Кожен замовник реклами прагне заощадити власні кошти й отримати якісний рекламний проект, який буде ефективно “працювати” протягом усього терміну проведення рекламної кампанії. Ми знаємо, як грамотно поєднати потреби клієнта, вміло використовуючи громадський та корпоративний транспорт в якості рекламного носія.

Монтажні роботи

Оскільки наша компанія займається виробництвом та розповсюдженням дієвих рекламних зображень з 2005 року, нам відомі всі тонкощі ефективного ведення даної справи. Під час створення того чи іншого проекту завжди керуємося принципами своєчасності, якісного виконання робіт, толерантності до наших замовників. У нас — ретельно відібраний персонал, професійні менеджери, які допомагають підібрати найбільш оптимальне рішення для наших клієнтів.

Сучасна реклама на автобусах та інших видах громадського транспорту є ефективною та вигідною для замовника. Ми знаємо, як зробити Вашу рекламу якісною, при цьому в 5 і більше разів дешевшою, ніж інший варіант зовнішнього рекламування!

В якості прикладу порівняємо 2 поширених види масштабного просування товарів, послуг, іміджу:

Реклама на маршрутках Луцьк

Щоб реалізувати успішну рекламну кампанію у великих містах України типу Львова, необхідно щонайменше 20 бігбордів. Оренда 1 бігборда під рекламу — 12 тисяч гривень в місяць. Проведемо підрахунки:

  • 12 000 * 20 = 240 000.
  • 240 000 * 6 (міс.) = 1 440 000.

Отже, для обслуговування реклами на бігбордах треба платити 240 тисяч гривень в місяць і майже 1,5 мільона гривень за півроку!

Тепер розглянемо фінансову ситуацією з рекламою на маршрутках.

Для дієвого рекламування слід використовувати 10 одиниць транспорту. У два рази менша кількість маршруток (порівняно з бігбордами) пояснюється перевагами:

  1. Динамічність — реклама на маршрутці постійно рухається. Протягом дня її встигне побачити набагато більший відсоток потенційних споживачів, ніж нерухому рекламу на бігбордах.
  2. Рухлива естетичність — красива картинка з необхідною інформацією не лише приваблює великий сегмент аудиторії, але й щоразу нагадує про себе, поки маршрутка здійснює черговий рейс містом.
  3. Хороша видимість — маршрутка завжди ближча до потенційного покупця. Усі літери, картинки добре видно з бортів транспорту. Бігборд хоч і має великі розміри, не щоразу “впадає в око” цільовій аудиторії.

Вартість виготовлення реклами на 1 маршрутці — 4 000 грн. При цьому її не потрібно перероблювати щомісяця!

  • 4 000 * 10 (шт.) = 40 000.
  • 2 000 (прокат) * 10 (шт.) * 6 (міс.) = 120 000.
  • 120 000 + 40 000 = 160 000.

Відтак за організацію рекламної кампанії з використанням маршруток як рекламного носія замовник заплатить 160 тисяч гривень. Економія в 9 разів, а результат подібний.

Отже, з допомогою прогресивної транспортної реклами від наших кваліфікованих фахівців є нагода платити набагато менше, а отримувати значно більше!