Реклама на маршрутках Чернівці

Реклама на маршрутках Чернівці
Реклама на маршрутках Чернівці

Кожного дня вулицями Чернівців функціонують приблизно 41 різних шляхів маршрутного сполучення. Значний пасажиропотік формує високий рівень затребуваності різновиду громадського автотранспорту. Цей фактор позитивно впливає на успішну реалізацію такого формату, як реклама на маршрутках Чернівці від професіоналів нашої агенції.

Підкреслимо, що наше рекламне агентство надає якісні послуги зі створення, розміщення та подальшого гарантійного обслуговування реклами на маршрутних таксі у Чернівцях, Львові, Луцьку, Рівному, Івано-Франківську, Тернополі, Хмельницьку, Ужгороді вже близько семи років.

За тривалий період ефективної реалізації на сучасному ринку зовнішньої реклами ми утвердилися як агенція, що надає винятково якісні послуги з дотриманням усіх домовленостей, ретельного та вчасного виконання замовлень.

Протягом довгого часу існування кваліфікований персонал нашої компанії втілив у життя приблизно 650 успішних рекламних проектів, які пов’язані з виготовленням та розповсюдженням ексклюзивних рекламних рішень на бортах маршрутних таксі.

Наша рекламна компанія пропонує широкий спектр послуг по виготовленню та розміщенню якісних рекламних зображень на зовнішніх боках маршрутних таксі у місті Чернівці:

  • виробництво і розповсюдження рекламних зображень на бортах і вікнах чернівецького громадського автотранспорту. Такий спосіб просування товарів та послуг є досить продуктивним, оскільки з його допомогою можна привернути увагу весь необхідний сегмент потенційних споживачів, заохотити до купівлі саме Вашої продукції. Важливий момент: рухливий рекламний носій у форматі чернівецьких маршруток регулярно їздить по місту, зацікавлюючи всі верстви населення, оскільки громадський транспорт перебуває у безперервному русі та в постійному зоровому контакті зі споживачами. Отже, рекламні зображення є надзвичайно динамічними. А цей фактор неабияк впливає на успішність тієї чи іншої рекламної кампанії. Більше мобільності – більше продаж;
  • рекламні постери, стікери на задніх вікнах маршрутних транспортних засобів у Чернівцях. Цільовою аудиторією є переважно водії автомобілів на дорозі. Такий спосіб рекламування є результативним через те, що великий відсоток водіїв, а також пішоходів, інших учасників дорожнього руху отримують нагоду як слід прочитати, розглянути, помилуватися, у разі потреби можна навіть записати контактні дані, поки маршрутка стоїть на зупинці, наповнюючи салон пасажирами;
  • неповторні рекламні листівки в салонах маршрутних таксі, зокрема на вікнах та спеціальних комірках. Традиційно середньостатистичний пасажир перебуває у салоні чернівецької маршрутки близько 20-40 хвилин. Вільний час дозволяє як слід ознайомитися з появою нового та якісного продукту, знижками в улюбленому супермаркеті, розпродажем зимових пальт чи взуття. Словом, пасажири мають нагоду дізнатися про все, що їх цікавить, завдяки нашій ексклюзивній рекламі;
  • інформаційні рекламні листівки на спинках сидінь в салоні чернівецьких маршруток. Цей метод просування продукції чи іміджу компанії є дуже зручним, особливо для сидячих пасажирів. Поки потенційний споживач їде у справах, перебуваючи на маршрутному сидінні близько 20-40 хвилин, він має чудову можливість ретельно ознайомитися з вигідними пропозиціями, знижками, акціями, бонусами від конкретного виробника. Важко не помітити подібних рекламних звернень, тому цей метод вважається досить ефективним.
Реклама на маршрутках Чернівці
Реклама на маршрутках Чернівці

Тож пропонуємо оформити замовлення реклами на маршрутних таксі в Чернівцях. Наша рекламна агенція наділена рядом суттєвих переваг. Тому звертися до нас із пропозицією створити та оформити рекламне зображення під будь-який тип чернівецької маршрутки не тільки вигідно, але й дієво.

Виділимо першочергові бонуси, які Ви отримуєте під час співпраці з нами.

1. Власна виробнича база

Для створення якісних рекламних проектів у нас наявна своя база з усім необхідним устаткуванням. Так, у процесі виготовлення рекламних продуктів для розповсюдження на чернівецьких міських та приміських маршрутках ми застосовуємо добірні новітні технології таких відомих брендів, як Oracal, Ritrama, 3 M.

Важливо підкреслити: плівки, якими ми користуємося під час розробки конкретної реклами, мають широкий спектр вжитку, зокрема для гладких, рельєфних, тентових, скляних поверхонь. Тому ми знаємо, як ретельно та якісно прилаштувати рекламне зображення до будь-якого типу верхнього шару громадського автотранспорту в місті Чернівці.

Поза тим, ми послуговуємося власним новим устаткуванням для друку рекламних зображень, широкоформатного ламінування, плотерного розкрою, фарбування транспортних засобів та поклейки готових рекламних продуктів.

2. Реалізація успішних рекламних проектів без сторонніх осіб

Цей плюс здатен забезпечувати замовникам суттєву економію часу та коштів. Справа в тому, що замовникам немає потреби переплачувати тертім особам, тому що ми працюємо напряму, ведучи конструктивний діалог.

Також комунікація рекламного агентства з клієнтом без участі будь-яких посередників полягає у можливості спілкуватися напряму, без так званого спотворення інформації. Відповідно, замовник реклами на чернівецьке маршрутне таксі може презентувати власні ідеї, задуми, побажання та пропозиції щодо майбутнього рекламного продукту. В той час наша компанія, отримуючи інформацію напряму, відразу приступає до виконання того чи іншого проекту.

3. Дружній, висококваліфікований персонал  

Реклама на маршрутках Чернівці
Реклама на маршрутках Чернівці

Наше рекламне агентство має у своєму складі досвідчених працівників рекламної справи, які працюють швидко, якісно, злагоджено вже протягом семи років. Експерти нашої компанії завжди ретельно підходять до вивчення, детального аналізу, напрацювання оригінальних та дієвих ідей для їхнього втілення в результативну рекламу з подальшим розповсюдженням на борти чернівецьких маршрутних таксі.

Кваліфіковані фахівці нашої рекламної компанії постійно створюють виключно високоякісні рекламні продукти у чітко встановлені терміни та без застосування додаткових фінансових затрат.

Ми працюємо над розробкою того чи іншого рекламного дизайну, враховуючи всі нюанси, пов’язані з комплектацією конкретної моделі чернівецької маршрутки (приміром, параметри, масштабність, особливості конструкцій дверей, вікон, сидінь тощо).

Реклама на маршрутках Чернівці
9.8 з 10 базується на 50 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні