Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Обклеювання автомобіля плівкою

Транспорт має великий потенціал, що дозволяє реалізовувати найсміливіші рекламні ідеї. Послуга обклеювання автомобіля плівкою” вигідна не тільки своєю доступною ціною та високою якістю, а також широким спектром інших, не менш ефективних варіантів. Саме це дозволяє рекламі на авто зайняти багато місця в індустрії рекламного бізнесу.

Порахувати ціну онлайн

Як відбувається процес обклеювання автомобіля плівкою від “Промоекспрес”?

Обклеювання автомобіля плівкою

Переваги обклеювання автомобіля плівкою:

  • Масова доступність – всі мешканці міста можуть бачити вашу рекламу незалежно від місця проживання / роботи / дозвілля.
  • Динамічність – безперервний трафік не тільки значно розширює доступність реклами на транспортних засобах, але також дозволяє «доставити» свою пропозицію безпосередньо потенційному клієнту.
  • Позитивний розсуд – обклеювання автомобіля плівкою не відволікає людей від їх розпорядку дня, привертаючи лише пасивну увагу і не викликає роздратування та негативного поводження з рекламованими товарами / послугою.
  • Простір для творчості – транспортні засоби, які відрізняються різноманітністю доступних форм і розмірів, пропонують широкі можливості для творчого підходу до вирішення рекламних завдань, що, в свою чергу, робить пропозицію більш яскравою і незабутньою для глядачів.
Обклеювання автомобіля плівкою
Процес оклейки автомобіля

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Технічні деталі реклами на транспортних засобах

Для виготовлення та розміщення зовнішньої реклами на транспортних засобах використовуються лише високоякісні німецькі плівки Oracal, які можуть забезпечити візуально привабливий та довговічний показ вашої пропозиції. Ми обов’язково ламінуємо друковані наклейки на авто для того, щоб забезпечити міцний захист від механічних пошкоджень та вицвітання протягом усього терміну експлуатації.

Етапи замовлення наклейки на авто

  • Заявка. Залиште онлайн – заявку на нашому сайті для зворотного зв’язку або зверніться за телефонами вказаними вгорі;
  • Безкоштовне зняття замірів вашого автомобіля;
  • Розробка дизайну майбутньої реклами або адаптація вже готового рекламного зображення;
  • Виготовлення та розміщення наклейки на авто. Надання гарантійного обслуговування реклами на авто протягом 12 місяців.

Рекламна компанія “ПромоЕкспрес” виконує весь комплекс послуг по розробці, друку та оклейці автомобілів та інших транспортних засобів. Брендування від нашої компанії – це використання якісних матеріалів та чудова обклейка авто. Ваш автомобіль буде неодмінно вирізнятися у потоці інших, привертаючи увагу цікавою інформацією.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн – заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!