Реклама на маршрутках Рівне

Реклама на маршрутках Рівне
Реклама на маршрутках Рівне

Наша рекламна компанія займається створенням, поширенням та гарантійним обслуговуванням якісних рекламних зображень на бортах маршрутних таксі у Рівному та інших західноукраїнських обласних центрах (Львові, Луцьку, Тернополі, Хмельницькому, Івано-Франківську, Ужгороді, Чернівцях).

Відтак реклама на маршрутках Рівне від професіоналів нашого агентства являє собою добірні рекламні ілюстрації, які виготовляються з метою поширення на бортах рівненського громадського автотранспорту.

За період продуктивного функціонування кваліфікований персонал нашої компанії втілив у життя приблизно 650 успішних рекламних проектів, які пов’язані з виготовленням та розповсюдженням неповторних рекламних рішень на бортах міських, приміських, міжміських маршрутних таксі.

Звернемо увагу, що наше рекламне агентство реалізовує широкі варіації послуг по виготовленню та розміщенню якісних рекламних зображень на зовнішніх боках маршрутних таксі у Рівному:

  • створення і розповсюдження рекламних зображень на бортах і вікнах рівненських маршрутних таксі;
  • рекламні постери, стікери на задніх вікнах маршрутних транспортних засобів у Рівному. Потенційними споживачами стають традиційно водії автомобілів на дорозі. Такий варіант просування товарів, послуг, престижу фірми є продуктивним через те, що великий відсоток водіїв, а також пішоходів, інших учасників дорожнього руху отримують можливість у повільному темпі прочитати, розглянути, поміркувати, а в разі потреби внести щойно побачені дані до телефону чи блокнота, поки маршрутка стоїть на зупинці в очікуванні своїх пасажирів;
  • неповторні рекламні листівки в салонах маршрутних таксі, зокрема на вікнах та спеціальних комірках;
  • інформаційні рекламні листівки на спинках сидінь в салоні рівненських маршруток. Цей метод просування продукції чи іміджу компанії є дуже зручним, особливо для сидячих пасажирів.

Ми повсякчас дбаємо про задоволеність потреб наших клієнтів. Тому для нас важливо реалізовувати виключно добірні рекламні рішення, які своєю ефективністю приваблюватимуть щоразу більший сегмент потенційних споживачів, що, в свою чергу, призводитиме до швидкісних зростань Ваших продаж. Тому в процесі праці над якісними рекламними зображеннями під борти рівненських маршрутних таксі кваліфікований персонал нашого агентства застосовує перевірений часом і досвідом інструментарій таких престижних та якісних брендів, як Oracal, Ritrama, 3 M.

Звернемо увагу, що плівки, які використовують працівники нашої агенції у процесі виробництва рекламного продукту, мають універсальну структуру походження. Завдяки можливості пристосовуватися до особливостей будь-якого покриття маршрутного таксі плівки надійно експлуатуються на різних типах поверхонь, наприклад, гладких, рельєфних, тентових, скляних.

Реклама на маршрутках Рівне
Реклама на маршрутках Рівне

Також протягом безпосереднього виробництва того чи іншого рекламного замовлення наша компанія вдається до використання власного якісного та надсучасного обладнання для друку реклами, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування маршрутних таксі та інших транспортних засобів, а також устаткування для здійснення поклейки готових рекламних матеріалів на площини рівненського громадського автотранспорту.

Під час роботи над рекламним проектом фахівці нашої команди постійно враховують особливості моделі того чи іншого рівненського громадського автотранспорту, його параметри, форми вікон, дверей, сидінь тощо. Ретельне дослідження усіх тонкощів, пов’язаних із конструкцією машини, необхідне для встановлення дієвої реклами, яка буде доступною для перегляду кожному пасажиру, пішоходу чи іншому учаснику дорожнього руху.

Тому у популярній сфері задуму, розробки та втілення в життя інформативної, неповторної та надзвичайно результативної реклами на рівненських міських, приміських, міжміських маршрутках ми розбираємося найкраще.

Як бачимо, протягом останніх років все частіше звертаються до цього методу просування товарів, послуг. Приміром, є поширена тенденція регулярних замовлень бортової реклами під маршрутні таксі у Рівному та інших західноукраїнських містах з метою, скажімо, створення та перманентної підтримки позитивного іміджу корпорації, підприємства чи задля демонстрації на ринку корисних новинок щойно розробленої продукції.

Крім того, такий варіант зовнішньої реклами користується значною популярністю у невеликих фірм чи організацій для привернення уваги, ознайомлення аудиторії з представниками щойно заявленої компанії, з їхньою унікальною продукцією чи послугами.

З іншого боку, реклама на рівненських маршрутних таксі є доволі конструктивною і для потенційних споживачів. Адже процес розповсюдження інформаційних, естетичних рекламних ілюстрацій на бортах рівненського громадського автотранспорту володіє своєрідною магією перевтілення звичайних пасажирів в активних покупців Ваших добірних товарів чи послуг.

Весь секрет полягає у постійній рухливості рекламного носія. Приміром, реципієнтам немає потреби витрачати дорогоцінні фінанси і час, шукаючи в кіосках чи супермаркетах газети, журнали, каталоги з рекламованою продукцією від улюбленого виробника.

Натомість динамічна оригінальна реклама, що прикрашає зовнішні боки маршрутних таксі у Рівному, без жодних зусиль з боку адресатів інформує населення міста про вигідні пропозиції, акції, знижки, про позитивний рівень надання якісних послуг конкретної фірми. Потрібні повідомлення доходять до цільової аудиторії ненав’язливо та максимально ефективно!

З метою отримання дієвого рекламного продукту для подальшого розповсюдження на зовнішніх боках рівненських маршруток Вам не потрібно робити зайвих зусиль. Достатньо лише набрати номер нашого рекламного агентства.

За короткий термін та з найкращою якістю ми розрахуємо максимально продуктивні шляхи, методи, засоби задля швидкісного покращення стану бюджету Вашої фірми, заохочення щоразу більшого відсотка постійних покупців.

Реклама на маршрутках Рівне
9.1 з 10 базується на 32 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні