Рекламне Агентство «ПромоЕкспрес»

Наклейка на авто купити

Наклейка на авто – ефективний спосіб просування вашого бізнесу. Використання автомобіля як рекламного засобу останнім часом стає все популярнішим. Найпоширенішою формою маркетингової передачі вмісту рекламного повідомлення є оклейка автомобілів рекламною плівкою та брендинг транспортних засобів. Наклейка на авто купити – це не лише відносно дешевий метод просування компанії, але і надійний захист кузова автомобіля від подряпин. Реклама на авто – це ефективний спосіб для компанії залучати нових клієнтів та заохочувати їх купувати товари чи послуги.

Порахувати ціну онлайн
наклейка на авто купити
Наклейки на авто Uklon

Для чого потрібно наклейка на авто купити

Чому варто розміщувати рекламу на транспортних засобах? Звідки походить популярність реклами на автомобіль і наскільки часто підприємці задумуються наклейка на авто купити.

Перш за все, брендування корпоративного транспорту – це безкоштовне середовище візуальної реклами, з яким необмежена кількість потенційних клієнтів – учасників дорожнього руху, як автомобілістів, так і пішоходів – контактують. Вам автомобіль – це фактично рекламна площадка, яка щодня курсує по всьому місту і привертає увагу потенційних клієнтів. Наклейки на авто зміцнюють імідж компанії, її присутність та позиції на ринку. Це чудовий спосіб просування продукції компанії та бренду. Оклейка автомобілів – це реклама, яка доступна для власників малого та великого бізнесу.

Наклейка на авто купити ви можете у рекламній компанії “ПромоЕкспрес”, яка має досвід роботи у сфері реклами понад 14 років. Основне, на що потрібно звертати увагу при брендуванні авто – це потреби та очікування цільової аудиторії. При цьому, рекламне зображення повинно містити цікаву, змістовну та зрозумілу інформацію. З цим та іншими питаннями вам готові допомогти професіонали в області реклами – рекламна компанія “ПромоЕкспрес”.

Ціна брендування

За допомогою нашого калькулятора ви зможете розрахувати вартість брендування автомобіля онлайн

Як замовити брендування авто?

  • Заявка. Для того, щоб розпочати співпрацю з рекламною компанією “ПромоЕкспрес” Вам необхідно залишити онлайн-заявку на сайті для безкоштовної консультації або зателефонувати нам за номерами вказаними на сайті.
  • Підготовча робота. Виїзд на заміри автомобіля. Розробка унікального дизайну реклами. Узгодження умов, всіх деталей та підписання договору.
  • Оплата згідно умов договору.
  • Виробництво та розміщення наклейки на авто.
  • Гарантія. Ми надаємо гарантійне обслуговування нашої реклами протягом 12-ти місяців.

Телефонуйте до нас або залишайте онлайн-заявку на нашому сайті для безкоштовної консультації!