Як одночасно заощадити гроші та провести успішну рекламну кампанію? Просто! Достатньо замовити у нашій агенції рекламу на громадському або корпоративному транспорті. Це перевірений спосіб покращити бізнес, перетворити потенційних покупців на постійних споживачів.

У нас оптимальні ціни, багаторічний досвід ведення рекламної справи, новітні технології та якісні матеріали перевіреного європейського зразка.

Реклама на львівській маршрутці
Реклама на львівській маршрутці

У великих містах як Львів ефективно працює зовнішня реклама на маршрутках. Вона динамічна, яскрава, оригінальна. Має велике зображення, помітне для кожного. Курсує вулицями, де завжди багато людей. Тому всі регулярно будуть переглядати Вашу рекламу!

Замовляйте у нашій агенції рекламу на маршрутному таксі №25. Це дуже вигідно і зручно для компаній, які хочуть забезпечити велику частоту контактів із цільовою аудиторією. Підтримуйте споживацький інтерес довго та ефективно!

Переваги розміщення реклами на 25 маршрутці

  • Популярний маршрут – регулярно курсує найбільшими вулицями, проспектами Львова, сполучає віддалені точки міста.
  • Дуже довгий маршрут – їздить з одного кінця міста в інший. Минає понад 25 вулиць. Чимало для того, щоб перетворити перехожих на постійних клієнтів!
  • Їде біля найбільших львівських торгових центрів, як-от «Форум», ринок «Південний», «Victoria Gardens», «King Cross Leopolis». Що може бути краще для просування своєї продукції?
  • Минає найбільші автостанції та залізничний вокзал.
  • Проїжджає біля лікарень, навчальних закладів, провідних банків, закладів харчування, відпочинку, спорткомплексів.
  • Перетинає центральну частину міста, де в будень і свято море туристів, місцевих. Їх точно зацікавить рекламне зображення з бортів маршрутного таксі.
  • Щоденно перевозить тисячі мешканців та гостей Львова. Пам’ятайте: 25 маршрутка зранку до вечора наповнена Вашими потенційними клієнтами!
  • Курсує через 10-15 хвилин, 16 годин на добу – все місто дізнається про Вашу унікальну продукцію та послуги.

Якщо треба привабити багато споживачів, ефектно нагадати про свій бренд, збільшити продажі за короткий час, тоді Вам до нас!

Обирайте рекламу на маршрутці №25 – будьте на 10 кроків попереду конкурентів!