Реклама на автобусах Ужгород

Реклама на автобусах Ужгород
Реклама на автобусах Ужгород

Реклама на ужгородських автобусах являє собою оригінальні та інформативні зображення, які розміщують працівники нашої компанії на зовнішніх боках цього виду громадського транспорту.

Ми рекомендуємо звертатися до нас із послугами виготовлення та розміщення ефективної реклами на автобусах в обласному центрі Закарпаття, оскільки наша агенція володіє широким списком переваг.

Насамперед, ми реалізовуємо досить вдалі рекламні кампанії з використанням автобусних площин під рекламу вже близько семи років. За тривалий час функціонування компанії команда наших майстрів зарекомендувала себе як успішна рекламна організація.

Найголовнішими засадами співпраці з замовниками для нас є:

  • високий рівень відповідальності;
  • виготовлення рекламної продукції виняткового добірної якості – у цьому контексті варто наголосити, що ми вважаємося потужною агенцією, яка має у власності свою виробничу базу. Тобто в нас є надійне обладнання, що відповідає всім європейським стандартам, для друку реклами, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування різних транспортних засобів, в тому числі й ужгородських автобусів, та безпосередньої поклейки готових рекламних матеріалів на транспортні площини;
  • своєчасність;
  • ексклюзивний підхід до створення рекламної продукції під ужгородські автобуси та інші види громадського транспорту на території всієї Західної України – у штаті нашої команди є дизайнери з високим рівнем професіоналізму та чималим досвідом, які щоразу втілюють оригінальні ідеї у формат зовнішньої реклами на автобусах, тролейбусах, трамваях, маршрутних таксі, автомобілях, фурах. Наші дизайнери знають, вміють та реалізовують неповторні рекламні проекти, які перманентно виконують головну функцію – проведення успішної рекламної кампанії, стрімке збільшення Ваших прибутків;
  • толерантний підхід до рекламування – для нас важливим є відмінне задоволення потреб усіх сторін рекламного процесу. Тому, виробляючи той чи інший рекламний проект, наші фахівці щоразу пам’ятають про всі необхідні психологічні, соціальні, вікові та багато інших особливостей, врахування яких спричиняє здійснення ефективної рекламної кампанії.
Реклама на автобусах Ужгород
Реклама на автобусах Ужгород

Відтак, протягом чималого терміну функціонування нашої компанії ми створили сітку багаторівневого спектру послуг по розповсюдженню реклами на міських автобусах, зокрема:

  • креативні рекламні зображення на бортах і вікнах автобусів;
  • рекламні постери на задніх вікнах транспортних засобів. Зазвичай цільовою аудиторією є водії автомобілів на дорозі;
  • листівки з рекламою в салонах ужгородських автобусів: на вікнах та спеціально влаштованих комірцях;
  • листівки з рекламою на спинках сидінь в автобусних салонах міського транспорту Ужгорода.

Різні варіації зображень дозволяють оформлювати такі креативні проекти, як реклама на автобусах. Ужгород, його транспортна мережа налічує 25 автобусних маршрутів та розгалужену мережу таксомоторних перевезень.

Кожного дня ужгородські автобуси перевозять понад 38 тисяч пасажирів. Загалом, враховуючи вигідне географічне розташування, Ужгород і його приміська зона тісно пов’язані з загальною мережею автомобільних доріг України, дорогами державного значення (магістральними і регіональними), а також дорогами місцевого значення (територіальними та районними). Це неабияк впливає на формування ефективного ведення рекламного бізнесу з використанням автобусів для рекламування різної продукції.

Тому подібний спосіб просування товарів та послуг користується великою популярністю серед рекламодавців. Така реклама володіє великим переліком позитивних моментів.

Крім того, реклама на автобусах у місті Ужгород наділена особливостями, яких немає в жодному іншому методі рекламування. Для прикладу, поширені зображення на бортах ужгородських автобусів є досить динамічними, тому що рухаються разом із громадським транспортом по всьому місту, охоплюючи в такий спосіб потрібний сегмент цільової аудиторії.

До переваг розповсюдження інформації про Ваш неповторний товар чи послугу можна віднести й такі показники, як великі об’єми транспортного засобу. Значні габарити ужгородських автобусів дозволяють придумувати оригінальні дизайнерські рішення для їх втілення в життя на розлогих площинах цього різновиду громадського транспорту. Крім того, унікальні рельєфні площини автобусних вікон, зовнішніх стін, дверей, сидінь, бамперів також сприяють застосовувати виняткові та сміливі рішення. Подібна реклама не залишатиме байдужим жодного учасника дорожнього руху в обласному центрі Закарпаття.

Реклама на автобусах Ужгород
Реклама на автобусах Ужгород

Принагідно зазначимо, що наша рекламна агенція має власну базу параметрів моделей всього громадського транспорту, які сьогодні експлуатуються на території Західної України, зокрема в наступних обласних центрах: Львів, Луцьк, Рівне, Тернопіль, Івано-Франківськ, Хмельницький, Чернівці, Ужгород. Володіючи завжди оновленою базою розмірів конкретного виду транспорту, зокрема ужгородських автобусів, ми прилаштовуємо рекламні зображення до відповідних об’ємів транспортної площини.

Варто наголосити, що ефективність реклами на ужгородських автобусах полягає також у факторі туристичного потенціалу міста. Не секрет, що Ужгород вважається справжньою знахідкою для любителів помандрувати. Відтак, територію обласного центру Закарпаття регулярно відвідують подорожуючі не лише з України, але й з-за кордону.

Насичена рекреаційно-оглядова атмосфера (Ужгородський замок, Кафедральний греко-католицький собор, Покровська церква, Хоральна синагога, величавий Ужгородський національний університет, Закарпатський музей народної архітектури та побуту, Садибний будинок у Радванці, розлогий пішохідний міст через річку Уж та багато інших цікавих місцин) сприяє активізації рекламних кампаній, особливо тих виробників, фірм, організацій, продукція та послуги яких розрахована на туристичний сегмент цільової аудиторії.

Подібні рекламні кампанії досить ефективно реалізовувати на площинах ужгородських автобусів. А замовляти рекламні послуги найкраще у нас!

Реклама на автобусах Ужгород
9.5 з 10 базується на 52 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні