Серед сучасних способів просування товарів, послуг, іміджу дуже вигідним є розміщення рекламних зображень на бортах громадського, корпоративного транспорту. Якісне виготовлення зовнішньої реклами та її подальше поширення й обслуговування на боках транспортних засобів — це наша компетенція. Ми займаємося виробництвом ефективних рекламних проектів під усі види засобів пересування протягом 13 років. Відтак знаємо, як зробити Вашу рекламу максимально дієвою та успішною.

Якою буває реклама на транспорті

Наприклад, з метою проведення продуктивної рекламної кампанії у великих містах Західної України (Львів) ми рекомендуємо задіювати:

  • не менше, ніж 6 одиниць великогабаритного транспорту (тролейбус, трамвай, великий автобус);
  • або 10 одиниць середнього (маршрутні таксі).

Для інших західноукраїнських міст доцільно замовляти:

  • 4 одиниці великогабаритного транспорту;
  • 6 одиниць середнього.

Сучасна реклама на автобусах, ціна якої є демократичною у нас, а також інші види транспортної реклами вважаються вигідними та функціональними протягом тривалого часу. Термін прокату повноцінного рекламного зображення триває протягом 6 місяців. Це дуже зручно для наших клієнтів, оскільки якісно зроблена один раз реклама привертатиме увагу споживачів мінімум півроку. Чималий термін для того, щоб стати Вашими постійними покупцями.

Реклама на автобусах

З метою ефективного ведення рекламної кампанії наші досвідчені фахівці рекомендують:

  1. Враховувати оптимальну кількість одиниць транспорту під рекламу. Річ у тому, що для привернення уваги, зацікавлення цільової аудиторії необхідна не скільки площа обклеєних бортів маршрутки або тролейбуса, скільки обсяг переглядів ексклюзивної реклами.
  2. На продовження першого — краще оформити більшу кількість маршруток чи автобусів Вашою унікальною рекламою з менш заклеєною площею, ніж використати менше одиниць транспорту з максимальним завантаженням рекламними зображеннями.
  3. Підбирати маршрути відповідно до цільової аудиторії, яку Ви хочете активізувати. Протягом дня громадський транспорт функціонує приблизно 16 годин. За один маршрут автобус, тролейбус чи трамвай здатен охопити від 15 до 25 вулиць. Крім того, якісна реклама на транспорті від наших кваліфікованих працівників є динамічною. Вона постійно рухається разом із транспортним засобом саме тими вулицями, на яких перебувають Ваші потенційні споживачі.