Реклама на маршрутках Тернопіль

Реклама на маршрутках Тернопіль
Реклама на маршрутках Тернопіль

Реклама на маршрутках Тернопіль, яку виготовляють працівники нашої агенції, являє собою якісні рекламні зображення, що розповсюджуються на бортах міських та приміських маршрутних таксі в Тернополі та усій Тернопільській області.

Рекомендуємо телефонувати до нашої рекламної компанії з пропозицією виготовити якісні рекламні проекти під тернопільські маршрутки.

Наше рекламне агентство забезпечує широкий спектр послуг по виготовленню та розміщенню високоякісних рекламних проектів на маршрутних таксі у місті Тернопіль, зокрема:

  • створення та фактичне розповсюдження рекламних зображень на зовнішніх боках і вікнах тернопільських маршрутних таксі. Така реклама перманентно знаходиться в полі зору пасажирів, водіїв, пішоходів. На унікальні бортові ілюстрації швидко звертається увага з боку цільової аудиторії. Такий варіант зовнішнього рекламування не залишить байдужим жодного учасника дорожнього руху в Тернополі;
  • рекламні постери, стікери на задніх вікнах маршрутних транспортних засобів в обласному центрі Тернопільщини. Переважно потенційними споживачами стають водії автомобілів та інших видів транспорту на дорозі;
  • унікальні рекламні листівки в салонах маршрутних таксі, зокрема на вікнах та спеціальних комірках;
  • інформативно наповнені рекламні листівки на спинках сидінь в салоні тернопільських міських та приміських маршруток.

Ми реалізовуємо успішні рекламні кампанії тривалий час (близько семи років). Протягом цього періоду ми зарекомендували себе у сфері українського рекламного бізнесу як компанія, що надає виключно якісні послуги. Втілюємо неповторні рекламні рішення завжди вчасно не лише у Тернополі, але й в інших містах Західної України (Львів, Луцьк, Рівне, Івано-Франківськ, Хмельницький, Чернівці, Ужгород).

Нас обирають, тому що ми:

  • Постійно завойовуємо довіру широкого сегменту замовників

Протягом тривалого часу функціонування на ринку реклами кваліфікований персонал нашого агентства втілив у життя близько 650 різноформатних проектів, пов’язаних із виготовленням реклами під міські та приміські маршрутні таксі.

Реклама на маршрутках Тернопіль
Реклама на маршрутках Тернопіль

Серед значної кількості успішних рекламних продуктів ми маємо честь виділити чимало постійних замовників, які зверталися до нас і донині продовжують активну співпрацю з нами. Зокрема, свого часу ми втілювали рекламні зображення для таких відомих брендів, як Альберо, Лімо, Уніфарм, Лео Кераміка, Bosch, Волтек, Медікавер, ПроКредит Банк‎ та для багатьох інших престижних фірм.

  • Ми створюємо якісні продукти під тернопільські маршрутки від початку до завершення, враховуючи гарантійне та післягарантійне обслуговування реклами 

Справа в тому, що ми займаємося виготовленням унікальних рекламних рішень з подальшим поширенням готових зображень на зовнішні боки тернопільських маршруток, враховуючи всі стадії формування реклами.

Тобто саме у нас Ви зможете замовити рекламу для поширення на тернопільських маршрутних таксі з урахуванням всіх етапів процедури. Ми розробимо для Вас найкращий та максимально ефективний дизайн, виробимо рекламне зображення, що відповідатиме усім нормам та вимогам європейської якості.

Поза тим, працівники нашої агенції займаються безпосереднім поширенням готових рекламних ілюстрацій на зовнішні боки маршруток у Тернополі, враховуючи поклейку, фотозвіти виконаних робіт, гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Звертаючи до нас, Ви зможете втілити ексклюзивні рішення, отримати непотворний рекламний проект, що здійснить успішну рекламну кампанію. Отже, кількість Ваших споживачів суттєво зросте за порівняно короткий проміжок часу!

  • У нас – лише сучасні та перевірені ресурси

Обладнання, яке ми використовуємо під час виготовлення реклами під тернопільських громадський транспорт, свого часу пройшло випробування еквівалентів часу, досвіду та відповідає всім європейським вимогам.

У нас наявна власна виробнича база. Маємо на увазі машини для повноколірного широкоформатного друку на самоклеючій плівці, плотерного розкрою кольорових вінілових плівок і наклейок з подальшим перенесенням на громадський транспорт, зокрема на міські та приміські маршрутки в Тернополі.

  • Ми функціонуємо без третіх осіб    

Подібний варіант співпраці вважається досить продуктивним для всіх учасників рекламного процесу. Це означає, що:

  1. замовник звертається до нас напряму;
  2. ми отримуємо інформацію з перших вуст;
  3. повідомлення не спотворюються і вчасно доходять;
  4. якщо необхідно, ми можемо відразу коригувати всі тонкощі, пов’язані з виробництвом реклами під тернопільський громадський автотранспорт.

Таким чином рекламодавець має чудову нагоду не переплачувати зайвих коштів, отримуючи в результаті ціну за послуги з перших рук.

  • Аll inclusive – враховано все!

Ми забезпечуємо якісне та вчасне виконання замовлень під тернопільський громадський автотранспорт, враховуючи всі особливості маршрутних транспортних засобів, зокрема його габарити, нюанси, пов’язані з конструкціями вікон, дверей, сидінь тернопільських маршруток.

У виробничій базі нашої агенції наявне обладнання для обробки величезних масивів графічних зображень із високим рівнем якості, які вдало розраховані на масштабні площини маршрутних таксі.

  • Інформаційна та художня витримка – дієва реклама

Ми виготовляємо виключно неповторні рекламні проекти, які згодом поширюємо на зовнішні боки тернопільських маршрутних таксі.

Реклама на маршрутках Тернопіль
Реклама на маршрутках Тернопіль

Наш висококваліфікований персонал знає, яким чином створити рекламне зображення під маршрутне таксі, щоб ненав’язливо та регулярно привертати увагу цільової аудиторії, викликати у потенційних споживачів лише позитивні емоції, щоразу нагадувати їм про унікальні можливості Вашої фірми, продукції чи послуги.

Крім того, готовий рекламний дизайн виконує функцію основи для розрахунку вартості виготовлення всієї реклами, тому що вартість визначається з урахуванням всіх витрат, які пішли на матеріали для реалізації того чи іншого рекламного проекту.

Реклама на маршрутках Тернопіль
9.2 з 10 базується на 48 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні