Реклама на маршрутках Луцьк

Реклама на маршрутках Луцьк
Реклама на маршрутках Луцьк

Якщо бажаєте якісно виготовити та розмістити рекламне зображення на бортах луцьких маршруток, запрошуємо до ефективної співпраці з нами!

На ринку сучасного рекламного бізнесу ми є агентством із тривалим семирічним досвідом. Наші кваліфіковані працівники займаються виробництвом повсякчас унікальних рекламних проектів під будь-який транспорт (маршрутні таксі, трамваї, тролейбуси, автобуси, вантажні чи легкові автомобілі, фури, цистерни тощо).

Ми реалізовуємо успішні рекламні кампанії з використанням таких рекламних носіїв, як міські, приміські, міжміські маршрутки у всіх західноукраїнських обласних центрах (Львів, Луцьк, Рівне, Івано-Франківськ, Хмельницький, Тернопіль, Чернівці, Ужгород) та інших населених пунктах цього регіону України.

Реклама на маршрутках Луцьк від наших фахівців – це ексклюзивні рекламні ілюстрації, які працівники нашої агенції поширюють на бортах міських та приміських маршрутних таксі, що курсують на території обласного центру Волині та за його межами.

Наше рекламне агентство пропонує широкий спектр послуг з виробництва та розповсюдження високоякісних рекламних проектів на маршрутних таксі у місті Луцьк:

  • формування, безпосереднє розміщення рекламних ілюстрацій на бортах і вікнах луцьких маршрутних таксі;
  • рекламні постери, стікери на задніх вікнах маршрутних транспортних засобів в обласному центрі Волині. Традиційно цільовою аудиторією стають водії автомобілів на дорозі;
  • оригінальні рекламні листівки в салонах маршрутних таксі, зокрема на вікнах та спеціальних комірках;
  • інформативно наповнені рекламні листівки на спинках сидінь в салоні луцьких міських та приміських маршруток.

З нами продуктивно співпрацювати через те, що ми:

Реклама на маршрутках Луцьк
Реклама на маршрутках Луцьк

Мається на увазі, що ми займаємося виготовленням унікальних рекламних рішень з подальшим поширенням готових зображень на зовнішніх боках маршруток, враховуючи всі стадії формування реклами.

Вам не потрібно звертатися поетапно до різних структур за оформленням макета, фактичним виробництвом рекламного проекту та за розміщенням на бортах луцьких маршруток. Ви маєте унікальну можливість отримати по-справжньому добірний та результативний рекламний проект, зателефонувавши нам. Адже ми реалізовуємо всі фази вироблення реклами під маршрутні таксі. Таким чином Ви економите ціннісні час та фінанси!

  • Наша робота відбувається без втручання посередників   

Ми співпрацюємо з клієнтами, спілкуючись напряму, без доручення третіх сторін. Такий варіант ділової комунікації є досить позитивним як для рекламодавців, так і для нас. Адже ми ведемо домовленості, умовно кажучи «віч-на-віч», що передбачає суттєву економію фінансів та часу: рекламодавець не переплачує зайвих коштів. Натомість він отримує ціну за послуги з перших рук, тобто від нас.

Відтак замовник звертається до нас напряму. Ми отримуємо інформацію з перших вуст. Повідомлення не спотворюються і вчасно доходять. У разі потреби, ми можемо відразу коригувати всі тонкощі, пов’язані з виробництвом реклами під луцькі маршрутки.

  • Ми працюємо виключно з новими технологіями

Весь інструментарій, яким послуговуються працівники нашого агентства у процесі виготовлення реклами під луцькі маршрутні таксі, відповідає європейським вимогам і давно пройшло випробовування часом, досвідом.

Для прикладу, ми створюємо рекламні зображення для поширення на бортах маршруток в Луцьку, використовуючи інструменти, засоби, що є наявні у нашій виробничій базі. Зокрема, мова йде про машини для повноколірного широкоформатного друку на самоклеючій плівці, плотерного розкрою кольорових вінілових плівок і наклейок з подальшим перенесенням на громадський транспорт.

  • Задля дієвості Вашої реклами у нас враховано все!  

У штаті нашої компанії присутні висококваліфіковані експерти, які працюють над розробкою ексклюзивного дизайну, беручи до уваги всі особливості маршрутних транспортних засобів, зокрема його габарити, нюанси, пов’язані з конструкціями вікон, дверей, сидінь луцьких маршруток.

Поза тим, у нас присутнє обладнання для обробки величезних масивів графічних зображень із високим рівнем якості, які вдало розраховані на масштабні площини маршрутних таксі.

Також ми володіємо власною базою параметрів усіх моделей маршруток, що курсують в обласному центрі Волині. На ці існуючі розміри ми оформляємо відповідні рекламні зображення.

  • Інформативність плюс естетика – ефективна реклама на маршрутках

Досвідчені дизайнери нашої агенції повсякчас формують унікальні рекламні проекти. Ось чому Ваша реклама на луцькій міській чи приміській маршрутці виділятиметься привабливістю та неповторним стилем.

Реклама на маршрутках Луцьк
Реклама на маршрутках Луцьк

Наші дизайнери найкраще знають, яким чином створити рекламне зображення під маршрутне таксі, щоб ненав’язливо, а головне, регулярно привертати увагу цільової аудиторії, викликати у потенційних споживачів виключно позитивні емоції, щоразу нагадувати їм про унікальні можливості Вашої фірми, продукції чи послуги.

Також наш досвідчений персонал зможе надати якісну консультацію щодо питань ефективного розповсюдження готового рекламного проекту, яку кольорову палітру краще використовувати тощо. Для цього варто лише набрати наш номер і поцікавитися важливим для Вас запитанням.

Насамкінець підкреслимо, що в обласному центрі Волині маршрутні таксі є одним із головних засобів для пересування по місту. Кожного дня вулицями Луцька курсують близько 35 міських та 12 приміських маршрутні сполучення, які поєднують всі регіони населеного пункту та прилеглі до нього частини.

Відповідно розміщувати інформативну та оригінальну рекламу на бортах луцьких маршруток вигідно та популярно. В разі реалізації рекламного замовлення у нашій компанії така вигода та затребуваність зросте в десятки разів! Тож не зволікайте, телефонуйте, ми знайдемо найкраще рішення саме для Вашої реклами!

Реклама на маршрутках Луцьк
8.7 з 10 базується на 30 відгуках наших клієнтів
замовляйте створення та розміщення реклами на транспорті у Львові та Україні