • Гарантійне та післягарантійне обслуговування реклами на транспорті

Підкреслимо, що сформовані нашими працівниками рекламні ілюстрації спроможні виконувати своє призначення на бортах громадського автотранспорту в місті Ужгород упродовж 365 днів експлуатації. Гарантійний термін зовнішньої реклами становить один рік.

Так, протягом гарантійного часу ми регулярно забезпечуємо контроль якості всіх рекламних зображень на маршрутках в Ужгороді.

Реклама на маршрутках Ужгород
9.2 з 10 базується на 48 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні