Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Наклейка на машину

Наклейка на машину – ексклюзивний і неординарний елемент декору, яким можна прикрасити автомобіль. Надійної якості клейку основу можна легко нанести на поверхню, і в разі необхідності так само легко зняти. Під замовлення клієнтів виготовляємо наклейки з оригінальними зображеннями, різного роду і тематики надписи. Цей спосіб самовираження є простим і бюджетним, проте дуже дієвий!

Порахувати ціну онлайн
Наклейка на машину
Зразок брендування авто

Автомобілісти таким чином додають своїм машинам індивідуальністі, підвищують естетичне сприйняття і створюють особливе враження від транспорту.

Маючи у розпорядженні корпоративний транспорт, за допомогою наклейки на машину можна вигідно прорекламувати власний товар, різноманітні послуги. Таким чином роблячи для себе додаткову користь і роблячи свій бренд впізнаваним і більш помітним.

В якості додаткового заробітку можна використати свій приватний автомобіль як рекламну площину, уклавши з рекламодавцем договір про надання послуг. Наклейка на машину допоможе недорого і ефективно приховати дефекти на машині.

Декорування наклейками із вінілу – найпростіший спосіб надати авто оригінальності і ексклюзивності. Взагальному цю ідею можна використати в різних цілях і багатьма способами.

Якою буває наклейка на машину?

  • рекламного спрямування;
  • декоративна наклейка;
  • наклейки, які символізують знаки;
  • повязані з певними подіями.

Наклейку на машину зазвичай наносять на передні двері, заднє скло, на борту автомобіля розміщають різноманітні малюнки і надписи.

Звичайні смужки і аплікації поклеєні на задньому борту чудово оновлюють загальний вигляд автомобіля.

Наклейка на машину
Рекламне оформлення автомобіля

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Переваги використання наклейки на машину:

  • Легкість нанесення і демонтажу з поверхні;
  • Не руйнує цілісність авто;
  • Можна використовувати мийку під високим тиском;
  • Не боїться вологості і захищає від механічних пошкоджень,
  • Надійно тримаються поверхні транспорту.

Дотримуючись правильної технології нанесення наклейка на машину прослужить не один рік. Наносити самостійно не рекомендується. Із дрібними наклейками менш складно. Великі ж наклейки на борт габаритних транспортних засобів, автобусів, мікроавтобусів, можуть лягти із нерівностями, поморщитись, створити бульбашки на поверхні.

Дизайнери і персонал компанії виконають замовлення будь-якої складності. Якісно і надійно завдадуть аплікації не тільки зі стандартними зображеннями, а й за індивідуальними замовленнями.

В каталог ми періодично добавляємо оновлення, що дає можливість власнику проявити творчість і перетворити транспорт на свій смак. Довіряйте виконання брендування досвідченим професіоналам!

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку у нас на сайті! Консультація від спеціаліста “ПромоЕкспрес” безкоштовна!