Сьогодні реклама на різних видах громадського і корпоративного транспорту належить до популярних та ефективних маркетингових прийомів. Для того щоб такий спосіб просування товарів, послуг, іміджу став найбільш ефективним, за виготовленням реклами на кожній стадії уважно слідкує наш менеджер по роботі з клієнтами. У чому його користь та які плюси одержує замовник від співпраці з рекламним агентством PromoExpress – читайте далі.

Які вигоди отримує клієнт від співпраці з нами

1. Багаторічний досвід у галузі транспортної реклами. Понад десять років практикуємо виробництво та розповсюдження унікальних рекламних зображень на бортах тролейбусів, трамваїв, маршруток, автобусів, а також на усіх різновидах корпоративного транспорту. За тривалий час реалізації різноманітних рекламних рішень ми сформували агенцію, яка є стабільним і надійним партнером у веденні рекламної справи.

2. Надаємо весь спектр рекламних послуг, який враховує безкоштовну консультацію у питаннях транспортної реклами, дизайн реклами (розробка макету), безпосереднє виготовлення зображення, монтаж реклами на борти обраного Вами транспортного засобу, надання фотозвіту про виконані роботи, контроль якості рекламного зображення протягом домовленого терміну.

3. Досвідчені працівники: персональні менеджери по роботі з клієнтами, кваліфіковані дизайнери, монтажна команда.

Зовнішня реклама Львів
Зовнішня реклама Львів

4. Широке географічне покриття. Реалізовуємо ефективну рекламу на громадському і корпоративному транспорті по всьому західноукраїнському регіоні. Наприклад, якщо Вас цікавить продуктивна зовнішня реклама в Івано-Франківську або Луцьку, Рівному, Львові, Хмельницькому, Тернополі, Ужгороді, Чернівцях, радимо звертатися до нашого агентства. Запропонуємо оптимальне рішення для успішної реклами Вашого бізнесу у місті або містах, які економічно цікаві Вашій компанії.      

5. Застосовуємо лише перевірені часом і досвідом німецькі плівки Oracal, Orajet. Це гарантія якості та надійності Вашої реклами на транспорті.

6. Обов’язково надсилаємо клієнту звіт про реалізовані роботи у вигляді фотографій. Сумлінність і добросовісність – перш за все!

Звертайтеся у рекламну агенцію PromoExpress! Будемо раді співпраці! Персональний менеджер безкоштовно проконсультує у питаннях реклами на транспорті та запропонує оптимальне рішення для реклами Вашої компанії.