Це динамічна реклама на усіх видах громадського транспорту. Практична та вигідна платформа під рекламу Вашого бізнесу.

Замовляти рекламу на тролейбусі, трамваї, автобусі, міських і приміських маршрутних таксі вигідно компаніям, які роблять акцент на:

  • покращенні лояльності постійної клієнтури;
  • включенні найбільшої кількості споживачів;
  • заохоченні жителів міста цікавими пропозиціями (знижки, акції, бонуси);
  • підтримці іміджу компанії;
  • запрошенні цільової аудиторії на масові заходи, наприклад, концерт, ярмарок, фестиваль.

Чому «ПромоЕкспрес»

1. Тривалий досвід у сфері зовнішньої реклами. Серед наших клієнтів – такі бренди, як Уніфарм, Medicover, Knauf, Klingspor, Albero, Лео Кераміка, «Добра оселя», «Львівська мрія», ПроКредит банк‎, ТзОВ «Радехівський цукор», Тепло Плюс, «ЕлектроМайстер», Victoria Gardens, «Фабрика Воріт», Лімо та багато інших.

2. Повний спектр послуг з виробництва реклами на громадському та корпоративному транспорті. Працюємо оперативно від макету до фотозвіту.

Розміщення реклами на трамваях
Розміщення реклами на трамваях

3. Географія рекламної діяльності покриває всі обласні центри Західної України. Займаємося виробництвом та розміщенням рекламних зображень на бортах тролейбусів, трамваїв, автобусів, маршруток, корпоративних автомобілів у Львові, Луцьку, Рівному, Івано-Франківську, Тернополі, Хмельницькому, Ужгороді, Чернівцях. Ви можете замовити у нас транспортну рекламу з охопленням цільової аудиторії відразу в декількох обласних центрах Західної України. Це справді ефективна реклама товарів, послуг, іміджу.

4. Пропонуємо співпрацю без посередників.

5. Персональний менеджер, який допоможе вибрати найкраще рішення для ефективної реклами Вашого бізнесу.

6. Гарантія виконаних робіт і якості у форматі фотозвіту.

Чому реклама на громадському транспорті

1. Вона рухлива. Динамічність завжди в тренді. Ось чому особливі та яскраві зображення на бортах маршруток, габаритних автобусів, тролейбусів або трамваїв з рекламою Вашого бренду не залишать байдужим жодного учасника дорожнього руху. Зовнішня реклама, яку ми пропонуємо, – це ефективний спосіб просування товарів, послуг, іміджу фірми: рух транспорту гарантовано охопить цільову аудиторію.

2. Вона оперативна. Сучасний світ динамічний. Технології прогресують щодня. Чимало бізнесів переходять в режим «онлайн». Але люди все одно велику частину дня проводять саме офлайн. Ось чому дуже ефективною є та залишається реклама на транспорті Львів та в інших обласних центрах Західної України.

Реклама на автобусах
Реклама на автобусах

3. Вона габаритна. Величезні параметри автобуса чи, наприклад, тролейбуса гарантують чітку видимість фотографій, іншої важливої інформації (телефон, мейл, соцмережі, QR-код, тощо).

4. Вона унікальна. Великі розміри, об’ємність, динаміка громадського транспорту дають безмежні можливості для креативу. Чим оригінальніше зображення – тим більше переглядів Вашої реклами.

Не пропустіть справді успішну рекламу Вашого бізнесу! Обирайте рекламу на транспорті від фахівців компанії «ПромоЕкспрес»!