Є намір втілити дієву рекламну кампанію у м. Хмельницький? Телефонуйте до нашої агенції та замовляйте успішну транспортну рекламу! Наразі розміщення реклами на транспорті – найкращий метод просування продукції, послуг, бренду. Адже громадський транспорт має великі розміри, динаміку і можливість регулярно минати найбільш людні точки міста, де є Ваша цільова аудиторія.

Замість того, щоб платити великі гроші за рекламу на бігбордах, сітілайтах, краще вибрати габаритний тролейбус під рекламну площу. Значна економія коштів, а позитивний результат не забариться!

Дещо про рекламні зображення на хмельницькому тролейбусі

Цей вид транспорту зручно використовувати в якості:

  • засобу пересування, оскільки він є екологічно чистим і дешевим;
  • платформи для успішної рекламної кампанії, тому що є масивним, динамічним + є на зв’язку з потенційними клієнтами зранку до вечора.

Сучасна реклама на тролейбусі, ціна якої доступна у нашому агентстві, вигідна для розвитку Вашого бізнесу, зокрема коли треба:

  • розкрутити нову справу;
  • швидко знайти персонал на роботу;
  • нагадати споживачам про позитивний імідж відомої компанії;
  • зацікавити вигідними пропозиціями типу акцій, бонусів, знижок:
  • розповісти хмельничанам і гостям міста про святкові заходи, фестивалі, концерти.
Реклама на хмельницькому тролейбусі
Реклама на хмельницькому тролейбусі

Хмельницький електротранспорт має чудові рекламні можливості. Наприклад, в обласному центрі функціонує 25 денних і 3 нічних маршрути з протяжністю 5-20 км. Тролейбусна гілка проходить через центр і спальні частини Хмельницького, де щодня багато людей (торгові центри, ринки, бізнес-центри, університети, гуртожитки, медичні заклади, автостанції, залізничний вокзал тощо). Тому Ви маєте нагоду втілити дієву рекламну кампанію, залучивши всіх мешканців і приїжджих.

Переваги реклами на бортах тролейбусів у м. Хмельницький

Динаміка. Зображення на транспорті курсує оптимальною тролейбусною мережею міста. Ефективнішого методу розказати своїм клієнтам про свій бренд просто не існує!

Великі параметри рекламного носія – успішна рекламна кампанія. Поклеївши зображення з усіх сторін, можна гарантувати десятки тисяч переглядів реклами протягом дня. Мінімум коштів – максимум результату!

Безпосередній контакт з Вашими клієнтами. Маршрути тролейбусів сягають від 5 до 20 км. Транспорт курсує кожні 5-20 хв багатолюдними вулицями. Тому Ваша реклама на транспорті Хмельницький весь час у полі зору.

Оптимальна ціна. Її вартість нижча, ніж ціна рекламного зображення на сітілайті чи бігборді. Крім того, ці засоби статичні, не рухаються, як тролейбус, містом у пошуках потенційних споживачів.

Особливий рекламний носій на колесах. Наші дизайнери розроблять унікальну рекламу, яка працюватиме на Вашу компанію з 6 до 22:30. Щодня, без вихідних!

Потенційні клієнти

Використовувати рекламу на хмельницькому тролейбусі вигідно у ситуаціях, якщо цільовою аудиторією є:

  • бізнесмени, заможні люди, які їздять у своїх авто і щодня бачать транспортну рекламу на дорогах Хмельницького – реклама автомобілів, ювелірних виробів, нових житлових комплексів, брендового одягу, взуття;
  • студенти, молодь після завершення ВНЗ – вакансії, оренда житла, акції, знижки на будь-які товари масового споживання;
  • пенсіонери – реклама медикаментів, здорового способу життя, низьких цін на продукти, соціальні послуги тощо;
  • мешканці, гості міста із середнім рівнем доходів – реклама туристичних, банківських, косметичних, лікарських послуг, продуктів харчування.
Реклама на транспорті Хмельницький
Реклама на транспорті Хмельницький

Ще декілька аргументів на користь транспортної реклами від наших фахівців. За минулий рік хмельницькими тролейбусами скористалися понад 40 млн людей. Врахуємо ще чимало водіїв інших транспортних засобів, перехожих. Уявляєте, яку кількість переглядів Вашої реклами на тролейбусах гарантовано? Це десятки тисяч контактів з цільовою аудиторією щодня! Така зовнішня реклама працює в рази ефективніше, ніж на статичних носіях.

Маршрути тролейбусів у м. Хмельницький

Наразі в місті працює 25 денних і 3 нічних маршрути. Для реалізації успішної рекламної кампанії – чудовий варіант! Розкажіть усім про Вашу компанію з допомогою ефектного зображення на хмельницьких тролейбусах. Персональний менеджер запропонує оптимальне рішення для розвитку Вашої бізнес-діяльності.

Перелік актуальних тролейбусних маршрутів у м. Хмельницький виручить усіх, хто зацікавлений в дієвому просуванні своєї справи.

1357
9101111А12131415
15А16171856576162; 63
Ціни на транспортну рекламу у Хмельницькому

Створення рекламного зображення на тролейбусі – від 20 тис. гривень.

Експонування протягом 1 місця – 2 500 гривень.

Ціна за виготовлення реклами може мінятися, враховуючи:

  • обсяг заклеєної площі транспорту;
  • різновид плівки для поклейки зображення;
  • рівень якості фарби.
Як замовити у нас рекламу на хмельницькому електротранспорті

Наше агентство є компанією з повним циклом виготовлення транспортної реклами у м. Хмельницький та інших обласних центрах Західної України.

Пропонуємо створення якісних рекламних зображень на тролейбусах. Телефонуйте нам:

(063) 632-91-35;

(068) 134-94-41.

Термін формування та узгодження макету – 2-3 робочих дні.

Виготовлення реклами Хмельницький, фарбування тролейбуса, заклейка транспорту – 14 робочих днів.

Реклама на хмельницьких тролейбусах
Реклама на хмельницьких тролейбусах

Важливий момент! Як тільки зображення розміщено на бортах тролейбуса, відразу надаємо фотозвіт замовнику. Так Ви переконаєтеся у 100% якості готового рекламного проекту.

Адреса нашої агенції:

м. Львів, вул. Б. Хмельницького, 223 В (поруч з автостанцією №2)

Втілюйте найкращі ідеї для просування свого бренду разом із нами – замовляйте креативну рекламу на тролейбусах у м. Хмельницький!