Реклама на маршрутках Івано-Франківськ

Реклама на маршрутках Івано-Франківськ
Реклама на маршрутках Івано-Франківськ

Якщо Вам потрібна якісна, ефективна та багатофункціональна реклама на маршрутках Івано-Франківськ, телефонуйте до нашого рекламного агентства. Ми втілимо добірні рекламні проекти під усі різновиди громадського транспорту, зокрема під івано-франківські маршрутні таксі, у чітко встановлені терміни та з гарантіями максимальної дієвості.

На ринку сучасного бізнесу реклами ми представлені як компанія з надання повного циклу послуг по створенню та розповсюдженню рекламних ілюстрацій на бортах маршрутних таксі, а також тролейбусів, трамваїв, автобусів, корпоративних чи власних, легкових чи вантажних машин.

Ми займаємося виготовленням високоякісних рекламних продуктів під усі види засобів пересування вже близько семи років. Наша унікальна продукція привертає увагу, зацікавлює, активізує потенційних споживачів до купівлі товарів, послуг на території всієї Західної України, зокрема в Івано-Франківську, Львові, Луцьку, Рівному, Тернополі, Хмельницьку, Чернівцях, Ужгороді.

Ви можете замовити нашу рекламу під будь-який тип поверхні івано-франківського маршрутного таксі, оскільки наше сучасне обладнання розраховане на виробництво рекламних матеріалів для усіх можливих площин громадського транспорту. Так, продукція, яку виготовляють кваліфіковані працівники нашої агенції, добре підходить для рельєфних, гладких, тентових, скляних поверхонь.

Ми забезпечуємо повнометражне виробництво реклами для подальшого поширення на бортах івано-франківських маршрутних таксі, а саме:

  • виготовлення та безпосереднє поширення рекламних ілюстрацій на зовнішніх боках та вікнах івано-франківського громадського автотранспорту. Така реклама є результативною, оскільки постійно перебуває в полі зору пасажирів, водіїв, пішоходів. На ексклюзивні бортові зображення швидко звертається увага з боку цільової аудиторії. Відповідно цей ненав’язливий метод зовнішнього рекламування не залишить байдужим жодного учасника дорожнього руху в місті Івано-Франківськ;
  • рекламні постери, стікери на задніх вікнах маршрутних транспортних засобів в обласному центрі Івано-Франківщини. Традиційно можливими покупцями можуть бути водії автотранспорту та інших засобів пересування на дорозі;
  • унікальні рекламні листівки в салонах маршрутних таксі, зокрема на вікнах та спеціальних комірках;
  • інформативно наповнені рекламні листівки на спинках сидінь в салоні івано-франківських міських, приміських, міжміських маршруток.
Реклама на маршрутках Івано-Франківськ
Реклама на маршрутках Івано-Франківськ

Оскільки у сфері сучасного зовнішнього просування товарів, послуг, іміджу ми позиціонуємо себе як потужна компанія з наявною власною виробничою базою та висококваліфікованим персоналом, у нас наявне якісне обладнання, що відповідає всім європейським стандартам.

Приміром, серед устаткування присутній інвентар для друку реклами під будь-який вид громадського чи приватного транспорту, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування громадського автотранспорту та фактичної поклейки готових рекламних зображень.

З метою виробництва наклейок на івано-франківські маршрутні таксі, фахівці нашої компанії застосовують різноманітні плівки лише добірної якості, перевірені часом, досвідом та результативністю.

Скажімо, в процесі виготовлення креативної реклами під івано-франківський громадський автотранспорт ми послуговуємося такими плівками, як Oracal, Ritrama, 3M. З їх допомогою Ваше рекламне зображення на маршрутці зберігатиме презентабельний вигляд протягом довгого терміну експлуатації, незважаючи на вплив зовнішнього середовища (атмосферні опади, пил, бруд, сильний вітер тощо) та часового фактору.

Звернемо увагу, що протягом останніх десяти років кількість одиниць автотранспорту на території всієї Західної України, зокрема в Івано-Франківську, зросла приблизно на 10%. Кожного дня вулицями західноукраїнських обласних центрів курсує велика кількість автомобілів як громадського спрямування, так і приватного. Відповідно, зросла і насиченість щоденного трафіку.

Цей факт має свої наслідки, як позитивні, так і негативні. Зокрема, до позитивних моментів можна віднести збільшення ефективності бортової реклами на маршрутках в Івано-Франківську. Для прикладу, щоденний регулярний та інтенсивний трафік на вулицях цього населеного пункту спричиняє тимчасову малу рухливість усіх видів транспорту на дорогах: затори, черги, очікування, повільне просування.

Саме в цей момент підсилює свої важелі впливу наша унікальна бортова реклама. Адже в пасажирів, водіїв, пішоходів, інших учасників дорожнього руху з’являється вдосталь часу, щоб уважно розглянути інформацію, ілюстрації з бортів івано-франківських маршрутних таксі, які тим часом стоять або повільно рухаються проспектом.

Зрештою навіть без заторів бортова реклама на маршрутних таксі Івано-Франківська від наших фахівців здатна майстерно та максимально дієво виконувати функції привернення уваги, зацікавлення, виклику споживчого інтересу з боку цільової аудиторії. Поза тим, наша реклама на маршрутках повсякчас знає, як вдало підкреслити, перманентно нагадувати реципієнтам про позитивний імідж Вашої фірми, установи, корпорації тощо.

Реклама на маршрутках Івано-Франківськ
Реклама на маршрутках Івано-Франківськ

Отож, як бачимо, рухомі об’єкти значно ефективніше привертають увагу реципієнтів, ніж нерухливі. Загалом людина краще реагує на рекламні носії, що є динамічними згідно зі своєю природою. Статична зовнішня реклама теж продуктивна, якщо вона майстерно зроблена та ретельно продумана. Однак не настільки. Натомість рухлива реклама краще запам’ятовується, спритніше потрапляє в поле зору, викликає більше позитивних емоцій.

Тому не варто зволікати з роздумами, телефонуйте до нашого рекламного агентства! Ми підберемо найбільш дієве рішення для Вашої фірми, проконсультуємо щодо усіх важливих питань, виготовимо якісний рекламний проект, який продуктивно функціонуватиме на бортах івано-франківських маршрутних таксі.

Реклама на маршрутках Івано-Франківськ
9.5 з 10 базується на 47 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні