Чому? Тому що вона покращить Ваш бізнес за короткий час!

Давайте уявимо, скільки покупців реально привабити з допомогою транспортної реклами. Щодня тисячі людей перетинають вулиці, якими їздить 8-й трамвай. Отже, реклама Вашої продукції буде доступна потенційним клієнтам зранку до пізнього вечора. Щогодини, щохвилини!

Зображення на трамвайних боках габаритне, яскраве. На нього важко не звернути увагу. До того ж, воно рухливе. Це дає максимальний результат для рекламної кампанії.

Реклама на трамваї №8. Переваги

  • Транспорт їздить через кожні 3-5 хвилин. Популярний маршрут із великим потоком пасажирів. Ефективний спосіб зацікавити місцевих і туристів.
  • Трамвай №8 рухається повільно. Це фішка, яка зіграє Вам на руку! Тим часом, як трамвай поволі рухається центром, спальними районами, всі учасники дорожнього руху матимуть нагоду роздивитися зображення, прочитати додаткову інфо про компанію. Поки інші рекламуватимуть себе в газетах, на радіо, бігбордах, до яких ще треба мати доступ, Ви вже будете на 10 кроків попереду!
  • Трамвай, що їде на Сихів. Популярна трамвайна гілка. Потенційні споживачі швидко стануть постійними клієнтами. Транспорт минає вулиці, де проживають львів’яни різного соціального статусу. Отже, на трамваї №8 актуально розміщати рекламу найрізноманітніших товарів і послуг (кредити, депозити, новобудови, побутова техніка, їжа, ліки, відпочинок, спорт тощо).
  • Великі розміри транспорту. Кожного дня із Сихова до центру їдуть тисячі львів’ян. Добираються на роботу, навчання не лише трамваєм, але й маршрутками, власною машиною. І це дуже вигідно для Вас. Адже транспортна реклама габаритна, отже, добре видима для учасників дорожнього руху.
  • Трамвай №8 курсує біля місць, де завжди багато людей. Наприклад:

1) Площа Соборна, площа Івана Франка. Транспортна реклама зацікавить туристів. Вони не спішать. Мають гроші та вільний час.

2) Стрийський парк. Спортсмени, молодь, діти – всі люблять гуляти в парку. Може, саме вони є Вашою цільовою аудиторією? Розкажіть перехожим про Вашу компанію – замовляйте у нас класну рекламу на трамваї!

3) ТРЦ «Шувар». Торгові центри – це завжди гарантія масового скупчення потенційних споживачів.

Дзвоніть нам! Запропонуємо вдале рішення для підтримки і розвитку Вашого бізнесу. Понад 10 років досвіду в рекламній справі, найкращі німецькі плівки для реклами на транспорті, гарантія якості. Рекомендуємо найкраще для наших клієнтів!