Ви знали, що трамвай зручний не лише як засіб пересування, але й як ефективний рекламний носій? Саме час дізнатися, як зробити гарну рекламу. Для тих, кому треба здійснити успішну рекламну кампанію, радимо телефонувати до нашої рекламної компанії!

Запропонуємо оптимальний спосіб для удосконалення Вашої бізнес-справи. Тільки перевірені німецькі матеріали, оптимальні ціни, індивідуальне ставлення до кожного клієнта. Робимо якісну рекламу на транспорті – від задуму до монтажу готового проекту, надання фотозвіту та гарантійного обслуговування.

Для залучення нових клієнтів, просування товарів, послуг, нагадування про відомий бренд вигідно замовляти рекламу на трамваях. Цей транспорт має багато плюсів, яких просто не знайдеш в інших платформах.

Основні переваги трамваю як рекламного носія:
  • рухливість – це те, чого немає статична реклама, яку ще треба знайти;
  • унікальність – найкращий шлях до привернення уваги;
  • динамічний трамвай як візитна картка Вашої компанії;
  • охоплення багатолюдних районів міста – регулярний контакт із цільовою аудиторією;
  • багаторазові перегляди масивного зображення – чітке запам’ятовування Вашої реклами.

Ось чому реклама на трамваях, замовити яку пропонуємо у нашій агенції, допомагає збільшити продажі за короткий час!

Треба реклама, яка максимально охопить всю мережу Львова? Замовляйте у нас рекламний проект на 7-му трамваї.

Реклама на трамваях Львів
Реклама на трамваях Львів
5 причин, чому це вигідно для Вас

1. Помірний рух транспорту. Це допоможе залучити максимальну кількість пасажирів, перехожих, водіїв інших автомобілів. Поки трамвай неспішно рухається багатолюдними проспектами, вулицями, десятки тисяч львів’ян і гостей міста зможуть добре роздивитися і навіть запам’ятати Ваше повідомлення.

2. Регулярність. Трамваї 7-го маршруту курсують через кожні 8-15 хвилин. Короткий інтервал, значний потік пасажирів дає гарантію оптимального охоплення потенційних споживачів.

3. Відкритість. Транспортна реклама завжди на поверхні. Вона не ховається у газетах, журналах, Інтернеті. Вона – ось – перед очима! Кожного дня, кожної години. Вона доступна всім учасникам дорожнього руху. Вона – класне і ненав’язливе нагадування про Ваш унікальний бренд!

4. Габаритність. Великі розміри трамваю дозволяють реалізовувати креативні та успішні рекламні проекти.

5. Львівський трамвай №7 минає вулиці, на яких щодня може бути Ваша цільова аудиторія: вул. Погулянка, пл. Митна, ТЦ «Магнус», церква святої Анни тощо.

Покваптеся реалізувати дієву рекламну кампанію разом із нами! Агенція «ПромоЕкспрес» завжди до Ваших послуг!