Це борти популярного громадського транспорту, який відрізняється від інших рекламних носіїв динамічністю, максимальним охопленням цільової аудиторії, оригінальністю. Вашій рекламі буде комфортно на транспорті, а Вашій компанії – вигідно!

Річ у тому, що маршрутні таксі, габаритні міські автобуси користуються найбільшим попитом серед пасажирів. Щодня тисячі одиниць цих транспортних засобів здійснюють перевезення містами, обласними центрами західноукраїнського регіону та є найпоширенішим видом транспорту у всій Західній Україні.

Особливо популярними є маршрутні таксі моделей «Еталон», «Богдан», а також низькопідлогові габаритні міські автобуси «MAN», які дуже швидко завоювали ринок пасажирських перевезень.

Ось чому реклама на автобусах, маршрутних таксі дуже вигідна для проведення рекламної кампанії. Адже габаритне зображення на динамічному рекламному носієві в десятки разів частіше привертає увагу пасажирів, водіїв автомобілів, пішоходів, туристів, а тому є набагато продуктивнішим для Вашого бізнесу.

Реклама на транспорті Львів
Реклама на транспорті Львів

Переваги розповсюдження рекламного зображення на бортах автобусів, маршруток

  • Масовість + динаміка транспорту. Наприклад, у нашому парку є понад 600 одиниць цього громадського транспорту (маршрутки та автобуси). Це дає нашим клієнтам широкі можливості для просування товарів, послуг на ринок.
  • Глобальне покриття міста Вашою рекламою. Згідно зі статистикою, середній пробіг одного автобуса або маршрутного таксі за добу перевищує 350 км. Це забезпечує високу частоту контактів з Вашою рекламою, нагадування про імідж компанії. Реклама на транспорті Львів, ціна якої є доступною у нашій агенції, швидко дійде до Вашої цільової аудиторії.
  • Високий рівень запам’ятовування. Залежно від маршруту, щодня габаритні автобуси та маршрутні таксі здійснюють по 10-20 рейсів, минаючи багатолюдні вулиці, проспекти, площі.
  • Постійний контроль за станом рекламного зображення. Протягом терміну експонування наші фахівці контролюють стан Вашої реклами. Надійність і якість – понад усе.
  • Нагода оперативно почати рекламну кампанію. Упродовж 10-12 днів є можливість зробити і розмістити унікальне рекламне зображення на бортах автобусів і маршруток у м. Львів, а також в інших обласних центрах західноукраїнського регіону. Швидкий старт – швидкий результат!

Скористайтеся популярністю громадського транспорту для проведення ефективної рекламної кампанії. Замовляйте вигідну рекламу на транспорті в рекламній агенції «Промоекспрес»!