Реклама на маршрутках Хмельницький

Реклама на маршрутках Хмельницький
Реклама на маршрутках Хмельницький

Ласкаво просимо до нашого агентства за отриманням такого якісного продукту, як реклама на маршрутках. Хмельницький, усі місцеві фірми, виробники, корпорації мають унікальну нагоду поширювати інформацію про власну діяльність з допомогою використання вигідних площин маршрутних таксі.

Близько семи років ми займаємося оформленням, розміщенням з передбаченими послугами гарантійного та післягарантійного обслуговуванням реклами на міських, приміських, міжміських маршрутних таксі у місті Хмельницький та інших населених пунктах Західної України (Львів, Луцьк, Рівне, Івано-Франківськ, Тернопіль, Ужгород, Чернівці).

Протягом довгого часу ефективної реалізації на сучасному ринку реклами досвідчений персонал нашої компанії встиг втілити в життя більше, ніж 650 рекламних продуктів, розрахованих в якості бортової автотранспортної реклами.

Наше рекламне агентство забезпечує весь перелік послуг по виготовленню та розміщенню результативних рекламних зображень на зовнішніх боках маршрутних таксі у місті Хмельницький:

  • створення і поширення рекламних ілюстрацій на бортах і вікнах хмельницьких маршрутних таксі;
  • рекламні постери, стікери на задніх вікнах маршрутних транспортних засобів. Звернемо увагу, що цільовою аудиторією є переважно водії автомобілів на дорозі, а також інші учасники дорожнього руху в Хмельницькому;
  • добірні рекламні листівки в салонах маршрутних таксі, зокрема на вікнах та спеціальних комірках;
  • інформативно наповнені рекламні листівки на спинках сидінь в салоні маршруток. Такий метод рекламування є досить зручним, особливо для сидячих пасажирів.

Пропонуємо замовити рекламу на хмельницьких маршрутних таксі у нашому рекламному агентстві. За довгий час функціонування у сфері новітньої зовнішньої реклами ми зарекомендували себе як компанія з надання вчасних та якісних послуг.

Реклама на маршрутках Хмельницький
Реклама на маршрутках Хмельницький

Зокрема, доказом цих аспектів є наявність власної виробничої бази, всього добірного та важливого інструментарію задля створення надійної продукції. Приміром, у складі нашої виробничої бази є наступні різновиди устаткування, що пройшли випробовування часом і досвідом:

1. Обладнання для друку реклами на маршрутках   

Наші машини для роздруку готових рекламних зображень під хмельницький громадський автотранспорт відповідають усім вимогам стандартизації європейського зразка. Також, співпрацюючи з клієнтом, ми в обов’язковому порядку враховуємо момент попереднього узгодження. Мається на увазі, що під час фактичного виробництва наклейок замовник має право отримати й переглянути взірець майбутнього рекламного продукту, оцінити якість кольоропроби рекламного зображення. Якщо виникає необхідність, можна словесно внести корективи чи позитивне ствердження.

2. Машини для широкоформатного ламінування

Наша рекламна агенція пропонує великий вибір послуг по ламінуванню широкоформатних відбитків, аплікації рекламних зображень, одночасному процесу ламінування та прокатки самоклеючої плівки, а також по оформленню кольорового тону на основі різнокольорових вінілів.

Відтак рекламодавець може бути впевненим у стовідсотковій гарантії якості реклами, яку ми виготовляємо.

3. Інструментарії для плотерного розкрою

У нас наявні плотери, які випускають рекламний матеріал з урахуванням максимальної ширини друкування. У процесі виготовлення рекламних зображень з метою поширення на бортах хмельницьких маршруток ми застосовуємо ресурси відомих в усьому світі виробників, перевірених часом і досвідом (Oracal, Ritrama, 3 M).

Плівки, що ми використовуємо, враховують особливості всіх можливих площин, тому чудово функціонують на гладких, рельєфних, тентових, скляних поверхнях будь-якого типу маршрутних таксі у місті Хмельницький.

Поза тим, працівники нашої агенції завжди забезпечують наступний спектр послуг:

Фарбування хмельницького громадського автотранспорту

Кваліфіковані фахівці нашого рекламного агентства використовують фарби добірної якості, а наше обладнання для друку спеціально прилаштоване до цих фарб. Відтак ми отримуємо готове рекламне зображення досить стійкого рівня (без допоміжних заходів для захисту) до ультрафіолетового випромінювання та інших пагубних чинників навколишнього середовища, наприклад, надмірний рівень вологи, дощ, град, сніг, бруд, пил тощо.

Поклейка готових рекламних проектів на борти хмельницьких маршруток

До послуг нашої рекламної компанії входить також безпосередній процес нанесення нових зображень на площини громадського автотранспорту у місті Хмельницький.

Тому Ви можете бути впевненими у майстерному, сумлінному підході до цього та всіх інших етапів створення реклами, оскільки після кожної поклейки наші працівники проводять спеціальний фотозвіт виконаних робіт. Показ сумлінно розклеєних зображень дає гарантію якісного проведення всієї рекламної кампанії.

Реклама на маршрутках Хмельницький
Реклама на маршрутках Хмельницький

Цікаво, що такий метод просування товарів, послуг є надзвичайно затребуваним серед замовників, які піклуються про знаходження великого сегменту своїх потенційних споживачів. Поза тим, більш масштабні та просунуті бренди повсякчас готові оплачувати навіть значні суми задля реалізації якісної та максимально ефективної рекламної кампанії.

Саме тому сучасна бортова реклама у Хмельницькому та інших західноукраїнських містах є дуже популярною, можна сказати, навіть престижною серед різних фірм, підприємств, корпорацій.

До речі, першовідкривачами цього інноваційного способу просування продукції, послуг виявилися відомі в усьому світі бренди на кшталт Coca-Cola, Lipton, West, Taller. Свого часу пасажири в маршрутках, пішоходи та водії іншого громадського транспорту стали помічати яскраву подачу інформації, що вселяла бажання здійснити покупку. Згодом цю ідею підхопили рекламодавці з різних країн, оскільки візуальна зовнішня реклама дуже ефективна для розвитку компанії.

Тому не зволікайте з міркуваннями, телефонуйте до нас, замовляйте якісну рекламу на маршрутних таксі та інших засобах пересування! Адже добірна реклама на хмельницьких маршрутках від наших фахівців допоможе значно покращити рівень ведення Вашого бізнесу. А витрачені на бортову рекламу кошти окупляться швидко, всього через декілька місяців.

Реклама на маршрутках Хмельницький
9.4 з 10 базується на 42 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні