Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Обклеювання плівкою авто

Обклеювання плівкою авто – послуга, яка є затребуваною і причини очевидні, адже одним із ключових факторів успіху бренду, товару або послуги є впізнаваність. Такий результат можна отримати застосувавши різні методи і способи реклами, але найбільш доступним і результативним сьогодні є брендування авто.

Забрендований транспорт блискавично розповсюджує рекламу по місту, завдяки чому відбувається охоплення максимальної кількості цільової аудиторії.

Порахувати ціну онлайн

Обклеювання плівкою авто використовують для захисту транспортного засобу від відколів і подряпин, щоб змінити колір окремих частин кузова, обклеїти бампер або багажник або нанести необхідний логотип для реклами своїх товарів або послуг.

Обклеювання плівкою авто
Процес обклеювання автомобіля Uklon

Для часткового або повного обклеювання плівкою авто використовують вінілові наклейки. Їх можливо виготовити роздрукувавши на плівці або за допомогою аплікації з оракалу.

Переваги обклеювання плівкою авто:

  • ​​доступна ціна в порівнянні з фарбуванням;
  • додатковий захист кузова від незначних пошкоджень, подряпин;
  • оригінальність, яскравість та ексклюзивність, індивідуальний дизайн.

Обклеювання плівкою авто впевнено можна віднести до найбільш ефективного і доступного виду реклами. Плівка, яка використовується для обклеювання транспорту є якісною, міцною, без особливих труднощів наноситься на поверхню кузова або на скло , при потребі її можна швидко зняти. Після демонтажу не залишає дефектів і не пошкоджує зовнішній вигляд транспортного засобу.

Обклеювання плівкою авто
Так виглядає автомобіль після розміщення наклейки на авто

Важливою перевагою брендування машин є забезпечення і підтримання позитивного іміджу компанії, охоплення значної кількості потенційних клієнтів.

Часто на дорогах зустрічаються автомобілі із розміщеною на них інформацією, номерами телефону, легкими для прочитання лозунгами і іншими рекламними надписами. Даний спосіб розміщення реклами на авто є актуальним і не передбачає великих витрат. Цілодобово доступне інформування потенційного покупця про можливості придбати ваш продукт, товар або послугу.

Для обклеювання авто використовується якісний матеріал, що самоклеїться. Може бути як повнокольоровий широкоформатний друк, так і кольорова плівка Oracal.

У рекламній компанії “ПромоЕкспрес” у вас є ​​можливість зробити замовлення на брендування автомобіля, яке може включати в себе нанесення корпоративного логотипу, знаків, переліку інформації з надання послуг, контакти компанії. Яскравий автомобіль, обклеєний корпоративними кольорами компанії не залишиться без уваги.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті! Консультація БЕЗКОШТОВНА!