Реклама на автобусах Львів

Реклама на автобусах Львів
Реклама на автобусах Львів

Реклама на автобусах Львів. Відомо, що серед усіх різновидів громадського транспорту Львова вагоме місце посідають міські автобуси. Кожного дня цим видом транспорту пересуваються тисячі львів’ян та гостей міста.

Цікаво, що суттєва частка усіх пасажирських перевезень в обласному центрі Львівщини припадає на автобуси та маршрутні таксі. Цей відсоток коливається в межах позначок 60-65. Інтенсивність пасажиропотоку спричинена наступними факторами:

  • значні габарити автобусів – міські автобуси володіють суттєвою перевагою над іншими видами громадського транспорту, що полягає у масштабній площі салону. Відтак кожного ранку, в час, коли велика кількість мешканців Львова поспішають на роботу, навчання, в інших важливих справах, є нагода потрапити в салон автобуса та з більш-менш комфортною атмосферою доїхати до бажаного пункту призначення;
  • зручність автобусних маршрутів – автобусна гілка у Львові сформована такими чином, що сполучає центр міста з усіма відгалуженими від нього мікрорайонами. Тому користуватися цим різновидом громадського транспорту зручно та ефективно. Адже з його допомогою можна легко та швидко дізнатися до запланованої точки Львова;
  • комфортабельність салону – моделі сучасних львівських автобусів оснащені всім необхідним устаткуванням для максимально зручного, безшумного, швидкісного та приємного користування.

Саме тому пересуватися містом з допомогою автобусів комфортно та надійно. Відповідно до затребуваності цього громадського транспорту зростає популярність такого методу просування товарів і послуг, як реклама на автобусах. Львів враз стає більш динамічним, барвистішим, інформативно наповненим, коли містом курсують автобуси, прикрашені нашою унікальною рекламою.

Серед переліку основних послуг, що надає наша агенція по розміщенню реклами на львівських автобусах, є наступні:

  • поширення рекламних зображень на бортах і вікнах автобусів;
  • розповсюдження рекламних постерів на задніх вікнах транспортних засобів. Переважно цільовою аудиторією виявляються водії автомобілів на дорозі;
  • розміщення листівок з рекламою в салонах автобусів: на вікнах та спеціально влаштованих комірцях;
  • листівки з рекламою на спинках сидінь в автобусних салонах у місті Львові.
Реклама на автобусах Львів
Реклама на автобусах Львів

Крім того, важливо підкреслити, що наша фірма позиціонує себе як компанія з виробництва повного циклу зовнішньої реклами для розміщення на транспорті, зокрема на львівських міських та приміських автобусах. Це означає, що ми спеціалізуємося на всіх етапах створення по-справжньому результативних рекламних проектів: від задуму, комбінації дизайнерських ідей, їх практичного втілення на макетах до фактичного поширення готових рекламних зображень на бортах автобусів у Львові.

Подібний повнометражний варіант надання рекламних послуг є дуже зручним та ефективним для рекламодавців, оскільки замовлення реклами під львівські міські автобуси дозволяє замовнику:

  • економити час та фінанси – справа в тому, що ми працюємо без посередників. Тому, замовляючи рекламу для розповсюдження на автобусах у місті Львові, наші клієнти мають чудову нагоду не переплачувати тертім особам, вільно розпоряджатися ціннісним часом;
  • здійснювати конструктивну комунікацію напряму з нами, вносити корективи, побажання, пропозиції щодо майбутньої реклами;
  • бути безпосереднім учасником того чи іншого етапу створення рекламного продукту.

Тому реклама, яку ми створюємо та поширюємо на об’ємних зовнішніх площинах львівських автобусів, є доволі популярною серед рекламодавців. Адже такий спосіб рекламування володіє чималим рядом переваг.

  1. Динамічний формат

Наприклад, з метою одержання свіжої інформації про появу нової продукції улюбленої торгової марки чи про різні акції, бонуси, вигідні пропозиції, знижки, немає необхідності витрачати час для пошуків газет, журналів, каталогів, чекати відеоролика на телебаченні. Натомість динамічна реклама, яка оздоблює борти львівських міських автобусів, автоматично повідомить Вас про важливе, наголосить на найкращому та найбільш якісному.

Так, рекламні зображення на львівських автобусах полегшують Ваше життя, тому що всю важливу інформацію можна отримати прямісінько із зовнішніх боків транспорту. Поки поспішаєте на роботу, навчання чи в інших негайних справах, йдучи проспектом або чекаючи на потрібний транспорт, рекомендуємо продуктивно використати декілька хвилин очікування, переглядаючи корисні рекламні повідомлення з бортів міських автобусів.

  1. Підкреслення позитивного іміджу Вашої фірми за короткий проміжок часу  

Особливо, якщо підкріпити рекламний продукт тонкими штрихами креативності, тонкої естетики, професійно застосовуючи необхідні дизайнерські, психологічні прийоми. В такому разі реклама у стократ більше підвищить захоплення з боку потенційних споживачів.

Поза тим, розташування оригінальних рекламних звернень, зображень на бортах львівських міських автобусів дозволяє значно знизити терміни очікування бажаного результату (тобто збільшення об’ємів продаж), оскільки реклама на автобусах Львова є «живою». Вона відразу впадає в око, привертаючи увагу значний сегмент цільової аудиторії.

  1. Висока якість, помірна вартість
Реклама на автобусах Львів
Реклама на автобусах Львів

Аспект затребуваності реклами для розповсюдження на бортах львівських міських автобусів пояснюється також порівняно недорогою вартістю. Схожі варіації рекламних повідомлень, скажімо, у різноформатних друкованих виданнях на кшталт газет, каталогів, журналів, брошур чи на телебаченні, радіо, вартує в рази більше.

Крім того, реклама у засобах масової інформації не може охопити настільки значний сегмент потрібних реципієнтів, як це спроможна зробити оригінальна реклама на зовнішніх боках львівських міських автобусів.

  1. Безперешкодний доступ для ознайомлення

Команда наших рекламних майстрів виготовляє рекламні продукти під львівські автобуси виключно добірної якості з довгим терміном експлуатації. Відповідно, високий рівень якості передбачає креативний дизайн, ясність та доступність текстового наповнення, витриманість у стильових балансах тощо.

Розташована на бортах автобусів така реклама перебуває у постійному оглядовому контакті з цільовою аудиторію, яка за короткий проміжок часу перетворюється на категорію активних споживачів Ваших товарів та послуг.

Реклама на автобусах Львів
9.4 з 10 базується на 35 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні