Реклама на тролейбусах Тернопіль

Реклама на тролейбусах Тернопіль
Реклама на тролейбусах Тернопіль

Сьогоднішня рекламна індустрія пропонує широкий вибір методів повідомлення жителів того чи іншого міста про Вашу унікальну продукцію. Серед таких способів особливої популярності набуло розповсюдження рекламних зображень на бортах тролейбусів, зокрема у місті Тернополі.

Так, реклама на тролейбусах Тернопіль являє собою оригінальні ілюстровані зображення, які розповсюджують на бортах тернопільського безрейкового електротранспорту. Необхідно підкреслити, що тролейбусна гілка обласного центру Тернопільщини покриває усе місто, таким чином даючи можливість організовувати масштабну та дієву рекламну кампанію. Дещо невелика швидкість електротранспорту дарує велику перевагу зовнішньому рекламуванню, оскільки через повільне пересування вулицями Тернополя можна привернути увагу, зацікавити, стимулювати до купівлі товарів та послуг значний відсоток пасажирів, пішоходів, водіїв та інших учасників дорожнього руху.

Згідно зі статистичними даними за березень 2015 року, у місті Тернопіль функціонує 11 тролейбусних маршрутів, що покривають усі життєво важливі мікрорайони міста, а також 2 спеціалізованих рейси, які вводять в експлуатацію у період посиленого трафіку.

Реклама на тролейбусах Тернопіль
Реклама на тролейбусах Тернопіль

Найбільш поширеними моделями тролейбусів у Тернополі є: Skoda 9Tr (5 робочих машин 1 службовий), Skoda 14Tr (28 машин), Skoda 15Tr (22 машини, ЮМЗ Т1 (1 машина), ЮМЗ Т1Р (ЮМЗ Т2) (3 машини), ЛАЗ-52522 (2 машини), ЛАЗ Е183 (3 машини). Також протягом 2016 року планують придбати 10 нових тролейбусів моделі Skoda 15Tr та побудувати необхідну тролейбусну лінію від АРЗ до ТРЦ «Подоляни».

Цікаво, що 26 листопада 2015 року жителі та гості Тернополя мали унікальну нагоду скористатися так званим екскурсійним тролейбусним маршрутом. Справа в тому, що відтоді на території міста почав курсувати безрейковий електротранспорт «Тернопілля Туристичне» (модель Skoda 15Tr). Метою цього маршруту стала культурна місія: розповісти туристам та іншим охочим про неймовірні місцини Тернопільського краю (замки, водоспади, печери тощо).

Поза тим, протягом 2007 року тернопільський безрейковий електротранспорт перевіз майже 19 мільйонів осіб. На сьогодні послуги тролейбусних перевезень в обласному центрі Тернопільщини є не менш затребуваними.

Як бачимо, існує безліч переваг у користуванні саме цим різновидом електротранспорту. Компонуючи вищезазначені факти в єдину структуру, не важко здогадатися, наскільки ефективною є реклама, яку створюють та розміщують наші майстри на боках тернопільських тролейбусів.

Реклама на тролейбусах Тернопіль
Реклама на тролейбусах Тернопіль

Наша рекламна агенція надає широкий спектр послуг по ефективному просуванню Вашої неповторної продукції з допомогою габаритних площин тернопільських тролейбусів. Ми займаємося повнометражним (тобто проводимо всі етапи від формування ідеї майбутньої реклами, розробки макета до безпосередньої поклейки на боках громадського транспорту) виготовленням реклами під тролейбуси, а саме:

  • створення та поширення рекламних повідомлень, зображень на бортах та вікнах тролейбусів;
  • виготовлення рекламних проектів в салонах транспорту – різноманітні листівки на вікнах та банерні розтяжки;
  • оформлення рекламних зображень для розміщення у спеціальних конструкціях у вагонах тролейбусів.

Взагалі впродовж тривалих років сумлінної праці нашій рекламній агенції вдалося реалізувати близько 150 продуктивних рекламних кампаній, пов’язаних із розповсюдженням креативної реклами на бортах безрейкового електротранспорту, що курсує на території всієї Західної України. Така популярність пояснюється вигідним функціонуванням тролейбуса в ролі масштабної рекламної площини.

Реклама на тролейбусах Тернопіль
Реклама на тролейбусах Тернопіль

Отож, перейдемо до позитивних сторін поширення реклами на бортах тернопільського електротранспорту.

Нагода для глобального зацікавлення потрібного сегменту споживачів

Річ у тому, що рекламне звернення, яке наші спеціалісти поширюють на зовнішніх боках тернопільських тролейбусів, знаходиться у перманентному русі та полі зору. Фактор постійного показу пасажирам, пішоходам, водіям, іншим учасникам дорожнього руху значно впливає на гнучкість та прогрес цілої рекламної кампанії, а, отже, – на суттєві позитивні видозміни Ваших продаж.

Враховуючи цей факт, рекламні зображення повинні бути наділеними наступними ознаками:

  • ясність та структурованість – виразний колір, якісний текст, який легко читається та є зрозумілим цільовій аудиторії. Так, інформативно актуальні складники реклами повинні відігравати роль не лише повідомлення, але й функцію центрального важелю впливу. Тобто саме від грамотно побудованого тексту залежить реакція потенційних споживачів: чи імпонуватиме їм обгортка, під якою пропонується Ваш неповторний товар або послуга? Тому слід враховувати ефективні прийоми оформлення, що орієнтуються на ретельно визначені шрифти, розміри текстів та зображень;
  • чітко сформований слоган – має відображати головну ідею реклами. Важливий момент: справді якісний слоган повинен не лише привертати увагу потенційних споживачів, але, в першу чергу, формулювати головну суть повідомлення.
    Принагідно зазначимо, що наша команда рекламних творців має у своєму складі високопрофесійних фахівців, які ретельно вивчають усі особливості рекламованого товару чи послуги для створення якісних та впливових слоганів, текстів та інших елементів рекламного проекту;
  • креативний бік медалі – застосування дотриманих естетичних елементів є вагомим чинником для привернення уваги потрібних адресатів та отримання симпатії з боку цільової аудиторії.

«Піймати» свого споживача

Фахівці нашої рекламної агенції знають, як продуктивно використовувати специфіку такого транспортного засобу, як тролейбус. Адже реклама на безрейковому громадському електротранспорті знаходиться у перманентній динаміці, пересуваючись разом із тролейбусом по усіх важливих мікрорайонах Тернополя, повідомляючи в такий спосіб пасажирів, пішоходів, водіїв інших транспортних засобів про унікальні можливості Вашого товару чи послуги.

Реклама на тролейбусах Тернопіль
9.4 з 10 базується на 49 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні