Реклама на автобусах

Реклама на автобусах

Реклама на автобусах – це текстові, графічні зображення, які поширюють на зовнішніх сторонах міських та приміських автобусів. Традиційно автобусні маршрути сполучають центр з масштабними торгівельними комплексами, розважальними закладами, та всі віддалені мікрорайони того чи іншого міста. Таким чином рухливий рекламний носій у вигляді автобуса дозволяє реалізовувати ефективні рекламні кампанії, охоплюючи цільову аудиторію всього населеного пункту.

реклама на автобусах
Реклама на автобусах

Реклама на автобусах повинна виглядати одночасно оригінально та цікаво, з першого погляду має бути зрозуміло, які товари чи послуги ви рекламуєте. Важливий шрифт і розмір букв, поєднання кольорів і відтінків, наявність малюнків або логотипу.

Географія діяльності

Ваша креативна реклама на автобусах може бути розміщена по всій території України, а саме: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Миколаїв, Хмельницький, Херсон, Полтава, Житомир, Маріуполь, Чернівці, Львів, Кривий Ріг, Вінниця, Чернігів, Черкаси, Кременчук, Кропивницький, Ужгород, Тернопіль, Луцьк, Івано-Франківськ, Суми, Кам’янське, Біла Церква, Кременчук.

Основні переваги:

  • реклама на автобусах допомагає у створенні позитивного іміджу компанії;
  • динамічна реклама привертає увагу більшої кількості людей, аніж нерухомий білборд;
  • гарантований контакт реклами з усіма учасниками дорожнього руху за рахунок великої площі під розміщення;
  • широкий вибір маршрутів під розміщення реклами, що сприяє охопленні певних районів, де знаходиться цільова аудиторія;
  • група дизайнерів щоденно працює над створенням оригінальних та продаючих макетів;
  • доступна ціна – виготовлення та розміщення реклами на автобусі значно дешевша, ніж реклама в інтернеті, на бордах або інші способи рекламування.

Приклади робіт

Реклама на автобусах Київ
Реклама на автобусах Київ
реклама на автобусах Одеса
Реклама на автобусах Одеса

Наша рекламна агенція активно використовує зовнішні автобусні площини для повідомлення всіх учасників дорожнього руху про особливості, характеристики та позитивні сторони користування Вашими товарами чи послугами. Брендування автобуса дозволяє в великих масштабах повідомити майбутніх клієнтів про вигідні пропозиції, акції, відкриття нових магазинів тощо. Наші менеджери підберуть необхідні маршрути і нададуть максимум інформації, що стосується виготовлення і розміщення реклами на автобусах. Група дизайнерів створять оригінальний макет зображення або адаптують вже готовий.

Де розміщаємо?

  • рекламні зображення на бортах і вікнах автобусів;
  • рекламні постери на задніх вікнах транспортних засобів. До речі, цільовою аудиторією є в основному водії автомобілів на дорозі;
  • листівки з рекламою в салонах автобусів: на вікнах та спеціально влаштованих комірцях;

Ціна

У вартість реклами на автобусах входить: виготовлення зовнішньої реклами та оренди рекламної площини під розміщення. Ціна на оренду площини стартує від 2500 грн./міс., в залежності від обраного міста під розміщення.

Нагадаємо, що просування власної продукції чи послуг з допомогою автобусних рекламних площин є дуже популярним серед рекламодавців. Така реклама швидко привертає увагу значну кількість потенційних споживачів, не залишає осторонь жодного пішохода, пасажира чи іншого учасника дорожнього руху.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!