Просування товарів, послуг, іміджу, розширення географії підприємницької діяльності, залучення до купівлі продукції більшого сегменту цільової аудиторії досить ефективне з використанням площини громадського чи корпоративного транспорту.

Сучасна транспортна реклама давно встигла завоювати прихильність десятків тисяч як рекламодавців, так і потенційних споживачів. Для кожної зі сторін рекламного процесу дієві зображення з інформаційно підкованими слоганами відіграють важливу роль. Так, власники рекламованої продукції отримують більше прибутків, в той час як споживачі мають чудову нагоду заощаджувати ціннісні час та фінанси, миттєво отримуючи повідомлення про появу недорогих та якісних товарів прямісінько з бортів автобусів, тролейбусів, маршруток, приватних автомобілів.

Відтак оформлення рекламного проекту на тому чи іншому транспортному видові потребує ретельної підготовки, використання найсучасніших технологій та ресурсів. Адже ціль будь-якої по-справжньому якісної реклами – заохочення щоразу більшого сегменту покупців, збільшення продаж.

Звернемо увагу, що нанесення реклами на автомобіль чи будь-яку іншу машину громадського (тролейбуси, автобуси, маршрутні таксі, трамваї) чи корпоративного спрямування (легкові авто, буси, фури, фургони, цистерни, грузові холодильники тощо) повинне відповідати всім нормам, вимогам якості. В цьому аспекті необхідно враховувати відмінну сировину, знання всіх найпродуктивніших методів дієвого брендування, орієнтування в прогресивних дизайнерських принципах, а також всі тонкощі поєднання економічної доцільності та заощадливості.

Скажімо, обклейка авто рекламою вимагає чітко сформованої концептуальності та високого рівня професіоналізму. Так, у контексті сучасного брендування власного чи корпоративного транспорту найбільш ефективними вважаються спеціальні рекламні наклейки на машину. Рівень якості у них прямо пропорційний параметрам втілення успішної рекламної кампанії.

Тому, якщо Ви бажаєте реалізувати прогресивне просування власної продукції, рекомендуємо залучити до процесу власний чи корпоративний автотранспорт, а також площини громадських перевезень.

З цією метою у сфері сучасного рекламного бізнесу функціонують спеціалізовані агенції, що надають повний цикл послуг по формуванню креативних ідей, безпосередньому виготовленню та подальшому розповсюдженню готових наклейок з рекламою на борти власних, корпоративних машин, а також на тролейбуси, автобуси, маршрутні таксі, трамваї.

Наша рекламна компанія також належить до агенцій з повнометражного виробництва якісних рекламних зображень у форматі добірних наклейок. Приміром, з метою створення таких наклейок з подальшим оформленням на зовнішніх боках легкого чи вантажного автомобіля кваліфікований персонал нашого рекламного агентства використовує широкий плівковий спектр перевіреної якості, що відповідає усім сучасним вимогам та стандартам.

У процесі формування наклейок під легкову чи вантажну машину (бус, фуру, фургон, цистерну, грузовий холодильник) наші працівники застосовують плівки винятково добірної якості на кшталт Oracal, Ritrama, 3M. Оракал на авто вирізняється особливим ступенем захисту, довготривалого функціонування, незважаючи на різноманітні фактори зовнішнього середовища типу дощу, снігу, граду, сильного вітру, бруду, пилу, пагубного впливу ультрафіолетового випромінювання.

Кваліфіковані працівники нашої рекламної агенції знають, які матеріали найкраще використовувати для оформлення ефективних та презентабельних наклейок. Поза тим, ми завжди урізноманітнюємо сировинну базу для того, щоб організовувати максимально дієві рекламні кампанії.

Тому, залежно від специфіки рекламованої продукції, місця проведення рекламної кампанії, особливостей напрямку, типажу цільової аудиторії, наш персонал послуговується різноманітними плівками: білі (найбільш доцільний варіант для втілення широкоформатного друку), прозорі (чудовий вибір в тому випадку, якщо необхідно реалізувати ламінацію друку), різнокольорові (застосовуються з метою оформлення порізки самого аплікаційного виробу).

Також ми краще знаємо, в яких випадках використовувати наклейки відповідно до поверхневої структури рекламного носія (громадського, приватного чи корпоративного транспорту). Враховуючи всі тонкощі, можна втілювати креативний рекламний задум на основі дзеркальних, фактурних (для прикладу, подібність до дерев’яної чи карбонової фактури), матових, глянцевих, світлоповертаючих плівок або таких, що є прозорими зсередини та різнобарвними з зовнішнього боку. Саме остання модифікація відмінно функціонує на скляних поверхнях власних чи корпоративних машин.

Залежно від експлуатаційних особливостей, цілей рекламної кампанії та тривалості її реалізації, плівкові матеріали спроможні виконувати своє призначення на легкових, а також вантажних машинах в часовому діапазоні від одного до десяти років.

Важливий момент: якщо Вам потрібно оформити повноколірну наклейку під продуктивну рекламу на корпоративний автомобіль, тоді підкреслимо, що для їхнього створення ми застосовуємо широкоформатний друк сольвентними або екосольвентними фарбами. Саме ці фарби дають гарантію бездоганного вигляду рекламних наклейок на авто впродовж довгого часу експлуатації.

Також з метою надійної захищеності вищезгаданих наклейок наші фахівці здійснюють процес ламінації прозорою плівкою. Ця процедура є вкрай важливою для захисту рекламного зображення від подряпин, смолистих плям, стирання на мийках, впливу ультрафіолетових променів та інших небажаних чинників зовнішнього середовища.

Отож, у сфері сучасного транспортного рекламування найбільш доцільно та ефективно використовувати плівкові матеріали, які в результаті якісної переробки та оформлення перевтілюються у наклейки добірної якості. Сучасні наклейки на авто здатні надійно виконувати своє функціональне призначення протягом встановленого терміну реалізації рекламної кампанії.