Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Оракал на авто

Оракал на авто – це одна з найпопулярніших форм подання інформації та рекламного контенту. Оракал на авто чудово видно, тому кожен потенційний клієнт може швидко побачити логотип та адресу вашої компанії. Така реклама повністю безпечна для кузова вашого автомобіля, її можна легко демонтувати, тому якщо ви захочете змінити дизайн авто ми гарантуємо, що зовнішній вигляд машини не постраждає. З процесом нанесення оракалу на авто ви можете ознайомитись на світлинах цієї статті.

Порахувати ціну онлайн
Оракал на авто
Процес нанесення оракалу на авто

Однак, щоб ця форма спілкування була дійсно ефективною, потрібен професійний підхід до всіх деталей. Для брендування авто фахівці компанії “ПромоЕкспрес” використовують лише перевірені, довговічні матеріали, які мають професійний вигляд. Нам довіряють багато клієнтів – великі та малі компанії, для яких добре реалізована ​​реклама сприяла розвитку власного бізнесу.

Оракал на авто – ефективний метод просування вашого бізнесу

Якщо ви також хочете збільшити свої шанси на ринку, зателефонуйте нам або залиште заявку на нашому сайті, адже оракал на авто – це ретельно підготовлений невеликий витвір мистецтва. Естетично приємна реклама на машині скаже багато позитивного про вашу компанію. Завдяки їй ви отримаєте нові можливості. Скористайтеся нашою пропозицією!

Оракал на авто
Результат нанесення оракалу на авто

Брендування авто – одна з наших головних спеціальностей. Ми надаємо повний набір послуг: дизайн, друк та якісна поклейка. У нас тисячі впроваджень, багаторічний досвід роботи та грамотна команда. Рекламна компанія “ПромоЕкспрес” вже понад 14 років здійснює професійне брендування будь-яких типів транспортних засобів у всіх містах Західної України.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Як замовити брендування авто?

  • Встановлення контакту. Для початку вам потрібно залишити онлайн-заявку або зателефонувати нам за номерами, вказаними на сайті;
  • Заміри. Наші фахівці здійснять безкоштовні заміри автомобіля у будь-який зручний для вас час;
  • Дизайн. Після обговорення всіх деталей, дизайнери розробляють макет майбутнього рекламного зображення або адаптують вже готовий дизайн;
  • Виробництво. На основі затвердженого макета друкуємо рекламне зображення та готуємо його для поклейки;
  • Поклейка. Професіонали нашої компанії здійснюють якісний монтаж наклейки на авто.

Брендування авто – надзвичайно вигідна в плані фінансових вкладень реклама. Обклеїти автомобіль плівкою коштує дешевше, ніж оренда світлових бордів та інших рекламних атрибутів.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!