Реклама на автобусах Хмельницький

Зовсім не обов’язково доводити, що конкретний товар кращий за інші, подібні. Достатньо лише показати, що цей товар, безсумнівно, дуже хороший.

Витяг із досліджень американських фахівців про рекламу

Реклама на автобусах Хмельницький
Реклама на автобусах Хмельницький

Наша рекламна агенція вже близько семи років являється надійним партнером з повнометражного виготовлення та безпосереднього розміщення реклами на автобусах, тролейбусах, маршрутних таксі та інших видах транспорту у Хмельницькому, Львові, Рівному, Тернополі, Луцьку, Івано-Франківську, Чернівцях, Ужгороді.

Унікальні домовленості з автобусною мережею, зокрема у місті Хмельницький, сприяють до відбору індивідуальної та максимально ефективної програми по розповсюдженню якісної реклами на бортах хмельницьких автобусів, враховуючи всі можливі нюанси рекламованого товару чи послуги, рівень бюджету замовника, його побажання, пропозиції щодо оформлення транспорту під рекламу.

Сучасна мережа автобусних та маршрутних шляхів міського сполучення в обласному центрі Хмельниччини нараховує близько 30 маршрутів, які в зручний спосіб поєднують центр міста з усіма віддаленими від нього мікрорайонами.

Зазначимо, що регулярний та щоденний пасажиропотік в хмельницьких міських автобусах є досить-таки інтенсивним. Адже кожного буденного та вихідного дня цим видом громадського транспорту користується велика частка населення Хмельницького. Поза тим, частотний проїзд автобусів по місту дозволяє систематично демонструвати бортові рекламні зображення цільовій аудиторії.

Також завдяки різноманітності автобусних одиниць, розгалуженості самої транспортної гілки та широким набором послуг нашої компанії ми можемо якісно, надійно та завжди вчасно вирішувати:

  • поточні завдання на кшталт оформлення під хмельницькі автобуси реклами акцій, знижок, інших вигідних пропозицій, плакатів з фільмами, оголошеннями-афішами про концерти, розмаїті заходи розважального характеру;
  • комплексні масштабні кампанії з метою створення та реалізації високоякісної іміджевої реклами конкретної фірми, установи, організації тощо.

Реклама на автобусах Хмельницький від наших фахівців завжди виявляється результативною, стабільною, а головне, – такою, що мимоволі запрошує до ознайомлення, купівлі Ваших унікальних товарів, послуг, до визнання високоякісних стандартів Вашої організації.

Реклама на автобусах Хмельницький
Реклама на автобусах Хмельницький

Ми завжди виконуємо всі роботи під ключ від початку (підбір неповторних ідей, креативних рішень, розробка макета) до безпосереднього розповсюдження на бортах хмельницьких автобусів з подальшим регулярним контролем якості рекламного зображення.

При цьому під час співпраці з клієнтами наші працівники ретельно вивчають загальну ситуацію на ринку Ваших товарів та послуг, щоб максимально ефективно застосувати всі переваги Вашої продукції під час рекламування на зовнішніх боках міських автобусів у Хмельницькому.

Протягом короткого терміну кваліфіковані працівники нашої компанії підберуть найбільш оптимальний варіант рекламного звернення під хмельницькі автобуси з мінімальним показником витрат з боку замовника, але з максимальним ефектом.

Нагадаємо, що наше рекламне агентство надає широкий спектр послуг по розповсюдженню реклами на міських автобусах у місті Хмельницькому, а саме:

  • якісні рекламні зображення на бортах і вікнах автобусів;
  • рекламні постери на задніх вікнах транспортних засобів. Цільовою аудиторією є в основному водії автомобілів на дорозі;
  • листівки з рекламою в салонах автобусів: на вікнах та спеціально влаштованих комірцях;
  • листівки з рекламою на спинках сидінь в автобусних салонах.

Під час створення та безпосереднього виробництва реклами під хмельницькі автобуси фахівці нашої агенції перманентно послуговуються основними техніками, що визначають ефективність добірного рекламного продукту.

Приміром, реклама на бортах міських автобусів у Хмельницькому є по-справжньому результативною у випадках, коли:

  • вона майстерно, тонко й ненав’язливо підкреслює високу якість товару;
  • обіцяє потенційним споживачам реальні вигоди після купівлі продукції і при цьому дотримується своїх обіцянок;
  • має чітку цілеспрямованість;
  • наповнена унікальною рекламною ідеєю, що є легкою для сприйняття реципієнтами;
  • по-справжньому креативна і не повторює давно втілених чиїхось рішень;
  • конкретно і ясно формулює ринкову позицію товару чи послуги.
Реклама на автобусах Хмельницький
Реклама на автобусах Хмельницький

Також ми завжди оперуємо головними засадами, які дозволяють формувати іміджеві рекламні зображення для розповсюдження на хмельницьких автобусах, і дотримуємося важливих правил грамотної комплектації реклами, зокрема:

  1. Зазвичай кількість рис, з яких складається імідж, не повинна перевищувати три позиції. Справа в тому, що така кількість пов’язана зі сприйняттям та  людською психікою загалом. Три елементи сприймаються легко, невимушено, на рівні автоматизму. Магічне число 3 впливає безпосередньо на нашу підсвідомість і міцно утримується там, формуючи переконання й бажання, спонукаючи до певних дій.
  2. Риси, які враховують до формування іміджу, мають демонструвати об’єкт різносторонньо, створюючи багатогранне уявлення про нього. Приміром, у випадку виокремлення лише двох-трьох характеристик уявлення про товар чи послугу може виявитися не достатньо наповненим, применшеним. Відповідно, текст і зображення втрачатимуть повноцінну силу до переконання.
  3. Риси іміджу повинні бути конкретними, чіткими і зрозумілими для людей. Не варто вдаватися до перебільшень, нестриманого вихваляння чи штучної патетичності. Як правило, споживачі помічають фальш, і їх довіра до реклами зникає.
  4. Викладати риси слід ясною і дохідливою для пересічного покупця мовою. Треба уникати складної термінології, вузькоспеціальних термінів, невідомих для більшості неологізмів. Фрази не повинні бути дуже довгими, переобтяженими складнопідрядними реченнями. Будь-яке ускладнення змушує людей замислитися, щоб зрозуміти текст. У результаті втрачаються важливі для реклами легкість і невимушеність сприйняття. Дія іміджу послаблюється.

Для того щоб замовити рекламу для розміщення на хмельницьких автобусах, пропонуємо звертатися до послуг нашого агентства. Ми зробимо все швидко, якісно, вчасно, з максимально результативним ефектом для Вас та Вашої фірми!

Реклама на автобусах Хмельницький
8.8 з 10 базується на 28 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні