Бажаєте реалізувати ефективну рекламну кампанію у Львові, але сумніваєтеся, який вид реклами спрацює найкраще? Звертайтеся до нашого агентства! Підкажемо вигідне рішення для просування торгової марки, іміджу. Понад 7 років досвіду в рекламному бізнесі, досвідчений персонал, якісні матеріали, оптимальні ціни, перевірені способи рекламування. Ми знаємо, як зацікавити цільову аудиторію та збільшити Ваші прибутки за короткий час.

Для цього вигідно замовляти рекламу на транспорті від наших фахівців. Чимало львів’ян і гостей міста більшість часу проводять на вулицях або в транспорті. Тому це чудова нагода залучити нових споживачів, порадувати постійних клієнтів акціями, знижками, підібрати персонал, використовуючи велику транспортну площу під рекламне зображення.

Сьогодні популярною є реклама на автобусі: ціна її дешевша, ніж реклама на статичних бігбордах, а ефект – моментальний.

Реклама на автобусі Львів
Реклама на автобусі Львів
Реклама на великих автобусах вигідна для розвитку Вашого бізнесу, тому що
  • Це габаритний транспорт. Отже, повідомлення точно будуть бачити всі пасажири, перехожі, водії. Десятки тисяч контактів з Вашою рекламою гарантовано!
  • Це динамічний рекламний носій. Він курсує вулицями міста, де щодня – багато місцевих, туристів.
  • Це оригінальна площа від Вашу рекламу – унікальне рекламне зображення на колесах, яке привертає увагу всіх учасників дорожнього руху і при цьому не викликає роздратування, як це буває з рекламою на телебаченні, радіо, інтернеті.
  • Щоб зацікавити місто Вашою компанією, радимо замовляти рекламу на популярних автобусних маршрутах, які курсують найбільш людними вулицями Львова. Наприклад, чудово виручає реклама на автобусі №46.
Переваги реклами на 46-му автобусі

Транспорт, яким користуються десятки тисяч пасажирів. Це забезпечить широке охоплення цільової аудиторії, отже, – дієву кампанію.

Довгий автобусний маршрут (майже 17 км) – максимальний ефект і хороша видимість Вашої реклами.

Транспорт курсує кожні 10-15 хвилин з 6 до 22 год. Багато рейсів за день забезпечить велику кількість переглядів Вашої реклами.

Автобус, що їде з Сихова. Багатолюдний район, де живуть люди з різним статком. Тому на бортах великого транспорту вигідно рекламувати товари масового споживання, побутову техніку, все для дому і ремонту, послуги банків, туризму тощо.

46-ий автобусний маршрут проїжджає вулицями з постійним скупченням львів’ян, туристів, приїжджих, наприклад:

  • Вул. Театральна, пр. В’ячеслава Чорновола, вул. Хімічна. Кожного дня у цій частині міста великий потік людей, які поспішають на навчання, роботу, в інших справах. Розміщення реклами Львів на 46-му автобусі забезпечить постійний контакт з цільовою аудиторією.    
  • Парк 700-річчя Львова. Територія відпочинку, де прогулюється молодь, дорослі з дітьми. Можливо, серед них є Ваші потенційні клієнти? Зацікавте їх унікальним рекламним зображенням на габаритному автобусі!
  • Лікарня швидкої допомоги, Дитяча лікарня. Варто скористатися великою площею автобуса для реклами медикаментів, медтехніки, послуг лікувального, косметичного типу.

Львівський автобус №46 – це класна платформа для Вашої реклами!