Наша агенція функціонує на рекламному ринку вже 13 років. Ми зарекомендували себе як компанія, яка гарантує якість транспортної реклами, її ефективність. Тому для успішного просування Ваших товарів, послуг, іміджу радимо телефонувати нам!

Персональний менеджер — фахівець своєї справи. Він підкаже оптимальний варіант зображення на транспорті, запропонує унікальний дизайн реклами, слідкуватиме за процесом створення Вашої реклами від початку до кінця!

У чому Ваша вигода від співпраці з нашим персональним менеджером?

  • Менеджер досліджує сферу Вашої діяльності, цільову аудиторію. Тому реклама на маршрутках, тролейбусах чи трамваях буде максимально дієвою.
Розміщення реклами
Розміщення реклами
  • Безкоштовно консультує щодо транспортної реклами. Це вигідно для Вас, зокрема якщо не маєте штатного маркетолога. Не потрібно витрачати час і фінанси у пошуках інформації. Всі необхідні факти розкаже наш менеджер. І скоро Ви самі станете компетентними у даному питанні!
  • Знає все про громадський, корпоративний транспорт, перевізників, законодавство (“Закон України Про рекламу”). Персональний менеджер краще за всіх підкаже, який саме автобус чи маршрутку обрати для розміщення класної реклами Вашого бізнесу. Враховуючи побажання замовника та особливості рекламованого товару, менеджер запропонує оптимальні маршрути, по яких регулярно буде курсувати зовнішня реклама на транспорті.
  • Допомагає створити дизайн-макет. Наш менеджер запропонує найкращу плівку німецького виробництва (фірма Orafol) для друку зображення. Порадить, як адаптувати рекламу до конкретного транспорту і маршруту.
  • Робить та контролює правильність оформлення рахунків, договору, додатків.
  • Слідкує за всіма етапами виготовлення рекламного зображення. Так ми гарантуємо достойну реалізацію проекту.
  • Після створення і поклейки зображення обов’язково надасть Вам фотозвіт про якісно виконані роботи. Ви переконаєтеся у кваліфікованості нашого менеджера!
  • Щоби бути впевненим у тому, що реклама якісно працює для розвитку Вашої компанії, персональний менеджер спостерігає за належним виглядом зображення на транспорті протягом всього часу експонування.
  • Наш менеджер завжди повідомляє постійних клієнтів про новинки, знижки, акції. Тому актуальна інформація про рекламу на транспорті надійде до Вас у першу чергу!

Співпраця з нашим менеджером — це легкий шлях до реалізації успішної рекламної кампанії!